Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
10.8.12 14:44

@eshta ;) no z jedný jsem dělala včera buchtu :palec: a ještě jsou tady 4. asi udělam Tomíkovi směs na těstoviny, dostali jsme i domácí rajčata. mít větší mrazák tak to zamrazim a měla bych pak do příkrmů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.8.12 14:45
@Monjie píše:
Ja si dnes uvarim ten chlazenej jablecnejdort s pudingem a piskoty

a jak se to přesně dělá?? :think: dala bych si :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.8.12 14:48
@KPKristy píše:
Tak mě napadá, co kdybychom udělaly z této diskuse otevřenou skupinu? Pak by se daly dělat i poddiskuse a mohla by se udělat sekce s recepty. Už bychom nemusely listovat v této hlavní diskusi ;)
Ale jak se taková skupina dělá? :think:

Psala jsem adminům, zda by nám pomohli s převodem, tak to snad půjde.. Mám někde v počítači uložené historické recepty z této diskuze, tak je tam pak překopíruji..
Super nápad :palec:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
10.8.12 14:53

Heuréka - tak skupina Věčné téma: co uvařit? je založena, jakmile bude schválena adminem, dám vám vědět a zároveň jej požádám o překopírování této diskuze tam.. :dance:
Holky - dávejte dohromady recepty, nejlépe i s fotkama, založíme si na ně samostatnou diskuzi :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
46669
10.8.12 14:57

@Amber_1977, jsi šikulka! To bude fajn a přehlednější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
10.8.12 14:57

@Amber_1977 výborný nápad…já tady u Vás vždycky najdu nějakou inspiraci a takhle to bude jednodušší najít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.8.12 15:06

Tak je to tady:
https://www.emimino.cz/…rit/diskuse/

Pojďte všechny sem, zažádám o přenesení i této diskuze pod skupinu :dance:

• Citovat
  • Upravit
9994
10.8.12 15:08
@Amber_1977 píše:
Tak je to tady:
https://www.emimino.cz/…rit/diskuse/Pojďte všechny sem, zažádám o přenesení i této diskuze pod skupinu :dance:

Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.8.12 16:43
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
10.8.12 17:29

Už sem tady :jazyk:

Jo holky a zkuste nekecat v receptových diskuzích, pak se tam budou ty recepty blbě hledat a možná by bylo dobré, kdyby se psal vždy nadpis příspěvku - název receptu, bylo by to přehlednější :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 19:57
@Amber_1977 píše:
Tak je to tady:
https://www.emimino.cz/…rit/diskuse/Pojďte všechny sem, zažádám o přenesení i této diskuze pod skupinu :dance:

no tak ty jsi nejlepší moderátorka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 20:01
@veveruskaa píše:
Už sem tady :jazyk:
Jo holky a zkuste nekecat v receptových diskuzích, pak se tam budou ty recepty blbě hledat a možná by bylo dobré, kdyby se psal vždy nadpis příspěvku - název receptu, bylo by to přehlednější :palec: ;)
:lol: :lol: :lol:
souhlasím ;) :palec: :palec:
ty receptové diskuze by bylo dobré zanechat jen na recepty, kecejte a komentujte tady :mrgreen:
fajn by bylo, kdyby se všechny naučily psát vše sem (co kdo vařil atd) a recept případně napsat do receptové diskuze a sem eventuelně napsat, že recept je uložen např. ve slaných receptech ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
10.8.12 20:05

Takže hoj dámy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
25007
10.8.12 20:06
@levmah28 píše:
Takže hoj dámy :mavam:
:mavam: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
10.8.12 20:06

Večeře pečené brambory a krůtí maso s různým kořením (co dům dál)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny