Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
13.8.12 14:40

@Paoloska na snídani koleno? to je jak na hradě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.8.12 14:44
@hubička píše:
@Paoloska tož to nedám..musela bych pořád kontrolovat :-)

To víš, že ne, dáš ho tam, nasucho, ani nepodléváš, zapomeneš na něj :mrgreen: a ráno Tě vzbudí nebeská vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.8.12 14:45

@labell hele jednou jsem spala ve vší počestnosti u známého..ráno na snídani nasmažený řízky, koláče, buchty…jeho máti prej tak vaří každý den a všechno se snědlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.8.12 14:45

@Amber_1977 a že vám to vyšlo :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.8.12 14:46

@Paoloska tak já sice jídlo při vaření neochutnávám..jak si někdo nabere třeba sekanou syrovou :-) ale za to ráda pozoruju :-) proti gustu žádný dišputát :-) nebo jak to je??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.8.12 14:49
@hubička píše:
@Paoloska tak já sice jídlo při vaření neochutnávám..jak si někdo nabere třeba sekanou syrovou :-) ale za to ráda pozoruju :-) proti gustu žádný dišputát :-) nebo jak to je??? :-)

Tak to já zase radši překvápko ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.12 14:52

@Paoloska, ségra tak peče kachnu (a husu). Ne teda přes noc, ale dá si budík na pátou, šoupne kachnu do trouby, jde ještě spát a na oběd je rozpadající se masíčko jedna báseň!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.8.12 14:52
@Paoloska píše:
To víš, že ne, dáš ho tam, nasucho, ani nepodléváš, zapomeneš na něj :mrgreen: a ráno Tě vzbudí nebeská vůně.

to jako fakt? a na kolik stupňů to pečeš??? A JAK SE TO VLASTNĚ CELÝ DĚLÁ? nějak se to speciálně nakládá?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
13.8.12 15:00

@Amber_1977 teda to budeš mít rozdíl mezi dětma :mrgreen: to bude s nima taky celkem sranda :mrgreen: ani nevím, co je jednodušší- asi už opravdu ta dvojčata :think: i když v tom roce a půl-2letech je to snad jednodušší to mít i rok po sobě než dvakrát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.8.12 15:00

Veveruskaa Tak jak jsem psala. Maso (vepřové, kachnu) nasolíš, okmínuješ, šoupneš do trouby, zapneš na 80 stupňů a 8 hodin pečeš. Nekoukáš, neobracíš, prostě se jen těšíš. Je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
13.8.12 15:02

@veveruskaa já to pak hodím do receptů.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.8.12 15:02
@KPKristy píše:
@Paoloska, ségra tak peče kachnu (a husu). Ne teda přes noc, ale dá si budík na pátou, šoupne kachnu do trouby, jde ještě spát a na oběd je rozpadající se masíčko jedna báseň!

Jo, je to vynikající :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.12 15:15
@Paoloska píše:
Veveruskaa Tak jak jsem psala. Maso (vepřové, kachnu) nasolíš, okmínuješ, šoupneš do trouby, zapneš na 80 stupňů a 8 hodin pečeš. Nekoukáš, neobracíš, prostě se jen těšíš. Je to super :palec:

Hlavně pod tou kachnou není zbytečná voda, kterou se to podlívá. Jen se vypeče vlastní tuk a udělá se kůrka. Žádná rozmočená podešev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.8.12 15:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
13.8.12 15:17

Jási poslední dobou oblíbila ty sáčky s kořením a pečícím sáčkem od vitany-guláš, krkovice s bramborami a cibulí apod.Je to rychlý a stačí jen naházet do sáčku a strčit do trouby :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny