Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
10.8.12 21:06
@sophinka píše: člověk tady přes den není a :zed: takové nekontrolovatelné změny :lol: stačí den, a tady je to jako po výbuchu, nic tak jak má být. Včera ta diskuze jak oškubat stát, dneska moje oblíbená diskuze zavřená :mrgreen: jako přijdu, a vidím blikající očičko a poslední příspěvek adminka 8o jsem si říkala dopr… co se to zhádalo i u jídla, či co :mrgreen:
:mrgreen: už se bijou :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
23033
10.8.12 21:08

Ja posloucham Felixe Slovacka takze se dnes nehadam, akorat me cely den honi mlsna. Takze co jsem sundala po porodu zase naberu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 21:09
@levmah28 píše:
Jako listy z hroznů?

jj, listy z vinné révy :)
i když v Egyptě je kupuju čerstvé mražené a jsou nakyslejší, trochu lepší :nevim:
v ČR je máme ze zahrady, ale plus minus je to to samé. Nevím, jestli se dají tady sehnat v obchodě, třeba napíše monjie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.8.12 21:10

Já si dala k večeři čínský zelí s octovou zílivkou a čtvrt litrem smetany (33%) :mrgreen: u toho taky nezhubnu

• Citovat
  • Upravit
sophinka
10.8.12 21:11

@eshta kamarádka říká že v čr je v obchodě neviděla… aspoň ne teda ve městě kam jezdí

• Citovat
  • Upravit
25007
10.8.12 21:11
@sophinka píše:
jako přijdu, a vidím blikající očičko a poslední příspěvek adminka 8o jsem si říkala dopr… co se to zhádalo i u jídla, či co :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
10.8.12 21:14

A mně se tu dopekly rafaelo řezy, krásně to tu voní :pankac:
děti spěj, vínko na stole, prostě pohodička :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
10.8.12 21:17
@sophinka píše: člověk tady přes den není a :zed: takové nekontrolovatelné změny :lol: stačí den, a tady je to jako po výbuchu, nic tak jak má být. Včera ta diskuze jak oškubat stát, dneska moje oblíbená diskuze zavřená :mrgreen: jako přijdu, a vidím blikající očičko a poslední příspěvek adminka 8o jsem si říkala dopr… co se to zhádalo i u jídla, či co :mrgreen:

Taky jsem čuměla, že to je zamčený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
10.8.12 21:17

My jsme dneska byli celý den v ZOO, tak jsme si tam dali řízek s bramborem. Zítra udělám něco z květáku, nespíš mozeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.8.12 21:18
@sophinka píše:
Já si dala k večeři čínský zelí s octovou zílivkou a čtvrt litrem smetany (33%) :mrgreen: u toho taky nezhubnu

Teda vy mate chute:D :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.8.12 21:21
@Monjie píše:
Teda vy mate chute:D :twisted:

mňáááám

• Citovat
  • Upravit
46669
10.8.12 21:25

Holky, nebojte, už to zase jede! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.8.12 21:27

Tak jko právě mě manžel donutil chytat myšičku-rejska či co to bylo sotva 2 cm měla a on prostě odmítl jít i na WC :mrgreen: :zed: tak jsem ji vyhnala a manžel přede blahem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23033
10.8.12 21:30

Neutekl Sofince kralicek?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.8.12 21:32
@Monjie píše:
Neutekl Sofince kralicek?:D