Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
10.8.12 12:13
@Monjie píše:
http://www.pojdte-dal.cz/viewforum.php?f=16 jsem neco objevila, amm alespon poctenicko na dnesni noc:Dvinne listy: http://www.apetitonline.cz/…e-listy.html

taky dělám vinné listy, ale mám svůj zlepšovák :mrgreen: neroluju, ale normálně zapékám ve vrstvách :lol: :palec:
maso si připravím normálně s cibulkou, česnekem, loup. rajčatama, solí a pepřem a pak tam dám hoooodně sekaného čerstvého kopru, petrželky a koriandru.
Vedle uvařím rýži a pak vrstvím-
na dno masovou směs, trochu rýže, listy, zase směs atd.. a zapeču 20-30min :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.8.12 12:14
@Paoloska píše:
Ne, ze psů ;)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.8.12 12:18

Ja si dnes uvarim ten chlazenej jablecnejdort s pudingem a piskoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 12:19

A já rafaelo řezy, zítra máme návštěvu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
10.8.12 12:21

Vepřové kotlety na pepři s jasmínovou rýží a mají to i na zítra já budu v práci, tak chlap k tomu přidělá těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
10.8.12 13:01
@eshta píše:
Tak mně to ani nějak nevadilo a to jsme měli návštěvy po obou porodech opravdu hodně. Těsně po šestinedělí jsem s klukem odlítala, takže u nás byl někdo furt, aby skouknul mimino :lol: ale nic jsem nepřipravovala, kdo si co přinesl tak to měl :mrgreen:
a u dvojčat už mi to nevadilo vůbec, spíš jsem byla ráda, že si aspoň někdo nějaký dítě na chvíli pochová :lol: a na pohoštění jsem taky prděla :mrgreen:
:palec: :potlesk: máš recht
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
10.8.12 13:52

Co děláte z cukety? Včera jsme dostali od tchána zásobu a nemam nápad kam s nima :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
10.8.12 13:57

@Markéta80 Už jsem to tu jednou psala-dělám z nich cuketový guláš, nebo jí jen tak osmahnu na cibulce a zamíchám do těstovin.
Zítra udělám smažený sýr s bramborem a k večeři chlapovi pomyšlení :mrgreen: opečenou jitrnici s bramborem a se zelím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 14:06
@Markéta80 píše:
Co děláte z cukety? Včera jsme dostali od tchána zásobu a nemam nápad kam s nima :lol: :lol:

já bych si tu stranu tedy nepamatovala, ale jelikož to tu už někdo několikrát psal, tak na straně 1088 pár receptů je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.8.12 14:07

Tak mě napadá, co kdybychom udělaly z této diskuse otevřenou skupinu? Pak by se daly dělat i poddiskuse a mohla by se udělat sekce s recepty. Už bychom nemusely listovat v této hlavní diskusi ;)
Ale jak se taková skupina dělá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 14:11
@KPKristy píše:
Tak mě napadá, co kdybychom udělaly z této diskuse otevřenou skupinu? Pak by se daly dělat i poddiskuse a mohla by se udělat sekce s recepty. Už bychom nemusely listovat v této hlavní diskusi ;)
Ale jak se taková skupina dělá? :think:

to už jsem tu jednou navrhovala, ale nějak se k tomu nikdo neměl :mrgreen:
musí se napsat adminovi, ten změní diskusi na otevřenou skupinu a pak založit poddiskusi jen s receptama a tam by se recepty vždy nakopírovaly..
taky jsem nikdy nic podobnýho nezakládala :nevim:
a toho postu se ráda vzdávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
10.8.12 14:30

Tak mi měli dnes restovaná játra s rybízovou omáčkou a brambůrkama no lahoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.8.12 14:37
@Markéta80 píše:
Co děláte z cukety? Včera jsme dostali od tchána zásobu a nemam nápad kam s nima :lol: :lol:

Jedna skončila v těstovinách: kostičky osmahnout na cibuli, zalít smetanou, dochutit kořením;
jedna ve variaci na rattatouille: kostky cukety, papriky, rajčat, okurky a brambor podušené na cibulce, podlité vínem, okořeněné, poté zalít tomatovým pyré a podávám s rýží;
Jednu jsem vydlabala, naplnila směsí masa s houbami a cibulkou a zapekla;
Teď mám další tři, z jedné určo udělám bramboráky a jedna půjde do nějaké buchty.

• Citovat
  • Upravit
1452
10.8.12 14:37

@eshta jo to bylo super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.8.12 14:39

Jo a zapomněla jsem, že jednu jsem zapekla po vzoru francouzských brambor - z té byl přítel asi nejvíc na větvi (po té plněné).
Taky se z ní dá udělat cuketový krém (stejně jako hrachovka, fazolovka, brokolicovka…) - podusit na cibulce, rozmixovat a naředit smetanou + okořenit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny