Dětský pokoj - máte někdo tento?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
28.1.11 23:02

SLOVO :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.1.11 23:02

Ahoj.Máme savanu.Hodila bych foto,ale nemám momentálně fotoaparát.
Nábytek pěknej i když mě zlobí jedna komoda.Koupila sem pro nejstaršího když mu bylo cca 1,5 .Ve třech letech se mu už okoukal a museli jsme koupit neutrální bez obrázku :nevim:
Už bych si ho nekoupila.Je to pro miminka.Ted v něm vegetujou dvojky a mají tendenci ty tygry čmárat barvama.Počítám s tím že do roka budeme muset vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.1.11 23:05

Máme tedy i tu palandu a na ten žebřík se hodně špatně leze i nejstaršímu skoro 6letému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.1.11 23:05
verenika píše:
SLOVO :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.1.11 23:07

charlot nevyhrabala by jsi někde aspon jednu fotku abych viděla jak to vypadá na živo??

zrovna tu palandu jsem měla v plánu určitě objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
28.1.11 23:09

Jé koukněte krásný pokoj že, a já na něj mám a koupím si ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
259
28.1.11 23:16
zuzka.mamka píše:
charlot nevyhrabala by jsi někde aspon jednu fotku abych viděla jak to vypadá na živo??zrovna tu palandu jsem měla v plánu určitě objednat

Nějakou tu fotku mám ale i s klukama a nerada posílám fotografie svích dětí proto že je chci chránit.Nejstarší byl jednou již unesen i když příslušníkem rodiného klanu,ale pokud sousedka pujčí foták tak mohu nafotit tu palandu zítra.
Opravdu to ale není investice kterou bych doporučila.Existuje spoustu lepších pokojíku.

Omlouvám se pokud nepíšu správně česky,po zahraničních cestách mám vždy zmatek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.1.11 23:20
Michaelakkk píše:
Jé koukněte krásný pokoj že, a já na něj mám a koupím si ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila :-P :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.1.11 23:22
zuzka.mamka píše:
Michaelakkk píše:
Jé koukněte krásný pokoj že, a já na něj mám a koupím si ho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila :-P :-P :-P :-P

tak mi pak napiš kam ho vyhodíš :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.1.11 23:22
Charlot píše:
zuzka.mamka píše:
charlot nevyhrabala by jsi někde aspon jednu fotku abych viděla jak to vypadá na živo??zrovna tu palandu jsem měla v plánu určitě objednat

Nějakou tu fotku mám ale i s klukama a nerada posílám fotografie svích dětí proto že je chci chránit.Nejstarší byl jednou již unesen i když příslušníkem rodiného klanu,ale pokud sousedka pujčí foták tak mohu nafotit tu palandu zítra.
Opravdu to ale není investice kterou bych doporučila.Existuje spoustu lepších pokojíku.

Omlouvám se pokud nepíšu správně česky,po zahraničních cestách mám vždy zmatek :nevim:

to by jsi byla hodná děkuju, budu se těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.1.11 23:24
verenika píše:
zuzka.mamka píše:
Michaelakkk píše:
to si piš že na něj mám, a mám i na to abych ho za pár let vyhodila :-P :-P :-P :-P

řekla sis o něj první, tak je tvůj, ale po příspěvcích od charlote ještě teda nevím jestli ho objednám, seženu si víc refencí a pak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.1.11 23:25
verenika píše:
zuzka.mamka píše:
Michaelakkk píše:

:mrgreen: :palec:
No nic, já běžím spát, ale celkem jsem se tu s vámi nasmála :lol:
Zuzko, no hlavně pořiď dobře a dáš reference pak, my budeme dětskej pokoj dělat za pár měsíců :wink:

• Citovat
  • Upravit
17310
28.1.11 23:27
zuzka.mamka píše:
verenika píše:
zuzka.mamka píše:
Michaelakkk píše:
řekla sis o něj první, tak je tvůj, ale po příspěvcích od charlote ještě teda nevím jestli ho objednám, seženu si víc refencí a pak uvidím

juchů 8-) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.1.11 23:29

madi :mavam:

vereniko - no říkám ještě se neraduj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.1.11 23:31

Jo a našla jsem ti ten žirafí pokojík, co jsem tady nedávno zahlídla - od soldi - https://www.emimino.cz/…rankovani/4/, ale tenhle je pro malý miminko, ale třeba budou mít i pro větší.. Zkus se jí zeptat na výrobce.
A teď už vážně jdu :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák