Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj.Máme savanu.Hodila bych foto,ale nemám momentálně fotoaparát.
Nábytek pěknej i když mě zlobí jedna komoda.Koupila sem pro nejstaršího když mu bylo cca 1,5 .Ve třech letech se mu už okoukal a museli jsme koupit neutrální bez obrázku ![]()
Už bych si ho nekoupila.Je to pro miminka.Ted v něm vegetujou dvojky a mají tendenci ty tygry čmárat barvama.Počítám s tím že do roka budeme muset vyměnit.
Máme tedy i tu palandu a na ten žebřík se hodně špatně leze i nejstaršímu skoro 6letému
charlot nevyhrabala by jsi někde aspon jednu fotku abych viděla jak to vypadá na živo??
zrovna tu palandu jsem měla v plánu určitě objednat
Jé koukněte krásný pokoj že, a já na něj mám a koupím si ho
![]()
zuzka.mamka píše:
charlot nevyhrabala by jsi někde aspon jednu fotku abych viděla jak to vypadá na živo??zrovna tu palandu jsem měla v plánu určitě objednat
Nějakou tu fotku mám ale i s klukama a nerada posílám fotografie svích dětí proto že je chci chránit.Nejstarší byl jednou již unesen i když příslušníkem rodiného klanu,ale pokud sousedka pujčí foták tak mohu nafotit tu palandu zítra.
Opravdu to ale není investice kterou bych doporučila.Existuje spoustu lepších pokojíku.
Omlouvám se pokud nepíšu správně česky,po zahraničních cestách mám vždy zmatek ![]()
Michaelakkk píše:
Jé koukněte krásný pokoj že, a já na něj mám a koupím si ho![]()
![]()
![]()
![]()
to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila
![]()
zuzka.mamka píše:Michaelakkk píše:to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak mi pak napiš kam ho vyhodíš
![]()
Charlot píše:zuzka.mamka píše:
charlot nevyhrabala by jsi někde aspon jednu fotku abych viděla jak to vypadá na živo??zrovna tu palandu jsem měla v plánu určitě objednatNějakou tu fotku mám ale i s klukama a nerada posílám fotografie svích dětí proto že je chci chránit.Nejstarší byl jednou již unesen i když příslušníkem rodiného klanu,ale pokud sousedka pujčí foták tak mohu nafotit tu palandu zítra.
Omlouvám se pokud nepíšu správně česky,po zahraničních cestách mám vždy zmatek
Opravdu to ale není investice kterou bych doporučila.Existuje spoustu lepších pokojíku.
to by jsi byla hodná děkuju, budu se těšit
verenika píše:zuzka.mamka píše:tak mi pak napiš kam ho vyhodíšMichaelakkk píše:to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
řekla sis o něj první, tak je tvůj, ale po příspěvcích od charlote ještě teda nevím jestli ho objednám, seženu si víc refencí a pak uvidím
verenika píše:zuzka.mamka píše:tak mi pak napiš kam ho vyhodíšMichaelakkk píše:to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nic, já běžím spát, ale celkem jsem se tu s vámi nasmála ![]()
Zuzko, no hlavně pořiď dobře a dáš reference pak, my budeme dětskej pokoj dělat za pár měsíců ![]()
zuzka.mamka píše:verenika píše:řekla sis o něj první, tak je tvůj, ale po příspěvcích od charlote ještě teda nevím jestli ho objednám, seženu si víc refencí a pak uvidímzuzka.mamka píše:tak mi pak napiš kam ho vyhodíšMichaelakkk píše:to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juchů
![]()
Jo a našla jsem ti ten žirafí pokojík, co jsem tady nedávno zahlídla - od soldi - https://www.emimino.cz/…rankovani/4/, ale tenhle je pro malý miminko, ale třeba budou mít i pro větší.. Zkus se jí zeptat na výrobce.
A teď už vážně jdu ![]()