Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
12.8.12 20:46

Ja vařila na víkend plněnou papriku a kuř. steak, které jsem naložila a zbylo i na zítra, udělam ještě bramboračku a domací chleba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
12.8.12 22:01

Právě jsem se vrátila z obžérského víkendu na chalupě. Jen, abyste měli představu, co se tam dělo, níže vypisuji menu pouze dnešního dne:
snídaně (pečivo s uzeninou, zeleninou a různé typy šátečků)
grilované kuřecí a vepřové, grilované klobásy
domácí zmrzlina z broskví, meruněk a jahod
bramboráky
uzené vepřové a klobásy (z domácí udírny), k tomu čočková kaše
hovězí vývar, zeleninový krém, vepřová kolena na pivu - toto jsme již nesnědli, takže se to vezlo domů a já mám spolu s přebytky ze včerejška plnou ledničku (a to máme tu americkou) :mrgreen:
:palec: :oops: :andel:

• Citovat
  • Upravit
17010
12.8.12 22:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
13.8.12 07:57

Já jsem včera dělala polévku a zapečené maso se šlehačkou a bramborama a ptáčky s rýží a celý týden to budem jíst :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
13.8.12 07:57

Dzaru kurník ty buchtičky jsou luxusní :*

• Citovat
  • Upravit
25007
13.8.12 07:59

Dneska dojídáme chilli con carne (já s tortilama a kluci s těstovinama) a zítra jdeme na oběd ven, takže ani dnes a ani zítra nemusím nic kuchtit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.8.12 08:01

Já jedu k mamce na oběd, tak jsem zvědavá. A teď si dopřávám prošlé žervé s rohlíkem, snad se mi nic nestane.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
13.8.12 08:04
@levmah28 píše:
Já jedu k mamce na oběd, tak jsem zvědavá. A teď si dopřávám prošlé žervé s rohlíkem, snad se mi nic nestane.

jenom se posereš to je ok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
13.8.12 08:10
@saracenka píše:
jenom se posereš to je ok :mrgreen:

Já si taky myslím :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15054
13.8.12 08:34

A tady ještě jedna vítězná buchta naší rodiny-je to linecký koláč s tvarohem a je posypaný strouhaným perníkem a politý rozpuštěným máslem-je to inspirace z německého koláče, takže vlastně dva recepty dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.8.12 08:50

My dnes zbytky ze včerejška a na zítra nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
13.8.12 08:55

@dzarunka no tak to musí být dobrý :think: sem sem s receptem prosím :kytka: napiš ho rovnou do té poddiskuse sladkých receptů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.8.12 09:12
@eshta píše:
@dzarunka no tak to musí být dobrý :think: sem sem s receptem prosím :kytka: napiš ho rovnou do té poddiskuse sladkých receptů ;)

já ani recept nemám, najdu si na netu recept na linecký mřížkový koláč s tvarohem a pak to jen navíc posypu tím perníkem a poleju rozpuštěným máslem a ten Německý koláč je výbornej-dělá ho mámy známá a už se na něj chystám http://www.iprima.cz/…mecke-kolace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.8.12 09:16

Jo a mé výtvory si nefotím, že bych se chtěla chvástat, ale z prostého důvodu, když se rodiny zeptám co chtějí upéct-no takovou tu dobrou buchtu :lol: :mrgreen: takže je posadím k fotkám a najdou si ji dle fotek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
13.8.12 09:20
@dzarunka píše:
Jo a mé výtvory si nefotím, že bych se chtěla chvástat, ale z prostého důvodu, když se rodiny zeptám co chtějí upéct-no takovou tu dobrou buchtu :lol: :mrgreen: takže je posadím k fotkám a najdou si ji dle fotek :mrgreen:

to je fikaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny