Dezinfekce na erotické pomůcky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
10.5.12 13:05
@Anonymní píše:
No, pokud stačí mýdlo a voda, mohla bych to vyzkoušet hned. Chlap teda si chce udělat hezký večer, že mám jako čekat na něj až příjde z práce…tak nevím.
Řešila jsem to samé- tedy já ne, ale portějšek.. Samozžřejmě jsme nečekala- porč? Jde taky o mé potěšení, nejen o jeho..
Přeju, at se líbí, mě to nenadchlo, nakonec skončil v koši
  • Citovat
  • Upravit
Melody
10.5.12 13:10

já mám zrovna čerstvou zkušennost z obchodu :-) Kupovali jsme a bylo nám doporučeno ROZHODNĚ koupit desinfekci (určitě jim jde taky o peníze) a že mýdlo ROZHODNĚ NE, že prý se narušují ty porézní materiály, ze kterých jsou vibrátory vyrobený a že se v nich pak případné bakterie snadněji drží.
Značku desinfekce bohužel neporadím, nepamatuju si to. Je to celkem pohodlný, nastříkáš, otřeš, hotovo.
A mě se to teda líbilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10140
10.5.12 13:14

já mám taky desinfekci.. jmenuje se Clean, bez alkoholu, desinfekční a čistící sprej.. ex ho kupoval v sex shopu spolu s pomůckami.. nemají se mýt pod vodou, mohou se zničit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
10.5.12 13:30

V návodu u vibrátoru mám dokonce popsán způsob, jak se o něj starat (speciální povrch-lékařský silikon) a je tam doporučována jen voda a maximálně antibakteriální mýdlo a žádná dezinfekce! (nesmí na to přijít alkohol, aceton apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.5.12 13:31

@JanaK88 něco takového jsme taky měla :nevim: , proto mě překvapila ta dezinfelce na flašky atd, ale asi záleží tedy n amatreiálu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.12 13:34

no tak já nemám návod v češtině, takže vlastně nevím…dezinfekci doporučují v e-shopu…asi aby vydělali

• Citovat
  • Upravit
10140
10.5.12 13:37

tak já mám s hladkým povrchem, jakoby nerez.. toto je bez alkoholu..
spíš jde o to, že ta voda ti může natéct do motůrku a je po srandě.. :mrgreen: tohle se nastříká na vatový tampon, utřeš a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
10.5.12 13:37

Tak to bych milému e-shopu poděkovala, kdyby se mi díky jejich radě zničil vibrátor skoro za dva tisíce :roll:
Anonymní: Mrkni po návodu v češtině na netu anebo si ten návod přelož s pomocí překladače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.12 13:48

Tak jsem to přeložila…čištění výlučně s kluzným prostředkem na bázi vody…teplou vodou a mýdlem.
Tak snad jsem to pochopila dobře.

• Citovat
  • Upravit
4034
10.5.12 13:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
10.5.12 21:31

Zakladatelko je dezinfekce ve spreji vyložene na vibratory :mrgreen: ted mne nenapada nazev ale zítra ti ho napíšu,a seženeš ho i v lekárni a i erotic shopu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
11.5.12 09:37

Desinfekce ve spray přímo určená na erotické prostředky,bez alkoholu a bez parfémování pjur-med Clean (antibakteriální,antivirové,antiplísňové)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 14:25

Nakonec jsme použli mýdlo a vodu, ale ještě se po té dezinfekci podívám. NO a jinak zážitek úúúžasnýýýýý. Rozhodně doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
21848
25.4.14 07:49

Holky a silikon taky cistic jen bez alkoholu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.4.14 07:58

Ja mam na vibrator toto, manzel to kupoval rovnou s vibratorem :oops: :mrgreen:

http://www.funguj.cz/…u-150ml.html