Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nairol já právě myslela, že se jí to bude líp obouvat a zapínat
já jsem fakt asi neschopná vybavit dítě na hory
a dvě přesky satčej, nebo líp ty tři? ![]()
@Krrysa s 1 preskou se do nich leze zezadu a nemusi se tam ta noha tolik lamat, jako u tech vicpreskovych.
Ale zase se uz mas pak jen 1 moznost, jak tam tu nohu stahnout/povolit.
Ja bych vzala spis se 3. Ale uz je to asi jedno.
Kolik toho nalyzuje? Je zacatecnik?
@Nairol právě že je úplněj začátečník a navíc jede se školou, tak aby tam ty učitelky nešlehlo, každý dítě krát 6 až 8 přezek
to ej trochu na cvokhaus, když připočtu ještě dvakrát tolik ručiček a desetkrát tolik prstíků, co se musej nasoukat do rukavic.. no, divím se jim
![]()
@Krrysa to jsou tedy pancelky odvazny. ![]()
Jestli jedou se skolou, staci uplne obycejny, stejne to tam bude asi spis o zkouseni a hrani, nez o nejakem intenzivnim sjizdeni kopcu.
Ty s 3-4 preskama jsou vic sportovni, maji vyssi komin, hur se obouvaji a jsou I tezsi.
Pokud je to letos jedina zabava na lyzich, stacily by mozna I ty s 1 preskou, si myslim. Jsou I levnejsi a nebude te tak mrzet, kdyz je omlati apod.
@Nairol asi se budu opět držet kompromisu se dvěma přeskama ![]()
@Krrysa píše:
@Nairol asi se budu opět držet kompromisu se dvěma přeskama
Ty budou k tomuhle ucelu uplne OK. ![]()
Taky jsem pred 14ti dny resila, u 3 lete.
Vycetla jsem max 0,5 cm. I tak radili v obchode.
Taky bacha, ta molitanova vlozka v bote je mensi nez uvadena velikost na botech. A ten molitan taky netlaci, zformuje se podle nohy, vubec bych se toho nebala.
My ale mame tyhle boty stejne jen na tuto zimu, abych to kupovala s 2-3cm nadmerkem, aby to bylo i pristi rok, to fakt ne ![]()
Koupim i prodam na MMB, tak jako tak.
@Opicová když vezmu půl centimetru, tak ve chvíli, kdy jí dám fusekle, to má úplně na těsno, nikdo z nás nensoí boty úplně na doraz, ne?
@Krrysa píše:
@Opicová když vezmu půl centimetru, tak ve chvíli, kdy jí dám fusekle, to má úplně na těsno, nikdo z nás nensoí boty úplně na doraz, ne?
Ja je tak mam.
Kdyz se do nich obuju, mam palec nadoraz. Ta boticka, se fakt vytvaruje a prizpusobi a za chvili uz to necitim.
Ale je rozdil dospela a detska noha. U deti bych urcite nejakou vuli (za me ten 1,5 cm) nechala.
@Krrysa ty mas ponozku tlustou pul centimetru?
Ale jdi…
Ta vlozka se fakt vytvaruje.
A jde fakt o to, jestli s tema botama pocitas i na pristi rok. Jestli to ma max do toho brezna, tak na co vetsi nadmerek…
@Opicová s botama příští rok nepočítám, když si nandám takový ty tlustý ponožky ( nemyslím pletený od babičky, jak tu už padlo
), tak ta noha o kus poskočí…já si snad dojdu vyhrabat svoje lyžáky a zkusit to ![]()