Děti, kluci s rozdílem 20 měsíců

2090
17.1.15 22:23

Děti,kluci s rozdílem 20 měsíců

Zdravím hledám maminky s podobnými strasti i radosti :D
Kdo má také děti 20m od sebe kolem věku 2r a 4r?
Zajímalo by mě jak to u vás vypadá? Jak řešíte spory a vůbec všechno :D
Jestli mladší taky opakuje naprosto přesně to co dělá starší jak je tomu u nás :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101744
17.1.15 22:25

@TereuliJa Mám kluka a holku, rozdíl 25 měsíců… a ano, mladší je děsná opička, hlavně v tom, co by fakt opakovat nemusela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
17.1.15 22:25

:mrgreen: to si ráda přečtu, mám rozdíl o chlup víc (23m), tak se jdu sem potěšit co mě čeká za očistec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.1.15 22:26

Tak u nás rozdíl 22m, skoro 5 a za pár dní 3,a opakuje většinou starší po mladším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
17.1.15 22:33
@Blešík píše: :mrgreen: to si ráda přečtu, mám rozdíl o chlup víc (23m), tak se jdu sem potěšit co mě čeká za očistec :lol:

přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.1.15 22:37

Taky mám dvouleťáka a čyřleťáka, rozdíl 22 měsíců. Mladší opakuje, ale i starší od menšího ledacos okoukl. Spory se snažím moc neřešit, protože se obvykle stejně nedozvim, kdo to začal, ale je to boj. Někdy si spolu pěkně hrají a z toho se perou a jsou na zabití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
17.1.15 22:38

U nás rozdíl 14m dva klucí :) starší aktualně 2 a půl a mladši skoro 16m…Někdy očistec…mladší dělá stejný kraviny co přinese starší ze školky- kolikrát nechápu :)

Na druhou stranu nladší nikdy neřikal máma-táta- bába říká rovnou mamí - tatí - babí jak to slyší u staršího.

Příspěvek upraven 17.01.15 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.1.15 22:38

Mám rozdíl 23 m, tak si ráda přečtu, co mě čeká :D zatím to jde, krom nějakého braní hraček, zašlápnutí atd. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
17.1.15 22:40

@ixule to se hezky čte, takže mě čeká ještě půl rok relativního klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
17.1.15 22:42

O tom že mladší nepoznal (protže nechtěl) vůbec hračky pro mimina a začal rovnou s autíčkama a vláčkama se rozepisovat nemusím…jo a že všechno staršímu bere a boří to asi taky ne. Zase ale ho hned tak nic nerozhodí, moc nepláče, když upadne a ubrání si svoje (a nejen svoje) i před daleko staršíma :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.1.15 22:42

@TereuliJa ja mam parecek, 19 mesicu od sebe, mladsi se od starsiho hodne uci, kdyz jsou kazdy zvlast, tak jsou svati, jak jsou dohromady, tak jsem na obeseni se.. to jsou lumparny se sebevrazednym nadechem a maly se pri jakekoliv hudne, treba jen kdyz mlaskam, jako ze jede konik, toci a tancuje a toci se tak dlouho, dokud se nevyvali.. boule je samozrejmosti u nas.. je jim 16 mesicu a skoro 3 roky.

ted jsem byla v kuchyni a najednou si uvedomim, ze je ticho.. decka nikde.. polil me pot.. oni obe ve skrini v loznici a strasna sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.1.15 22:49

Jojo je to věčný boj o cokoliv. Nejhůř asi snáším vaření. To je očistec. Malá kuchyň. Starší moc rád pomáhá, vlastně oba. A vymyslet to tak aby měl každý svojí činnost věku přiměřenou je celkem záhul. Pak se stejně začnou hádat že ten chce dělat to a ten zase to druhý. Každý z jedné strany já jak sardinka 5×5cm linky mi zbývá. A přes to mi lítá šlupka, škrabka co si kde přehazujou. 8o :zed:
Někdy je umírním a zvládnem to dodělat a někdy je vyhodím do pokoje :mrgreen:
Mladšímu se prostě nelíbí že nějaké věci ještě narozdíl od bráchy nemůže a starší jen čistě ze žárlivosti chce dělat to co mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.1.15 22:54

@MarieOVMUC JJ jak říkáš taky každý zvlášť to je pohodička ale dohramdy to je dílo :cert:. A chvíle ticha taky znám. Nebezpečný situace. Vždycky to skončí nějakou šíleností… třeba strouhankou po celém pokoji včetně postelí. Nevím jak se jim jí povedlo čmajznout mi pod nosem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.1.15 23:03
@TereuliJa píše:
@MarieOVMUC JJ jak říkáš taky každý zvlášť to je pohodička ale dohramdy to je dílo :cert:. A chvíle ticha taky znám. Nebezpečný situace. Vždycky to skončí nějakou šíleností… třeba strouhankou po celém pokoji včetně postelí. Nevím jak se jim jí povedlo čmajznout mi pod nosem.

jo, cocka byla vsude, houbicka namocena v hajzlu a vymalovany byt, grafiti vsude, prupiska na bilem gauci.. kocka narvana v kleci s morcaty, vyhazene lautr vsechny veci ze skrine.. si rikate, jaktoze je nehlidam, ale i maminka nekdy kaka, ikdyz s otevrenyma dverma… nekdy taky varim a jsem v kuchyni a jen chodim kontrolovat zivotni funkce.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
17.1.15 23:04
@MarieOVMUC píše:
kocka narvana v kleci s morcaty
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě že nemáme morčata
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová