Diskuze bez žvatlání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9262
19.7.08 21:49

Hoj,

tak déééprese. Hmm to vyjímečně nevlastním, zato jsem permanentně unavená jak bych přeskládala vagon uhlí. A plus k tomu se pomalu ale jistě rozpadám. Včera jsem se (ano opět sama doma bo bez chlopa by se to poslední dobou v robotě asi zvenclo) při koupání Sofi projela po mokré dlažbě i s ní v náručí a nejen, že jsem si skopla malíček na noze, ale zároveň dokonale dodělala ten hřbet.
Při představě že mám tu hnátu zlomenou, chlop přijede nejdřív za čtyři hodiny a obě děti potřebují ještě obléct a uspat. Se mi dělaly mžitky před očima.

No nic jdu si hodit sprchu a padnout za vlast. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
19.7.08 23:17

christabel - on vyjadřovacími schopnostmi dvakrát neoplývá, tak si naděje na zlepšení nedávám :evil: .
Vypouštím starší dva chlapy často za prarodiči (mám volno a ještě si ušetřím nervy s návštěvou 8) ), jinak jsme spolu, oni zas nevyvádějí takové kousky, abychom se jich my s M. nemohli účastnit. Když třeba jdem na koupaliště, tak se tam placatím s juniorem a oni se ráchají, já vodu stejně nerada.

Dneska jsme se zarekreovali v největším ostravském nákupním centru… Štěpulovi se tam náááramně líbilo (víc než na procházce v lese, to je ludra :lol: ), Mikulda to prospal, akorát jsem se cítila nepatřičně, bo jsem zjistila, že 1) vypadám v tom davu, který se tam patrně chodí promenádovat jak na přehlídkovém molu min. jednou týdně, jak bosorka (sorry, Bosorko :lol: ), 2) i kdybych se snažila vypadat jak člověk, nebude mi to nic platné, bo se tak nějak zdá, že za tu dobu, co jsem těhotněla a rodila, vyšly všechny moje hadry z módy :nevim: .
No a koupila jsem si šaty, akorát že jsem taková neschopačka, že ať si na sebe koupím co si koupím, vždycky v tom nakonec vypadám, jako kdybych šla na konkurz na top managerku :evil: (z čehož plyne plná almara hader, které není kam nosit), na písek to zas nebude :? (tj. zbývá opět model stylu „nuzný hadrník“ :roll: ).

Srpňandy - už máte dárky? Medituju tu nad Lego duplo, dřevěný montážní stolek Detoa Albrechtice, velká vláčkodráha. (Dostane všechno, bo prarodiče z obou stran mi zas frcnou Palackého, známe.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
19.7.08 23:53

He, tak já mám objednaný pouze dort…na to, že to má za pár nits mots. Ale asi dostane houpajdu do futer (to si na sebe zase upletu bič) no a chci jí koupit Špalíček pohádek a pak taky něco od Žáčka, taky si ho pamatuju jako srandistu ještě ze svého dětství 8O :wink: Žádný krámy mi sem nesmí ;-) asi taky dostaneme prachy - od babkůch a dědkůch, tak ještě vymyslím, co s nimi. Ale jak říkám, půjdu asi do knih a houpadla.

Mmch. Lentilko, kdybych náhodou zapomněla, bo se tu nevyskytla, fšééééécko nejlepčííííí k blížícím se narozeninám! :-D

Teď koukám na foto Štěpuly 8O , nějak zblonďatěl, nebo už blbě vidím…vzhledem k hodině a prošlým čočkám žádný div. Každopádně se ty děcka tak mění… Bára nějak vytáhla 8O , kde je to mimi o 2 kilech živé váhy? :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.7.08 00:12

Saryk - je tak, Štěpán je ukázkový Árijec :nevim: .

Teda, ty sis vzpomněla :twisted: ? Tak Báře taky všecko nejlepší :lol: . Zu popřeju až na svoje narozky :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
20.7.08 00:19

Plíz, můžete mi tu dát někdo odkaz na písničku Barbora píše z tábora?
Díky moc. Sati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
20.7.08 00:22

ahoooj :-)
mám depresi jako prase :(
dnešek ve znamení rodinných oslav :roll: šaryk neblázni, ve dvou letech Špalíček a Žáček ?? že ty bys to chtěla spíš jako dárek pro sebe :wink:
(MLUVÍM Z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI )
Lentil hepy bérzdej tu jú..
nádhernej metřík, kluci jak obrázci, fakt !
jináč hlasuju jednoznačně pro vláčkodráhu !!
nevidím na klávesnicu, idu spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
20.7.08 07:52

Lentil,
to má ještě čas :wink:
A jdi už s těma depkama ze svého vzhledu do pryč, fakt jo, bych Tě nejradši přiškrtila!! :-)
Taká pěkná baba a furt dokola točíš .. :roll:

Neplijte mi na tabísky :cry: :cry: :lol:

Depky ať všechny brzy přejdou,
Noemmi,
Ty pořádně pij :!
A Ivo,
prosímtě, OPATRNĚ!

Jo a Xenička je božíííí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
20.7.08 08:24

Lentilko krásný metr, Štěpulda se tam nádherně řehní :lol: a obdivuju žes zvládla návštěvu obchodního centra, pro mě je i jeden obchod s hadrama noční můra :roll: jsem fakt děsná

Noemmi, co hlava?

Wingec rodinné oslavy vůbec nezávidím, nás čekají v srpnu.

Ivav, teda 8O taková klouzajda, hlavně že se Sofii nic nestalo, snad tě záda brzy pustí, není co závidět.

Ostatní zdravím a mastím do práce, ale je to naposledy před dovolenou tak mi to ani neva, navíc je tu hezky, to by aj někdo mohl naklusat na výlet do podzemí, že jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
20.7.08 08:40

Noemmi - ses musela bysušit jak scvrklý brambor 8O Takže po ránu připomínám - NAPIJ SE

Ivo - dávej na sebe trochu pozir, ať má kdo ty tvé ratolesti vychovat :wink:

Jitko - tak iśi hlavně užij pohodovou dovolenou, klídek, pohodička, lehárko :D

Maru odjel na výlet na Vychylovku projet se vláčkem…Nevím po jaké době máme s chlapem den pro sebe. Dokonce to vypadá, že se holí 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.7.08 12:05

wingec - díky (ale ještě týden mi je sladkých 25 8) ). Vláčkodráha bude, už jsem objednala (ale taky tak trochu jako dárek pro sebe :P ).

Zu - sebe už neřeším (např. mám na váze na začátku stejné číslo jako Dana :nevim: , sice těsně, ale přece). Ale nějak jsem si tam připadala jak návštěvník z jiné planety. Všichni vyfiknutí, jenom moje dítě v teplákách, já v poblitém triku, druhé dítě v hadru (kterým jsem maskovala poblité triko :twisted: ).
A vůbec - vždycky jak vidím vás dvě modelky, lížu si rány ještě týden.
Tak budeš už mít těch třicet nebo furt eště neeee?

Tin - mohla bys to zavést jako tradici a každé ráno tu připomínat pitný režim, bo taky v jednom kuse suším hubu.

Jitko - obchody já ráda, ale ne už zkoušení, takže jsem lapla dva kousky a pozkoušela doma (tj. jeden nepoužitý vrátím v 30-ti denní lhůtě, bo mi nesedí).
U nás se začne slavit začátkem května a skončí koncem srpna :evil: .

Děcko dostalo hysterický záchvat, že nechce oběd, ale čistě principiální, protože mu to nebránilo simultánně si přisouvat talíř :roll: . Zeleninovou rýži zvalil lusk-nelusk :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
20.7.08 13:39

ahoj veškerému zvířectvu a tak vubec.

cekam az se ozve dalif, jestli si na dovolene tu ruku totalne dodelala - no vubec vam damy musim rict, ze u docitani jsem se skvele bavila - je tu vubec nekdo koho neboli hrbet? vysumelych vetvi se ani neptam, ale co dorostenky ???

Ondrej se pry dnes poprve pretocil - rikal chlap - bylo to asi vzteky bo on leh na brise z duse nenavidi.
a taky nevim jestli chlop nekeca - bo vcera jsem mu prozradila, ze se Tadeasek uz smeje nahlas a on strávil pulhodiny ksichtením se na Ondru aby z nej vyloudil smich. jednoslabicne HE jsem neuznala jako smich,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
20.7.08 15:31
harpyje píše:
tak mi po delsim premysleni prisel rict, ze Ondrejek zase umi krasne rvat a prdet, a to ze Tadeasek urcite tak skvele neumi :lol: :lol: :roll: (jsem mu nemela rikat, ze je Tadeasek mladsi)

tak to teda Tadeas umi taky a navic si krka jak nejvetsi ozrala :roll: . mam vzdycky pocit, ze mi vyvrhne vnitrnosti primo do obliceje :lol: 8) , jinak muzes chlapa uklidnit, ten smich jeste neni uplne dopilovany, Ondrasek ma cas nas dohnat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
20.7.08 18:26

Zdarec!

Tin díky, už tu mám sklenici vody!

Lentilčiny dárky se mi tradičně zamlouvají, ikdyž musím přiznat, mám nějaký vnitřní blok k tomu, dát dítku tolik „velkých“ hraček najednou (tím velkých myslím jako že ne blbostí). Nevím proč mám pocit, že jedna z těch jmenovaných věcí, pak nějaké autíčko a kniha je ideální kombinace (pro nás)…
Ten stolek je tohle?
 http://www.detoa.cz/…ni/stul1.jpg

nebo spíš tohle, že?
http://www.detoa.cz/…zni/stul.jpg /> No, ono je to vlastně stejné :oops:. U nás už bych viděla součástky po týdnu ztracené a ty zbylé roztahané po celém bytě.

No, aspoň nějaká výhoda, že má T. narozky a za 12 dní vánoce, dá se to trochu rozložit…

harpyje u nás zas můj drahý začal s tobíkem tréjnovat fotbal (ne, že by doteď nekopali, ale ne moc), protože „mareček je mladší, a už tak krásně kope“. Že se Mareček vrátil s rodiči z tábora, kde pomalu nedělal nic jiného, je vedlejší :lol:

No jic, jdu zamést balkon, hoši jeli koupit elektrický gril, a prý se musí grilovat na balkoně, tak ať to tam prochu vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
20.7.08 18:36

Chcipam :? Posledni osmicka, co mi v puse jeste strasi, ma fazi rustu,uz dva dny nemuzu poradne otevrit pusu a zacina me z toho bolet i ucho :roll: Do toho jsme se s Amel krasne rozkaslaly,tak zitra rano si udelame vylet do lekarny :? :roll:

Lentilko darky vyjmenovane pekne,zamlouvaji se mi vsechny. Duplo mame v planu taky,vlackodrahu ma malou,dostacujici :) a jinak to vidim na nejaky echt holcici darek typu detsky vysavac nebo tak, to ji desne bavi.

Jak ja jsem rada,ze Ame kouka na krtka,basti ovocny talir co ji nachystal tatinek a nic po mne nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
20.7.08 19:43

pro neznalé, kdy má Lentilka narozeniny? dnes?
tak pro jistotu: všechno nej nej nej :srdce:

a všem bolavým a churavým a se splínem posíláme pohlazení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová