Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.21 13:08
@Aries6 píše:
Ještě me napadlo. Paní je taky v najmu? Jak ma velký být ona? Co ji navrhnout výměnu? ze ze spodku nebudete tak slylset. :mrgreen:
Tipuju, ze nebude chtít :mrgreen:

No já si myslím, že jsou slyšet i kroky zespoda a to máme cihlovou bytovku :lol:

Nikdy by mě nenapadlo jít si stěžovat na dítě či naší hluchou sousedku. Ráda vyřvává od půl sedmé ráno do telefonu a přes den běžně slyším zvonění a vibrování telefonu na stole.

Ale děkovala mi za „záchranu života“, kdy jsem slyšela, že má zdravotní problém a zašla pro její kamarádku sousedku a ta volala rychlou 8)

• Citovat
  • Upravit
22.1.21 13:11
@elibro píše:
Vysvětlete mi někdo, proč děti nesmí sahat na skleněné stoly.

To je tady odsud? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.21 13:14
@Yorkmut píše:
On jeste s Lucenou nekdo dobrovolne diskutuje? Myslim jako vazne. Ironicky reakce chapu, to se clovek pobavi :mrgreen:

Jsem kvuli ni vylezla z nory :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
22.1.21 13:17
@Anonymní píše:
@lucenka asi jste neviděla kopat sedmiměsíční dítě, není to žádný slon, který dupe nepřetržitě, párkrát si zakopká, pak si hraje s hračkou, pak si zase zakopká, převalí se, je pár minut na bříšku, tam si brouká a takhle dokola, jasně, že kdyby kopal 5 minut nepřetržitě, tak ho zvednu a řeším to! Nejsem magor… ostatní to myslím pochopili taky tak :)

Zakladatelka, když s nějakým názorem nesouhlasí, tak začne vykat…je to na virtuálních diskuzích směšné a ukazuje to na její hloupost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
22.1.21 13:18
@Paní Harringtonová píše:
To je tady odsud? :think:

Jo. Uváděla to tu lucenka, že to s kopáním je stejné, jako naučit dítě nesahat na kamna, zásuvky - a z nějakého mě neznámého důvodu taky skleněné stoly :mrgreen:

Buď ty stoly představují nějakou skrytou hrozbu nebo je to nějaká úklidová mánie…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.21 13:28
@elibro píše:
Jo. Uváděla to tu lucenka, že to s kopáním je stejné, jako naučit dítě nesahat na kamna, zásuvky - a z nějakého mě neznámého důvodu taky skleněné stoly :mrgreen:Buď ty stoly představují nějakou skrytou hrozbu nebo je to nějaká úklidová mánie…

Tak pokud se dítě zapře třeba o skleněný konferenční stolek, tak ho může rozbít a pořezat se ;) ale tak asi ne všem to vadí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22.1.21 13:29
@elibro píše:
Jo. Uváděla to tu lucenka, že to s kopáním je stejné, jako naučit dítě nesahat na kamna, zásuvky - a z nějakého mě neznámého důvodu taky skleněné stoly :mrgreen:Buď ty stoly představují nějakou skrytou hrozbu nebo je to nějaká úklidová mánie…

Ahaaaa :lol:
A jeste trasne na koberci… aby ukazovaly na jih… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.21 13:31
@ovichus píše:
Zakladatelka, když s nějakým názorem nesouhlasí, tak začne vykat…je to na virtuálních diskuzích směšné a ukazuje to na její hloupost…

Toz vitaj, dalsi sladous do party :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
22.1.21 13:36
@elibro píše:
Vysvětlete mi někdo, proč děti nesmí sahat na skleněné stoly.

Protože když servírujou dort a kafe, tak obvykle mívají trochu umaštěné tlapičky a zaprasí ho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
22.1.21 13:44

@lucenka tak to je pak asi blbě sestavený stolek a asi by bylo o něco chytřejší nemít ho doma :nevim:. Když hrozí rozbitím jen proto, že se o něj malé dítě zapře nebo chytí.

Ale tak já prostě nejsem přítelem nábytku, který je jen na koukání. Uznávám, že to tak nemá každý.

• Citovat
  • Upravit
elibro
22.1.21 13:45

@Paní Harringtonová znám někoho, kdo to v dětství fakt musel dělat :srdce:

@bertoldina v tom případě bych hlasovala pro to, aby děti už nikdy nesahaly na žádné stoly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.21 13:50
@elibro píše:
@lucenka tak to je pak asi blbě sestavený stolek a asi by bylo o něco chytřejší nemít ho doma :nevim:. Když hrozí rozbitím jen proto, že se o něj malé dítě zapře nebo chytí.Ale tak já prostě nejsem přítelem nábytku, který je jen na koukání. Uznávám, že to tak nemá každý.

Blbě sestavený není. Ale je to sklo. A když se o něj dítě opře, tak zcela logicky jo může rozbít, když na něj zatlačí. Proto jsem dítě od malá učila, aby na něj nesahal.

• Citovat
  • Upravit
18228
22.1.21 13:50
@elibro píše:
@Paní Harringtonová znám někoho, kdo to v dětství fakt musel dělat :srdce:@bertoldina v tom případě bych hlasovala pro to, aby děti už nikdy nesahaly na žádné stoly :mrgreen:

Stoly ne, ale když jim dovolíš okna a balkónové dveře, tak ušetříš práci s vánoční výzdobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.1.21 13:57

Za mě je to problém toho člověka, co mu hluk vadí. Pokud nejde o hlasitou hudbu, párty do půlnoci, sex nad ránem nebo štěkajíci pes, tak bych si s tím vůbec nelámala hlavu. Neřeším sousedy, sousedi zas neřeší mě. Nejsme tu teda nikdo dementi, nejpozději v deset je v baráku ticho a zbytek je prostě provozní denní bordel -televize, řev, dupani. Ja mám jako kulisu třeba TV. Můj manžel by nejradši chodil na sousedy zvonit snad denně :nevim: každý má tu míru jinou, ale holt ať se odstěhují na samotu, je to prostě základní nevýhoda bydlení v paneláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
22.1.21 14:03
@lucenka píše:
Přenesu ho tam, kde kopat může? :think: Nebo mu ty nožičky, když bude ležet tam kde kopat nesmí, chytím, aby s nimi kopat nemohou :think: takže nejspíš dost podobně jako vysvětlíš stejně starému dítěti, zez nemá sahat na horká kamna, na zásuvku, na skleněný stůl,..

Tak takhle bych chtěla trávit mateřskou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle už snad nemůžeš myslet vážně ani Ty ;)
Ale jako pobavila jsi mě…o tom žádná ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová