Disney+ co stojí za shlédnutí ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
17.9.23 18:59

Já na Disney vždy něco rozkoukám a pak stejně nedokoukám. :-D Naposledy jsem tam sledovala seriál Siréna. Jediné co jsem dokoukala je seriál Amerian Horror Stories (není to samé co American Horror Story), čtyřletá tam občas kouká na Griffinovi (ano, vím, není to pro děti, ale ona stejně moc neposlouchá co tam říkají, má to prostě jako pohádku. :-D Pak kouká na Kavárnu myšky minnie a snad Salon myšky minnie (teď nevím přesně názvy).
Jednou jsem jí tam pustila pohádku „Proměna“, usnula hned na začátku a manžel mi ráno vynadal co jsem to tam pustila za kravinu o menstruaci. :-D
EDIT: A když nemůžu usnout tak si pouštím Simpsonovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.9.23 21:09

@IamMarge U nás pro 2a 5 let na Disney+ frčí Jake a Piráti ze země Nezemě, Doktorka Plyšáková a pak taková kočička kovbojka/šerifka, ale teď si nevzpomenu na název. Dá se na to koukat, aniž bych měla pocit, že podstupuju lobotomii.
Princezna Sofie trpí tím, že dělali další a další a další řady, a tam už je to fakt občas děs (stejně jako dinosauři a rytíři v Tlapkové Patrole :roll: ). Ale jsou tam celkem hezké písničky.
Elena z Avaloru mi přijde až pro starší děti.
A teď nevím, jestli je na Disney+ Molang nebo ne, to mě taky bavilo :D
A víc toho z hlavy nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
18.9.23 11:12

Kočička se jmenuje Kočička Callie na divokém západě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23002
18.9.23 12:41

@IamMarge Já jsem zřídila teď, je akce za 49,– :dance:.. jsme nadšení. Sice skoro nejsme doma, ale ráno holky stíhají nějaké seroše a večer si pouštíme filmy/pohádky.
2 leté dítě bych ještě moc na tv neučila.. v té době nám vystačil Krteček stále dokola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.9.23 16:35
@lucynka25 píše:
@IamMarge Já jsem zřídila teď, je akce za 49,– :dance:.. jsme nadšení. Sice skoro nejsme doma, ale ráno holky stíhají nějaké seroše a večer si pouštíme filmy/pohádky.
2 leté dítě bych ještě moc na tv neučila.. v té době nám vystačil Krteček stále dokola :D

Já také právě zřídila díky této akci 😁 já jí to pouštím jen jako kulisu. Krtečka si pouštíme. Chtěla jsem, že když už to Disney máme, že mrknem na nějaké pohádky třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.9.23 16:36
@Mina Titivu píše:
@IamMarge U nás pro 2a 5 let na Disney+ frčí Jake a Piráti ze země Nezemě, Doktorka Plyšáková a pak taková kočička kovbojka/šerifka, ale teď si nevzpomenu na název. Dá se na to koukat, aniž bych měla pocit, že podstupuju lobotomii.
Princezna Sofie trpí tím, že dělali další a další a další řady, a tam už je to fakt občas děs (stejně jako dinosauři a rytíři v Tlapkové Patrole :roll: ). Ale jsou tam celkem hezké písničky.
Elena z Avaloru mi přijde až pro starší děti.
A teď nevím, jestli je na Disney+ Molang nebo ne, to mě taky bavilo :D
A víc toho z hlavy nedám.

Díky díky 😁 to mi stačí. Omrknu a vyzkoušíme. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.9.23 16:38
@cukýnečka píše:
Já na Disney vždy něco rozkoukám a pak stejně nedokoukám. :-D Naposledy jsem tam sledovala seriál Siréna. Jediné co jsem dokoukala je seriál Amerian Horror Stories (není to samé co American Horror Story), čtyřletá tam občas kouká na Griffinovi (ano, vím, není to pro děti, ale ona stejně moc neposlouchá co tam říkají, má to prostě jako pohádku. :-D Pak kouká na Kavárnu myšky minnie a snad Salon myšky minnie (teď nevím přesně názvy).
Jednou jsem jí tam pustila pohádku „Proměna“, usnula hned na začátku a manžel mi ráno vynadal co jsem to tam pustila za kravinu o menstruaci. :-D
EDIT: A když nemůžu usnout tak si pouštím Simpsonovi :-D

Hezky 😁 Simpsonovi už jsem si taky pustila. Ještě jsem tam objevila Futuramu, to jsem kdysi sledovala v tv 😁naši malou tam zatím nic nechytlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
18.9.23 16:43

Tož tam to stačí rozřadit podle vydavatele, pak už si jen vybrat z hromady pohádek 8). Každopádně je fakt mala. Až bude větší tak klasiky jako Popelka, na vlásku, ledové království. Uz si nepamatuji co všecko tam je :).. Jinak Disney nemá moc dobrý výběr pro dospělé. Tenkrát sem si ho zakoupil kvůli jednomu seriálu, něco se najde ale žádný pestrý výběr to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.9.23 18:37

@Lorre
No je pravda, že jsem si všimla, že pohádek kupy ale pro mě nic zajímavého velice.
Ano, je malá a proto ji tam nic nebaví. Tak to asi zase zruším a prdím na to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
6.10.23 11:56

Za mě lepší jak netflix. Pestřejší výběr filmů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.10.23 20:04

@MartinaZ2 jo? Mě přijde, že to je plné pohádek ale filmy nic moc. Většinou jsou to takové, co mě moc neberou. Ale jako našla jsem tam pár klasik 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.12.23 14:06

Pam and Tommy, peckovní životní seriál o Pamele Anderson, popisující vztah s jejím tehdejším partnerem. Dozvěděla jsem se hodně zajímavých věcí, holka to neměla jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.12.23 13:21
@Anezka237 píše:
Pam and Tommy, peckovní životní seriál o Pamele Anderson, popisující vztah s jejím tehdejším partnerem. Dozvěděla jsem se hodně zajímavých věcí, holka to neměla jednoduché.

Jeee, děkuji za tip. Určitě se mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky