Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
8.8.12 17:30

Dneska nám navařila manželka mého bývalého muže :lol:
Syn u nich byl na prázdninách, dlouho cestoval, a aby cestou nezhynul hlady, dostal halušky s uzeným a zelím. Bylo to vynikající a stačilo to pro všechny :palec:
Já jsem nevařila, byla jsem s dcerou a synovcem na výletě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
8.8.12 17:44

@laducha to jsem zažívala i já..když moje první láska jakoby žila s bývalou přítelkyní..ona tam sice už nebydlela, ale docházela uklízet i vařit..jsem se s ní i kamarádila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.12 17:47

My sme dnes „setrili“ - na obed zemlovka z predvcerajsich parenych buchiet a na veceru pecene zemiaky s bryndzou. Moje batole zhodnotilo ze „dobrota“ :mrgreen: Chlap vypadol na pravidelne kazdomesacne pivo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
8.8.12 18:07

@hubička

S EXovou manželkou vycházím líp, než s bývalým. A když něco, kvůli synovi, potřebuji, řeším to s ní. S Ex jsme od sebe 10 let, ale dovede mě vytočit i při dvouminutovém telefonním hovoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.8.12 18:12

SOS

Dámy, mám zavařené krůtí maso, jak ho mám upravit? Chci k tomu nové brambory.

A mám už hlad, prosím nějaký tip??

• Citovat
  • Upravit
8.8.12 18:16

Skoro kilo pomazánky z uzených šprotů. Takovou jsem na to měla chuť a trochu jsem to přepískla.. mimochodem jako netěhotná jsem rybičkovou pomazánku nesnesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
8.8.12 18:39

Tak to krůti se zeleninou nebo na štavě nebo na smetaně zkus z toho co más doma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
8.8.12 21:09

Dnes k obedu jsem dojidala bolonske spagety, jeste mame ale ja uz je zitra nechci :zed: :mrgreen: Tak mam na zitra v planu z albertovskyho casaku Lososovy kolac s brokolici, to zkusim. Koupila jsem na trhu bramborovo-podmaslovy chleba, takovy velky kolo, tak jsem si dala k veceri jen s maslem a rajcatem a byla to mnamka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.8.12 22:18

Zítra bude quiche - cuketovo pórkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.8.12 07:14

Dneska bude jen polévka od včera, jdeme v poledne k doktorce. Na večeři smažák, brambor, tatarka, zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.8.12 08:33

K obědu divočák na smetaně a na véču buřty na pivu. Manželovi přijede na pár dní kamarád a ty buřty už jsou s jeho příjezdem tak nějak spojené, dělám je pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
9.8.12 08:40

@nejvíczoufalá to je zajímavé, já zase jako netěhotná miluju všechno z ryb a teď je nemůžu ani cítit :? snad to přejde :roll:
Jinak na oběd jsem vymyslela holandský řízek s bramborem a nějaký salátek k tomu, minule to mělo obrovský úspěch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
9.8.12 09:19

Čína s hranolkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.8.12 09:19

Zalívaná polévka a dráteník