Dětské koutky bez bot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11750
26.8.14 11:06
@scentini píše:
Mám na to stejný názor, do te špíny dceru nedám ani náhodou. Jestli se někdo zouva nebo ne je myslím jedno.

tak jestli je tvuj podpis aktualni a mas doma ctyrmesicni mimco, tak to ja obrazela kavarny normalni a mela jsem dite v kocarku… takovy opravdu jeste odreagovani v podobe ruznych hernicek nepotrebuje, aby te nechalo kafco vypit ;) Takze to bych nepolozila mezi velky decka uz z principu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.8.14 11:06
@Kaculatko píše:
kdyz vim, ze jdeme nekam do koutku, tak si beru „lehce zouvatelny“ boty i pro sebe :-) ale jako v pripade, ktery uvadis snad ani neni nikdo, kdo by to nepochopil a v ten moment resil boty ;-)

taky se snažím brát lehce zouvatelný boty. Ale někdy se stavímě někde neočekávaně a nemám k tomu uzpůsobené oblečení. Takže třeba se mi stalo, že kluk byl v koutku v mekáči a najednou z tý věže jeho šílený řev. Tak mi bylo vše někde a vlezla jsem tam pro něj i v botech.

• Citovat
  • Upravit
1746
26.8.14 11:07

Sibyla to samozřejmě psala ironicky :lol:.Podle mě je normální a samozřejmé, že se děti do koutků musí zouvat, nevdidím na tom nic nenormálního. Kdyby za tím tvrdě stál personál, tak se všechny děti prostě bezpodmínečně zují a hotovo. Někdy jsou totiž nevychovaní především rodiče a to nemyslím zrovna vyzouvání v koutku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
26.8.14 11:07
@Kofolová píše:
Bohužel většina případů co vídám já je: Jů ukaž mi co jsi to namaloval, já se jdu podívat

hm to je blby teda :-) jsem rada, ze to u nas neni takova krize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.8.14 11:09

@tterka mně to přijde trochu otravné, když vím, že budeme sedět a dítě bude pobíhat sem a tam a bude po mně chtít, abych chodila za ním se tam na něco dívat nebo ho zachraňovat, chytat atd. (čili i já že se budu muset furt zouvat a obouvat…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.8.14 11:14

@Kaculatko Tak teď určitě ne, ale ani když bude roční ji tam dávat nebudu. Jako malá jsem byla jednou kde jsou takový ty balonky se skluzavkou. Dostala jsem tak šílenou anginu, že už jsem tam pak chodit nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
26.8.14 11:16

@maminka159 mě to přijde nechutný, naše mamka nás tam taky nepoustela a žijeme. To ji radši udělám hernu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.8.14 11:16

Syn je ještě malý na nějaké koutky, ale teda nemám v plánu ho nějak moc pouštět po tom všem, co jsem viděla. Lidi jsou fakt na pěst, jak můžou dítě pustit bez bot, když se tam ty děcka válí po zemi :zed: Sobeckost, sobeckost a hnus :cert: A teda jak jste se bavili o těch psech, tak když jsme bydleli v paneláku v Ově, tak jsme poctivě sbírali za našim chlupáčem a nechápala jsem, proč tam je všude tolik hoven, pochopila jsem asi po měsíci. Náš pes vykonal potřebu kousek od našeho vchodu, tak já to zvedla a domovník se mi začal smát, co to dělám, že to tu nikdo nesbírá, ať to nechám ležet :poblion: Dorazilo mě, když se jednomu ze sousedů pes vykálel do výtahu, samozřejmě se k tomu nikdo nehlásil a nechali nám to tam rozšlapané skoro týden :poblion: S kočárem jsem raději seděla doma, než si to pak navézt do bytu :pocitac:

Příspěvek upraven 26.08.14 v 11:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.8.14 11:18
@Kofolová píše:
Nerekla bych umravňuje, ale spíš asiněkteří lidi potřebujou vychovat. Pokud to udělali umyslně jsou to prostě blbci a pokud si nevšimli tak se nenaštvou ne? :nevim:

Pokud si nevšimli, chytnou se i na „podívej, tady píšou, že se máš vyzout“ a pokud jsou to blbci, tak ví, co dělají, že něco porušují a já bych se s nima zbytečně rozčílila - tedy pro mě nemá smysl jim něco říkat :nevim: :lol: Abych vychovávala cizí dospělé lidi - z toho už jsem vyrostla. Co nezvládli jejich rodiče tak do 10-15 let, já určitě nezměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 11:18
@scentini píše:
@Kaculatko Tak teď určitě ne, ale ani když bude roční ji tam dávat nebudu. Jako malá jsem byla jednou kde jsou takový ty balonky se skluzavkou. Dostala jsem tak šílenou anginu, že už jsem tam pak chodit nechtěla.

anginu mužeš dostat všude ale to rozhodně není o zouvání/nezouvání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.8.14 11:20
@scentini píše:

angína není ze špíny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.8.14 11:20
@scentini píše:
@maminka159 mě to přijde nechutný, naše mamka nás tam taky nepoustela a žijeme. To ji radši udělám hernu doma.

Jo jo, taky už pracuju na domácí herně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 11:21
@Angua píše:
Pokud si nevšimli, chytnou se i na „podívej, tady píšou, že se máš vyzout“ a pokud jsou to blbci, tak ví, co dělají, že něco porušují a já bych se s nima zbytečně rozčílila - tedy pro mě nemá smysl jim něco říkat :nevim: :lol: Abych vychovávala cizí dospělé lidi - z toho už jsem vyrostla. Co nezvládli jejich rodiče tak do 10-15 let, já určitě nezměním.

tak pokud si necháme všichni kálet na hlavu tak jo :potlesk: já jim to radši slušně řeknu než dělat kličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.8.14 11:22

@Deninina @scentini každé dítě má domácí hernu, říká se jí dětský pokoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
26.8.14 11:23

@scentini tak ono staci najit si nejaky mensi mistecko, kde nekumuluje tolik deti a vedeni se o ten koutek stara…
Jinak kdyz budu mluvit za sebe, tak ja mam ochotnyho muze, ktery mi deti casto hlida a muzu vypadnout do mesta sama. Ale i tak bych rekla, ze kdyz jsem chodivala se starsim do kavaren s koutkem, tak jsem to nedelala pro nej, ale proto, ze to byla jedina moznost v zimnich mesicich jak se nekde sejit s kamaradkama a trochu pokecat :-) coz by hernicka doma nevyresila, protoze by se kluk zajimal o navstevu a navsteva o nej atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí