Diskuze o všem a o ničem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.6.16 19:14

@Knedlice možná si měla flek na pudeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
9.6.16 20:17

Možná na někoho čekala a dívala se vaším směrem, a proto to vypadalo tak jak vypadalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
9.6.16 20:19

@Knedlice Ne, šla bych dál a neotáčela se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
9.6.16 20:44
@hudečice píše:
@Knedlice možná si měla flek na pudeli :mrgreen:

Nemela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
9.6.16 20:49
@Petulka1234 píše:
Možná na někoho čekala a dívala se vaším směrem, a proto to vypadalo tak jak vypadalo :think:

Necekala. Nejdriv sla normalne naproti nam a jak sla kolem nas tak se uz pri chuzi po me otacela a pak tam zustala stat az jsme zasli. Sakra to mi neda spat :think: Jeste se mi nestalo ze by na me nekdo tak ziral.Snad jestli myslela ze to je nekdo jiny a nebyla si jista :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.6.16 08:42

@Knedlice To mě taky ještě napadlo, ale mám z toho i takový trošku hrůzostrašný pocit, co by to mohlo znamenat. Neřeknu chvilku zírat, ale celou dobu jak popisuješ, takové trošku no hrůzostrašné 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.6.16 08:42

@Knedlice Jaký jsi měla ty z toho skutečný pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.6.16 08:48

@Knedlice Nereagovala bych a je celkem možné, že jsi jí ty nebo dcerka někoho připomněly…nebo se koukala na hezkou maminku s hezkou holčičkou…těch možností je habaděj…nic bych za tím nehledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
10.6.16 11:12
@Petulka1234 píše:
@Knedlice Jaký jsi měla ty z toho skutečný pocit?

Hruzostrasne snad ne, zenska vypadala slusne, obleceni atd.normalka.Ale kdyz jsem porad videla ze se po nas diva, tak uz jsem mela velikou chut na ni zavolat neco v tom smyslu, jestli ode me neco potrebuje. :cert: Dnes jsem byla venku a nikdo na me nekoukal, to jsem rada :lol: Ale jestli tu babu nahodou jeste potkam a bude furt cucet, tak uz urcite neco reknu.To uz by mi nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová