Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
9.8.12 14:05

@veveruskaa jak děláš tu mexiko směs?
já měla včera z restaurace a bylo to mňamina (hovězí, cibule, česnek, rajče, fazole, asi nějaká chilli omáčka, kukuřice) :palec:

doma dělám na cibulku kuř. prsa, cuketu na kostičky, červené fazole i s nálevem, chilli a trochu sojovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
9.8.12 14:59

U nás dneska rýže, UHO a vepřové :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
9.8.12 15:36
@eshta píše:
@veveruskaa jak děláš tu mexiko směs?
já měla včera z restaurace a bylo to mňamina (hovězí, cibule, česnek, rajče, fazole, asi nějaká chilli omáčka, kukuřice) :palec:doma dělám na cibulku kuř. prsa, cuketu na kostičky, červené fazole i s nálevem, chilli a trochu sojovky :palec:

jo to ještě nevím, co mi tam upadne, to tam dám :mrgreen:… ale asi kuř prsa na orestované cibulce a česneku, sůl, pepř, červená paprika, pak rajč. protlak, a fazole a kukuřice, cuketu nemám, dala bych ji tam :think: kurnik… bude i pro dítě, akorát jí oddělám bez fazolí, jen s kukuřicí, a nám asi trochu přiostřím chilli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
9.8.12 15:49

Dnes zeleninová polívka a játrová omáčka s rýží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
9.8.12 16:05

U nás dnes pečené kuřátko a k tomu šťouchané brambory s jarní cibulkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
9.8.12 18:04

Dnes byla smetanová om. s vepřovým a hranolkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.8.12 18:39

DO NEDELE nevarim:D mam vinne listy, musaku a gyros:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
9.8.12 18:42
@hubička píše:
Holky, nemáte prosím recept na nějaký dobrý puding? Nějak třeba vyšlehat..víc či míň mlíka..prostě nějaký tip?

My šleháme hotový vanilkový (nebo jiný) s tvarohem nebo zakysanou smetanou. Prckovi dávám na dno piškoty a nějaké ovoce, pak pudink a nahoru zase ovoce (nebo marmošku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.8.12 18:48

Hubicko babicka rozvarila kilo jablek frkla do toho 2vanilkove pudinky a zalila do misy s piskoty, nechala v lednici moooc dobra vec. Asi si ji zitra udelam chyta me slina:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
9.8.12 19:51

K večeři volský oko s chlebem a nakrájenou karotkou

zítra jsme celý den pryč - jdeme do zoo, tak už mám nachystaný krabičky - jablka, mrkev, banány a k tomu obložený chleda

dneska udělám ještě lečo, teplá večeře se pak bude hodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.12 19:54

Já to vidím na zítra na kulajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
9.8.12 19:54
@makapi píše:
My šleháme hotový vanilkový (nebo jiný) s tvarohem nebo zakysanou smetanou. Prckovi dávám na dno piškoty a nějaké ovoce, pak pudink a nahoru zase ovoce (nebo marmošku).
:pankac: přesně tak, s tvarohem a zakysankou mňam!
a do toho vmíchat třeba kompot, nebo teď v létě čerstvý ovoce a piškoty a netřeba to skládat ;) prostě naházet, zamíchat a dát do lednice na chvíli ;) ono se to stejně při nandavání rozpadne tak nač se s tím piplat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
9.8.12 19:59

Těstoviny se smetanovo-žampionovou omáčkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.8.12 19:59
@nejvíczoufalá píše: