Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná na někoho čekala a dívala se vaším směrem, a proto to vypadalo tak jak vypadalo ![]()
@Petulka1234 píše:
Možná na někoho čekala a dívala se vaším směrem, a proto to vypadalo tak jak vypadalo
Necekala. Nejdriv sla normalne naproti nam a jak sla kolem nas tak se uz pri chuzi po me otacela a pak tam zustala stat az jsme zasli. Sakra to mi neda spat
Jeste se mi nestalo ze by na me nekdo tak ziral.Snad jestli myslela ze to je nekdo jiny a nebyla si jista ![]()
@Knedlice To mě taky ještě napadlo, ale mám z toho i takový trošku hrůzostrašný pocit, co by to mohlo znamenat. Neřeknu chvilku zírat, ale celou dobu jak popisuješ, takové trošku no hrůzostrašné
![]()
@Knedlice Nereagovala bych a je celkem možné, že jsi jí ty nebo dcerka někoho připomněly…nebo se koukala na hezkou maminku s hezkou holčičkou…těch možností je habaděj…nic bych za tím nehledala
@Petulka1234 píše:
@Knedlice Jaký jsi měla ty z toho skutečný pocit?
Hruzostrasne snad ne, zenska vypadala slusne, obleceni atd.normalka.Ale kdyz jsem porad videla ze se po nas diva, tak uz jsem mela velikou chut na ni zavolat neco v tom smyslu, jestli ode me neco potrebuje.
Dnes jsem byla venku a nikdo na me nekoukal, to jsem rada
Ale jestli tu babu nahodou jeste potkam a bude furt cucet, tak uz urcite neco reknu.To uz by mi nedalo.