Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Když je ta výhodná akce tak jsme pořídili Disney+. Máte? Pokud ano, co podle Vás určitě vidět? A co třeba baví vaše děti? Mám 2letou dceru a ráda se inspiruju, co jí třeba pustit.
díky
Ve dvou letech zabavovat dite televizi? To Ti u toho vydrzi?
Me u televize nevydrzi ani skoro sestileta, vzdycky u toho treba maluje nebo neco hrajeme..
Já tam dceři poustim takové ty stare animaky s princeznama, ale dlouho u toho nevydrzi
teď je tam hezká pohádka mezi živly. Kluci tam koukají na filmy od marvelu, star wars, ale jinak mě tam nic extra neuchvatilo. Myslíš co stojí jako pro děti nebo i dospělé?
@Vesnickaholka
Já také nikde nepíšu, že u toho vydrží. Máme to spíš jako kulisu.
Jinak Ti velmi děkuji za odpověď na mou otázku.
@Kriss Tina
Spíš asi pro mě.
Malá to má jako kulisu spíš.
chvilku se dívá ale ještě jí to nějak moc nebaví. Ale hodně se jí líbí pohádky se zvířátky a zkoušíme je pak malovat.
@IamMarge píše:
@Vesnickaholka
Já také nikde nepíšu, že u toho vydrží. Máme to spíš jako kulisu.
Jinak Ti velmi děkuji za odpověď na mou otázku.
Ty jsi prijemna jak osina v zadku, ja se normalne zeptala ![]()
Ted vysll na tom Diseny+ Mezi zivly a je to moc hezke, kolegyne na tom byla v kine s triletou holcickou a ta z toho byla unesena a celou dobu na to koukala a to normalne pohadek taky nevydrzi ![]()
Pak tam mas nejake serialy, ktere casto davaji i na Decku, ale tam si muzes pustit vsechny dily za sebou a necekat, coz je nekdy fajn ![]()
Ty starsi pohadky nasi holku moc nezaujaly, preci jen nejsou tak krasne barevne a vypracovane jakl ty novodobejsi
jo a jeste u nas frcelo Zootropolis ![]()
@IamMarge píše:
@Kriss Tina
Spíš asi pro mě.
Malá to má jako kulisu spíš.chvilku se dívá ale ještě jí to nějak moc nebaví. Ale hodně se jí líbí pohádky se zvířátky a zkoušíme je pak malovat.
Aha, no mě z těch platforem to Disney co se týká filmu pro dospělé přijde takové nejslabší. Sama na nej prakticky nekoukam, jen děti. Nevím co mas teda rada za žánr, já tam koukala tuším jen na pam a tommy a pak welcome to chippendales. Jinak mi lepší přijde třeba amazon, který není o moc dražší, nebo netflix.
@Kriss Tina
Já si tam rozkoukala Jen vraždy v budově. Docela se mi to líbí.
Já mám i Netflix, ale je fakt, že tam koukám spíš já. Hodně sleduju dokumenty o vraždách.
Amazon nikdo v okolí nemá, tak nevím…co nabízí? ![]()
@Vesnickaholka píše:
Ty jsi prijemna jak osina v zadku, ja se normalne zeptala
Ted vysll na tom Diseny+ Mezi zivly a je to moc hezke, kolegyne na tom byla v kine s triletou holcickou a ta z toho byla unesena a celou dobu na to koukala a to normalne pohadek taky nevydrzi
Pak tam mas nejake serialy, ktere casto davaji i na Decku, ale tam si muzes pustit vsechny dily za sebou a necekat, coz je nekdy fajn
Ty starsi pohadky nasi holku moc nezaujaly, preci jen nejsou tak krasne barevne a vypracovane jakl ty novodobejsijo a jeste u nas frcelo Zootropolis
Já nejsem nepříjemná. Jen si po sobě ten komentář přečti.
tohle popichování není můj šálek kávy.
No, tak zootropolis ji nebaví a to má ráda zvířátka
ale jako třeba časem. My déčko nemáme, tak nevím, co tam chodí.
@IamMarge píše:
Já nejsem nepříjemná. Jen si po sobě ten komentář přečti.tohle popichování není můj šálek kávy.No, tak zootropolis ji nebaví a to má ráda zvířátka
ale jako třeba časem. My déčko nemáme, tak nevím, co tam chodí.
Nevyhoda psane textu - druha strana v tom muze videt neco, co tim mysleno vubec nebylo ![]()
Tak koukni na program Decka, tam mas i popisy tech serialu, tak podle toho muzes neco vybrat
pripadne jestli dcerku neco nezaujme podle obrazku ![]()
Já tam shlédla většinu dílů Avengers, je tam taky Avatar - dávají to tam většinou chvilku po premiéře v kinech. Je tam hodně pěkných Disney filmů - Encanto, Rio, apod - to mají rády trochu starší děti. Dcera ještě ráda kouká na seriál Family man, což ale není pro děti, takový dost černý humor, ale kouká na to v Angličtině, tak mně to tak nedere.
Jinak jsou tam šmoulové, poníci - pro děti spoustu, ono ti to bude nabízet samo.
@IamMarge ten amazon je hodně spis na fantasy, já tam mám kompletního pana prstenu (včetně toho jejich seriálu), the boys jsem teď dokoukala a super, carnival row, ale je tam i spousta starších filmu a seriálů, akorat je většina v aj s titulkama, dabing tam moc nejede, ale je tam mega vyber, dlouho sem se tomu bránila a nakonec je to moje neoblibenejsi ![]()
@Kriss Tina píše:
@IamMarge ten amazon je hodně spis na fantasy, já tam mám kompletního pana prstenu (včetně toho jejich seriálu), the boys jsem teď dokoukala a super, carnival row, ale je tam i spousta starších filmu a seriálů, akorat je většina v aj s titulkama, dabing tam moc nejede, ale je tam mega vyber, dlouho sem se tomu bránila a nakonec je to moje neoblibenejsi
Ahaaa, tak to by vůbec nemuselo být marné. Pana prstenů mám moc ráda na to bych se i podívala
možná zkusím tedy zakoupit i Amazon
![]()
@safina
Ano ano, pohádek spousty. Zatím to ale vypadá, že malou nic nezaujalo. Sleduju tam spíš já ![]()
@Vesnickaholka
Děkuji za radu. Jak budu mít čas, mrknu na program decka a určitě něco najdu.
Podle obrázku ji zkouším pouštět přímo na Disney, ale ne vždy jsou tam ty obrázky nějak lákavé 😁 😁