Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Vyzkousela bych povidla nebo svestkovou stava z DM na lacno rano sklenicku (mne to neuveritelne pomohlo v tehotenstvi-sedela jsem treba hodinu na zachode, bylo to sileny)
Taky jsem pro švestky, a hodně, hodně pít. Má dostatek vlákniny?
@lucynka25 holky švestky, švestkouvou štávu a hruškovou, heřmánkovy čáj vše vyzkoušeno. On prostě zadržuje stolici i měkkou, boji se že to bude opět bolet.
@niki V aha, takže je to spíš psychické, když ho to bolelo a teď se bojí chuděra. To tedy nevím, to nemám zkušenost. ![]()
No asi hlavně aby měl měkej bobek a dostal zase důvěru, že to už nebolí.
@BellinkaX právě že neumazává, vzdy trochu vytlačí a jinak špunt drží, právě potřebuji aby se pořádně vyprázdnil(to tvrdé) a pak kakal měkké už at to neboli.jak to mám tedy dávat ten forlax to se micha do pití?
@lucynka25 ano spíš psychické
je to děs snad nam brzy něco pomůže a malý pochopí že kakat musí.
Tak včera jsem dala ráno forlax, odpoledne dalsí a nic se nedelo odpoledne se poblil akorat, může to byt z toho forlaxu? uz 5dní nekakal a jsem z toho na nervy.
Tak jsme nakonec skončili na pohotovosti a nasledně v nemocnici na klystýru
Syn měl tak plná střeva že už zvracel, nechtěl jist a pit, jen polehával. Tak to u náš bude asi taky boj na dlouhou trať jak jsem četla tady v diskuzi. Budeme dávat ten forlax teď nějakou dobu aby syn pochopil že kakani neboli a začal sam kakat, protože on se snaží zadržet když to na něj jde ![]()
@niki V ![]()
Chuderka, tak to vás opravud lituji, ať je brzy lépe ![]()