Dieta před početím holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
12.5.12 14:42

Divim se, ze na takovou hovadinu jeste nekdo skoci.Hold lidska hloupost je nekonecna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
12.5.12 18:39

Já tomu věřím,všechny rady jsem dodržela a holčička se podařila.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.5.12 19:01
@ševelka píše:
Já tomu věřím,všechny rady jsem dodržela a holčička se podařila.. :dance:

No holt jste se trefili do těch 50% pravděpodobnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
12.5.12 19:10
@Ráďa69 píše:
No holt jste se trefili do těch 50% pravděpodobnosti :mrgreen:

jj je to možné,ale za zkoušku člověk nic nedá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 19:28
@ševelka píše:
Já tomu věřím,všechny rady jsem dodržela a holčička se podařila.. :dance:

a můžu se zaptat jaké rady jsi dodržela,taky to chci vyzkoušet,třeba budeme mít štěstí a holčička se zadaří :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2272
12.5.12 19:38
@Anonymní píše:
a můžu se zaptat jaké rady jsi dodržela,taky to chci vyzkoušet,třeba budeme mít štěstí a holčička se zadaří :mrgreen: [/ciNi
@Anonymní píše:
a můžu se zaptat jaké rady jsi dodržela,taky to chci vyzkoušet,třeba budeme mít štěstí a holčička se zadaří :mrgreen:

Nic složitého,netvrdím že to bylo tím ale proč to nezkusit že.......písni mi SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
12.5.12 19:56

Hovadina to neni muzes jsi o tom neco precist Jonasova Metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 20:00
@anetka84 píše:

určitě na tom něco bude.jsem zvědavá jestli se vám podařila holčička

• Citovat
  • Upravit
2272
12.5.12 20:19
@anetka84 píše:

Taky jsem to četla i všelijaké výpočty podle činského kalendáře atd…vše mi sedělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
12.5.12 20:43

Tak já doporučuji nasadit manželovi tu dietu :mrgreen: ,ty můžeš cvičit Mojžíšovu či Jonášovu metodu,a oba můžete doufat,popřípadě se modlit.

Né vážně,chápu,že po dvou klucích by jsi chtěla holku,ale buď chci dítě bez ohledu na to,co to bude,nebo jej nechci,a pohlaví je proti zdraví miminka a pohodovému těhotenství naprostou malicherností.

Mě nevyšel ani čínský kalendář,ani určení pohlaví podle stáří krve,takže si troufám říct,že obojí je ptákovina,ale dle teorie pravděpodobnosti to někomu prostě vyjde.Teda zapoměla bych,kartářka mi u druhého dítěte pohlaví vyvěštila 8o ,/když neberu v potaz,že se prostě trefila s těch 50 na 50 :lol: /tak ještě můžeš zkusit tohle :D

• Citovat
  • Upravit
2819
12.5.12 20:47

ono to moc neovlivníš, pohlaví fakt určuje chlap ale my taky máme holčičku a jsem hodně na mléčné výrobky a sladké :lol:

A dokonce jsem i četla, že je to podle toho jestli jsou to „čerstvé“ spermie nebo „staré“ a taky podle toho kdy člověk sexuje - před ovulkou nebo po. Ale těžko říct :lol: :nevim: moc tomu neveřím, ale kolegyni to vyšlo, dělala vše jak se psalo aby se jim povedl druhý kluk a fakt se narodil - možná náhoda? Kdo ví :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
12.5.12 21:04

No myslim, ze ked budes chciet kluka, tak sa ti 100% narodi holcicka a ked budes chciet holcicku, tak si ti 100% narodi kluk :lol:
U nas v praci to fungovalo 100%…5 bab a kazda cakala to co „nechcela“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.5.12 21:08
@anetka84 píše:
8o :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
12.5.12 21:16

já teda takovým hloupostem nevěřím, prostě je to pořád 50 na 50 tak je jasný že někomu ta metoda vyjít musí.. je to jen tahání peněz z lidí..
to jako udělá čáry máry fuk ať to není kluk ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
12.5.12 21:51

www.porodnice.cz:

Mnoho partnerských párů by si jistě přálo možnost volby pohlaví plánovaného dítěte. Čas od času se objevují »zaručeně spolehlivá« doporučení a návody, které by měly zajistit žádané pohlaví očekávaného dítěte.

Vycházejí z těchto znalostí:

• pohlaví dítěte je určováno tím, nese-li oplodňující spermie chromosom X (děvče) nebo Y (chlapec), protože vajíčko nese vždy chromosom X (děvče),

• spermie X a spermie Y mají odlišné vlastnosti. Spermie s X chromosomem bývá větší, pomalejší a déle žijící než spermie s chromosomem Y.

Následující spekulace vycházejí sice z vědeckých poznatků, vypadají tedy odborně, ale nikdy nebyly dokázány:

• pokud si partneři přejí děvče, mají volit oplozující soulož 2 až 3 dny před ovulačním termínem, poněvadž spermie s chromosomem X (odpovídající za ženské pohlaví) déle přežívají. Pokud je přání mít chlapce, měla by se oplozující soulož uskutečnit v den ovulace či těsně po ní, neboť rychlejší spermie s chromosomem Y (odpovídající za mužské pohlaví) se dostanou k vajíčku dříve než spermie s chromosomem X,

• je-li žádáno děvče, měli by mít partneři před oplozující souloží častý pohlavní styk, neboť se tím v ejakulátu snižuje počet spermií s chromoso­mem Y. Má-li být očekávané dítě chlapec, měli by partneři před oplozující souloží být zdrženlivější, protože tím se zvýší podíl spermií s chromosomem Y v ejakulátu.

K tomu existují »zaručené« babské rady. Říká se, že pro pohlaví dítěte je důležité, jakou jí žena stravu. Při přijímání kyselinotvorné stravy se prý rodí spíše chlapci a při zásadotvorné stravě spíše děvčata. Z toho vyplývá, že chceme-li chlapečka, měla by žena čtvrt roku před otěhotněním jíst hlavně vaječné bílky, piškotové těsto, banány, pomeranče, třešně, meruňky, brambory, čočku, sušené švestky a ovocné šťávy. Toužíme-li po holčičce, potom se doporučuje čokoláda, kakao, vejce, mléko a mléčné výrobky, nekvašený chléb a pečivo bez soli, rýže, krupice, papriky, mrkev, okurka, cibule, hrášek, jablka, hrušky, jahody, maliny, grepy, citrony, sušené ovoce, fíky a mandle.

Dalším lidovým názorem je, že vliv na pohlaví dítěte má aktivita rodičů při pohlavním styku. Je-li aktivnější žena, pak se narodí chlapec, a naopak.

Úspěchy těchto doporučení mají nakonec 50% spolehlivost. Tedy stejně, jako je tomu v přírodě, kterou naštěstí nelze tak snadno přelstít.

Proto vzhůru k pokusům! Avšak zbytečně raději nepřemýšlet nad plodnými a neplodnými dny, rychlostí spermií a jejich sklonem k sladkému či kyselému. Styk je lepší provozovat každý den minimálně jednou, a aktivní nechť jsou raději oba partneři. Při tomto programu nakonec bude pravděpodobně zcela jedno, co je k jídlu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex