Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
doufám, že dobře dopadnete!!!!
Hlavně, ať jste brzy v pořádku ![]()
ingusz: Tak k psychologovi jsem objenaná asi na půli července, snad to alespon trochu pomůže. Děkuji za radu, dr mě pak ještě říkala, že když ani to nepomůže tak pak jedine ta proktologie, ale zatím to nechceme nějak uspěchat, ještě jednou moc díky za radu!
![]()
jeeejda, ještě měsíc a půl trápení
![]()
ti psychologové mají zřejmě hodně práce - kor ke konci školního roku
![]()
třeba se to do té doby upraví samo ![]()
držím vám pěsti a ráda jsem aspoň maličko pomohla ![]()
Dobry den,naprosto s vama soucitim,jelikoz mam s petiletou dcerou naprosto stejny problem.Mohu se zeptat jak jste poridily u psychologa?My jsme objednany pristi tyden.Zlepsilo se to u vas?Dekuji za odpoved Kristina
Dobrý den, kdepak, spíše mám pocit, že se zase malá uzavřela, ale je fakt, že nám jsou tři roky. Ono když je dítko starší a tak si třeba více popovídají! Naše malá je nekomunikativní s cizími lidmi a tak dala rady psych. nám a my se snažíme jimi řídit. Máme ale hodně paličatou holčičku a tak stále bojujeme!! Ale snažíme se dál, nic nezvzdáváme!! Tak Vám také přeji pevné nervy
a at Vám pomůžou a nebo at to zvládnete. Když si pak vzpomenete, zkus te mě napsat jak jste dopadli.Předem moc děkuji a přeji krásné svátky! ![]()
dobry den,právě naše dcera je také šílené tvrdohlavá a docela i vzteklá,uz me i napadlo,jestli tim na sebe neupoutava pozornost (kdyz ji desetkrat za den myji prdelku a prevlekam)no uvidime a urcite dam vedet,snad poradi.Nerada bych skoncila na vysetreni s dcerou v nemocnici.A mate zkusenosti s Lactulosou?cetla jsem o ni zde na diskusi,ze pomaha.Ale nejsem moc zastance neceho navykoveho:( s pozdravem Kristina
S lactulosou máme zkušenost, ale nám nepomohla, malá to měla v hlavičce a né v tuhé stolici, jinak lactulosa návyková není, je to pouze vláknina, která by měla zařídit, aby stolice nebyla moc tuhá! Můžete to zkusit a uvidíte jestli Vám to pomůže.
Ohledně té pozornosti, je to taky možné, má mladší sourozence?? Třeba žárlí, a měla s tím problém i dříve, nebo to začalo až ted???
sourozence nema,ma to uz od 3 let,ale to nebylo tak caste (jednou za pul roku),ted to mame od cervence stale.ja si osobne take myslim,ze je to v hlave,doufam,ze nam u psychologa opravdu pomohou nebo za chvili budu potrebovat psychologa ja sama:)zdravim Kristina
Natálka má dva roky a taky ji potkala zácpa, už po třetí. Vždycky se to nějak samo urovnalo, vykadila veliký bobek a byl klid. Teď jsem jí dala, po třech dnech nevyprázdnění, čípek, ale ten moc nepomohl, něco málo vykadila, ale zbytek tam zůstal a trápí ji dál. Dneska jsme koupili Lactosu, tak snad pomůže i nám. Občas se bojí i čůrat a pak to zkončí tak, že se počůrá nebo si cvrkne.
Lalu, jestli vám to zabere, tak si to pak nechte předepsat od dr., některé pojišťovny Lactulozu proplácejí
ingusz píše:
Lalu, jestli vám to zabere, tak si to pak nechte předepsat od dr., některé pojišťovny Lactulozu proplácejí
Děkuju za tip ![]()
Lalu my to taky dáváme dceři do pití ![]()
tak držím palce, ať zabere ![]()
Gabinko - chtěla jsem se zeptat jestli už jste se z toho dostaly?
My máme úplně ty samé problémy a už to trvá 3/4 roku a pořád nám nic nepomáhá.
Chodíme do Gastro a tam nám dali klyzma, lactulozu a forlax a prostě nic nám nepomáhá!
Má potrhaný zadeček a jen když vidím, že to na ni jde je velká scéna a zadržuje to klidně i 5dní! ![]()
leonty píše:
Gabinko - chtěla jsem se zeptat jestli už jste se z toho dostaly?
My máme úplně ty samé problémy a už to trvá 3/4 roku a pořád nám nic nepomáhá.
Chodíme do Gastro a tam nám dali klyzma, lactulozu a forlax a prostě nic nám nepomáhá!Má potrhaný zadeček a jen když vidím, že to na ni jde je velká scéna a zadržuje to klidně i 5dní!
Ahojky, koukni sem
Příspěvek upraven 21.01.11 v 10:31
Milá Leonty! Bohužl mám špatnou zprávu! Stále prožíváme to samé! Každou chvilku jí vidím jak to v sobě zadržuje a když se nám podaří že něco vytlačí, tak toho je toliká, že zůstává rozum stát jak se to do ní vejde! Už jsme vyzkoušeli snad úplně vše co bylo možné, a stále nic. Někdy si říkám, že by snad pomohla nějaká střevní chřipka, ale obávám se že by to byla jen dočasná záležitost. Kdyby jste přišla na něco co zabralo, dejte mi vědě, uvítám jakoukoliv pomoc!! A kdybych na něco přišla já, dám Vám taky vědět. Hodně štěstí a pevné nervy!