Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
11.8.12 21:52
@KPKristy píše:
Díky, díky!!
chodím těsto sledovat a docela mi kuličky rostou. Zítra budou megakoule, co? Už se na pizzu těším. Jedeme k našim, tak těsto vezmu s sebou, snad se mi to povede 8)

nmz ;), ono to tak vypadá, když to těsto pracuje, ve výsledku to moc velké koule nebudou…

Neboj povede, a pak hlavně rychle a na vysokou teplotu péct a nepřehnat to s ingrediencemi :mrgreen: kraje před pečením ještě lehce potírám oliv. olejem, ale možná to ani není třeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.8.12 22:02

Tak ingredience plánuji jen rajčata, mozarelu, bylinky, pro žravce ještě šunku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
12.8.12 07:22

Dneska bude chilli con carne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.8.12 07:24

Bude se dojídat pizza. A něco bych aj upekla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23033
12.8.12 07:25

Dneska mozna bude spanelskej ptak, ale nevidim to moc realne jelikoz jsem jak sipkova ruzena, takze asi je odbydu medovejma kridlama s rozpecenou bagetou a jdu loupat jablka na ten jablecnej dort ten uz varim od ctvrtka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
12.8.12 08:48

@Monjie jak děláš prosím tě tu marinádu na křídla? a pečeš to od začátku politý nebo jak? dííííík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.8.12 11:12

Vepřový řízky, na výběr brkaše nebo brsalát, okurkový salát, bramboračka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
12.8.12 11:21

Svíčková, houskový knedlík a brusinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.8.12 11:24

Holky chci něco upéct, máte nějaký tip? Mám máslo, šlehačku, puding, mléko. Nemám tvaroh ani ovoce.

• Citovat
  • Upravit
25007
12.8.12 11:52
@levmah28 píše:
Holky chci něco upéct, máte nějaký tip? Mám máslo, šlehačku, puding, mléko. Nemám tvaroh ani ovoce.
Bábovka s pudinkem
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek mléka, 1 hrnek cukru moučka, 1 prášek do pečiva, 2 vejce, půl hrnka oleje, KAKAO. uvařený pudink
Všechno smícháme dohromady, těsto rozdělíme a do jednoho vmícháme kakao. Do vymyzané a moukou vysypané formy postupně vrsvíme trochu světlého těsta, potom pudink po lžícách (jen doprostřed, ne do krajů) potom trochu obarveného těsta kakaem a a nakonec světlé těsto. Pečeme na 180 °C

a jestli máš zakysané smetany, tak třeba peřinkovou buchtu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.8.12 11:55
@levmah28 píše:
Holky chci něco upéct, máte nějaký tip? Mám máslo, šlehačku, puding, mléko. Nemám tvaroh ani ovoce.

http://recepty.vareni.cz/…kova-buchta/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.8.12 11:56
@eshta píše:
Bábovka s pudinkem
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek mléka, 1 hrnek cukru moučka, 1 prášek do pečiva, 2 vejce, půl hrnka oleje, KAKAO. uvařený pudink
Všechno smícháme dohromady, těsto rozdělíme a do jednoho vmícháme kakao. Do vymyzané a moukou vysypané formy postupně vrsvíme trochu světlého těsta, potom pudink po lžícách (jen doprostřed, ne do krajů) potom trochu obarveného těsta kakaem a a nakonec světlé těsto. Pečeme na 180 °Ca jestli máš zakysané smetany, tak třeba peřinkovou buchtu :nevim:

Dík jdu na to, peřinkovou buchtu miluju se skořicí, ale nemám tu smetanu.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
12.8.12 11:58
@dzarunka píše:
http://recepty.vareni.cz/…kova-buchta/

Fůj, tuto buchtu nesnáším :poblion: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15054
12.8.12 12:08
@levmah28 píše: