Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
14.8.12 10:14

Amber, já nepeču, jsem tlustá, kluci atopici (nemůžou kakao, ořechy a spol.),a malá má smůlu :mrgreen:
Dostanu každý rok od mamky vánočku a k tomu mi přihodí pár kousků cukroví, jen na Štědrý den na stůl.

Jdu mrknout, co dnes uvařit. Dík za tu piplačku s recepty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.8.12 10:15

Holky jsem asi tupá ale jak se dostanu do těch receptů dík za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
14.8.12 10:22

My doma pečeme cukroví tak 10 dnů před Vánoci :pankac: Dělám linecké, vanil. rohlíčky, vosí hnízda a pak nějaké nepečené cukroví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
14.8.12 10:23

Dneska si udělám k obědu červenou čočku a k tomu pečená játra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.8.12 10:32

@Amber_1977, jéé, vy tomu sajrajtu ze zbytků kachny taky říkáte mišmaš? Já to miluju! Když jsem byla malá, mívali jsme kachnu každou neděli k obědu a v pondělí k večeři býval mišmaš. Vynikající věc! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.8.12 10:43
@levandule25 píše:
Holky jsem asi tupá ale jak se dostanu do těch receptů dík za pomoc

Nahoře, nad diskuzními příspěvky na stránce, je takový řádek se záložkami a jako první záložka je tam DISKUZE SKUPINY - tak si na to klikni a ono tě to hodí do seznamu všech diskuzí, které jsou vytvořeny pod naší skupinou - aktuálně jsou tam tři (tahle, pak slané recepty a sladké recepty)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
14.8.12 10:45

@laducha No jo, to je pak těžký něco péct.. Budu to řešit kolem zimy, prckovi bude rok, ale ještě ho nechci cpát lepkem, ani cukrem.. Takže budu vymýšlet nějaké mimi cukroví a hlavně mimidort k prvním narozeninám :roll: :nevim:

@KPKristy Prý sajrajt :cert: :zed: Snad to nejlepší z celý kachny :cert:

• Citovat
  • Upravit
9994
14.8.12 10:48
@lenullka29 píše:
O téhle úprave jsem dost slyšela, prý se masíčko opravdu jen rozplývá :-) a to se peče na pekáči nepřikryté?

Přikryté a nepodlité ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.8.12 10:49

U nás dnes omáčka (ledvinky a játra) s rýží. Večer možná smažená jablíčka v těstíčku, uvidím, jak to zvládnu, ještě musím zavařovat broskve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.8.12 10:51

@Amber_1977 Já taky posílám velké díky za recepty a spoustu času, které tomu věnuješ :mavam: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
14.8.12 11:06

My máme zbytky :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
746
14.8.12 11:30

U nás dneska uzená polívka ( jen nevím jakou zavářku, zapoměla jsem koupi kroupy) a uzene maso a bramborova kaše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
14.8.12 11:30

@Paoloska jestli se mužu zeptat jaky dělaš to těstíčko? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.8.12 11:36
@Amber_1977 píše:@KPKristy Prý sajrajt :cert: :zed: Snad to nejlepší z celý kachny :cert:

Já myslela jako směs, jen jsem honem nevěděla, jak to napsat :mrgreen:. Taky to mám radši než kachnu, knedlík, zelí zvlášť :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.8.12 11:39

@Amber_1977 Děkuji už jsem to našla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů