Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
13.8.12 20:38

Jinak na véču byly opékané brambory s cibulí a mlékem.

• Citovat
  • Upravit
17010
13.8.12 20:59
@Amber_1977 píše:
300 stránek hotovo - a myslím, že tuhle diskuzi začínám nenávidět :zed: :mrtvýsmajlík:
Ale občas jsou tam mňamozní recepty :palec:

dej si pauzu :hug:, myslím, že to nemusí být okamžitě zkopírované, ne? v minulé diskuzi to taky nebylo ;) :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.8.12 21:01

Na zítra jsem udělala kuřecí paličky pečené na čevené řepě a cibuli… chtěla jsem na zelí, ale nemám a nechtělo se mi do obchodu… no k večeři jsme teď jednu slupla, ale nejlepší je ta pečená řepa :palec:
zítra k tomu bude asi rýže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
13.8.12 21:21
@Amber_1977 píše:
300 stránek hotovo - a myslím, že tuhle diskuzi začínám nenávidět :zed: :mrtvýsmajlík:

tak dnes jsi odvedla kus práce :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.8.12 21:30
@Amber_1977 píše:

Počkej, to jsi fakt projela těch tisíc stránek a vybírala recepty? 8o Že ses na to nevykvajzla. Ale jsi dobrá, tak už mazej chrnět! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
13.8.12 22:04

Člověk tady 14 dní není a tady se to stěhuje :) - ale super nápad s těmi podkategoriemi kde najdu recepty :) Díky :)

• Citovat
  • Upravit
50155
13.8.12 22:56

My měli k večeři květák na mozeček s chlebem a čerstvou zeleninou ze zahrádky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.8.12 06:45

Dneska bude pečené kuře s bramborem a asi okurkový salát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.8.12 07:02

Dneska budou asi vepřové řízky a brambor.

• Citovat
  • Upravit
1993
14.8.12 07:52

Dneska květáková polévka, naložený kapřík s bramborem a zítra chci dělat Langoše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
14.8.12 08:03
@misar píše:
Dneska květáková polévka, naložený kapřík s bramborem a zítra chci dělat Langoše.

Jé Vánoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15054
14.8.12 08:16
@misar píše:

já mám langoše v plánu o víkendu, ale nikdy jsem je nedělala, podle jakého receptu je tvoříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.8.12 09:23

Ahoja :mavam: Díky za podporu, už jsem na stránce 520 :dance:
K té pomalu pečené huse/kachně - potvrzuji, je to super, trochu se to pak přiblíží pečení v kamnech. Pekla jsem takhle na stovku, sice to trvalo snad den a místo k obědu byla kačena k večeři, ale stojí to za to. No a já teda podlévám - ten výpek pak totiž používáme do pomazánek na chleba a na mišmaš = zbytky kachny vykostíme a spolu se zbytkem knedlíků a zelí na tom výpeku + másle osmažíme (nakrájeno na kostičky), jako takovou kejdu, to mám snad ještě radši než ten prvotní oběd :palec:

@dzarunka jeden recept na langoše je ve Slaných receptech a jinak jsem měla ověřený z jedné kuchařky, kde to těsto kynulo, ale bohužel - stěhujeme se, rekonstruujeme :zed: nedohledám :nevim:

@lenullka29 píše:
Ahojky, můžu chodit mezi vás?

Jasně, že můžeš, čím nás bude víc, tím víc inspirace :palec:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
14.8.12 09:29
@KPKristy píše:
Počkej, to jsi fakt projela těch tisíc stránek a vybírala recepty? 8o Že ses na to nevykvajzla. Ale jsi dobrá, tak už mazej chrnět! :hug: :mavam:

Zatím jenom 520, ale dneska jedu druhej díl - ono je to na palici, navíc samozřejmě za ten den nic jiného neudělám a přítel už mě tak trochu nemá rád, ale ve finále to stojí za to, protože, co si pamatuji, tak tam občas byly fakt super recepty :palec:
Teď jsem např. ve vánocích, akorát mě překvapuje, že jsem v datu 20. 12. - a jako moc vánočního pečení zatím nee :nevim: To jako na to všichni prdíte až do štědrýho dne? 8o :mrgreen:
Mimochodem, my letos dělali na štědrý večer k večeři bůček na jablkách s koňakem, ale recept nedám - už nejsou vánoce a ty příští budeme vačit zase něco jiného :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
1101
14.8.12 10:14

Dnes langoše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny