Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
13.8.12 09:21

@dzarunka ten německej koláč vypadá opravdu výborně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.8.12 09:25
@eshta píše:
@dzarunka ten německej koláč vypadá opravdu výborně :think:

je fakt úžasnej, všichni kdo ho jedli tak jen chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.12 09:36

Dneska udělám na oběd jen zeleninovou polívku, pak chci upéct chleba a bábovku a na večer ještě rozmýšlím, jestli udělám jen tuňákovou pomazánku nebo brokolicové placky s bramborem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
13.8.12 09:50

Včera bylo pečené kuře s kaší a okurkový salát, dneska se s vařením nepeču, koupila jsem kuřecí nugetky, osmažím je a k tomu vařený brambor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
13.8.12 10:10

Dneska krkovicka zapecene se zampiony a brambory. Mozna zalite smetanou jestli se mi bude chtit do obchodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
13.8.12 11:16

Tak my od včera tady máme těstovinový salát s grilovanym kuřetem, kus pečený krkovice a ted tady peču štěpánskou ale z vepř. kýty a bude s rýží :palec: jo a Tomík tady má rajčatovou směs s cuketou a a těstoviny ;) no a máme tady ještě pár kousků švestkového a borůvkového koláče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
13.8.12 11:21

Segedín (vařil manžílek) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.8.12 11:39

K veceri topinky s cuketovou smesi posypane syrem, k obedu si dam kvetakovou polivku–kterou si asi nedam, takze si namazu chlebas maslem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.8.12 11:40
@gorina píše:
Dneska krkovicka zapecene se zampiony a brambory. Mozna zalite smetanou jestli se mi bude chtit do obchodu ;)

me by se teda nechtelo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.8.12 11:41

Tak s kopírováním receptů jsem zatím na str. 36 :zed: mezitím se mi prcek skoro vyspal..
Ježkovy brejle, to je pruda :zed: ale vím, že tam jsou schovaný fajn recepty, takže to stojí za tu otročinu :roll:

• Citovat
  • Upravit
3905
13.8.12 11:57
@Amber_1977 píše:
Tak s kopírováním receptů jsem zatím na str. 36 :zed: mezitím se mi prcek skoro vyspal..
Ježkovy brejle, to je pruda :zed: ale vím, že tam jsou schovaný fajn recepty, takže to stojí za tu otročinu :roll:

Sikula :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.8.12 11:58
@Amber_1977 píše:
Ježkovy brejle, to je pruda :zed: ale vím, že tam jsou schovaný fajn recepty, takže to stojí za tu otročinu :roll:

já už to mám za sebou, celou diskuzi projetou a vypsané stránky s recepty, co mě zaujaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
13.8.12 12:16

Ahoj holky,
prosím je tu někdo kdo doma udí? Potřebovala bych poradit.
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
13.8.12 12:23
@veveruskaa píše:
My dnes zbytky ze včerejška a na zítra nevím :think:

U nás taky :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit