Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
10.8.12 22:12
@sophinka píše:
Tak jko právě mě manžel donutil chytat myšičku-rejska či co to bylo sotva 2 cm měla a on prostě odmítl jít i na WC :mrgreen: :zed: tak jsem ji vyhnala a manžel přede blahem :mrgreen:
:mrgreen: tak tohle jsem řešila před 2dny :jazyk: myšku jsem zahnala do koupelny, pustila tam kočku a kočka po hodině nic nechytla :roll: takže myška je buď někde zalezlá pořád v koupelně nebo utekla :zed: už pro ní máme i pracovní název, s klukem jí říkáme Dorinka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.8.12 22:14

@eshta no ta naše myška, byvakovala už týden u kluků v pokoji, ale to je daleko od manžela tak byl v klidu …dnes ale proklouzla :mrgreen: také jsem zjistila, že ty naši smradi ji i krmili :cert:

• Citovat
  • Upravit
25007
10.8.12 22:19

@sophinka já nic myšoidního nemůžu :jazyk: jestli za mnou někdy přijdou v budoucnu kluci, že chtěj potkánka nebo něco takovýho, tak ani omylem :roll: tahle myška mi dává zabrat, když jsem v koupelně, tak se pořád jako magor rozhlížím :mrgreen:
a vědět, že přebývala někde v bytě týden, uáááááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.8.12 22:21

@eshta já hlídala manžela na záchodě :mrgreen: asi aby ho neukousla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23033
10.8.12 23:21

Pche a ja jsem pred casem chovala vystavni potkany :D muj potkan vyhral druhe misto na specialni vystave Nejlepsi samice solid:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
11.8.12 01:33

DRŽÍM DIETU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
11.8.12 07:52

@Monjie super profilovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.8.12 08:06
@Monjie píše:
DRŽÍM DIETU!

Já jsem se na ni vysrala :oops:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
11.8.12 08:13

To já se dnes hodlám jenom přežírat. mimo dobroty jako řízky ala KFC smažák a jiné si syn vzpoměl na chlebíčky. Uděláme zeleninkovou polévku (kotel) a asi krkovičku s brkaší a buchtu s letníma jablkama.

• Citovat
  • Upravit
20518
11.8.12 08:14

Holky, poraďte, dostala jsem cuketu, nikdy jsem to kromě klasických řízků nedělala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.12 08:19
@Emilie píše:
Holky, poraďte, dostala jsem cuketu, nikdy jsem to kromě klasických řízků nedělala :oops:

Emili, strana 1088, tam je spousta receptů.

A autorka by je mohla překopírovat do receptů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.8.12 08:19
@Emilie píše:
Holky, poraďte, dostala jsem cuketu, nikdy jsem to kromě klasických řízků nedělala :oops:

Tady je receptů eshta psala stránku kde jsnu recepty, teď to asi nenajdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20518
11.8.12 08:24

@KPKristy Tak to jsou bomby: Se mi sbíhaj sliny jen to čtu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.8.12 09:05

Ráno jsem upekla koláčky, k obědu bude klasika - knedlo-zelo-vepřo. Ať jsme tlustý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.12 09:53

Já dneska nevařím. Jsem doma jen s Matějem, takže si ohřeju těstoviny od včerejška, a pak si jdu dáchnout na pedikúru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny