Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elibro píše:
Vysvětlete mi někdo, proč děti nesmí sahat na skleněné stoly.
To je tady odsud? ![]()
@Yorkmut píše:
On jeste s Lucenou nekdo dobrovolne diskutuje? Myslim jako vazne. Ironicky reakce chapu, to se clovek pobavi
Jsem kvuli ni vylezla z nory
![]()
@Anonymní píše:
@lucenka asi jste neviděla kopat sedmiměsíční dítě, není to žádný slon, který dupe nepřetržitě, párkrát si zakopká, pak si hraje s hračkou, pak si zase zakopká, převalí se, je pár minut na bříšku, tam si brouká a takhle dokola, jasně, že kdyby kopal 5 minut nepřetržitě, tak ho zvednu a řeším to! Nejsem magor… ostatní to myslím pochopili taky tak
Zakladatelka, když s nějakým názorem nesouhlasí, tak začne vykat…je to na virtuálních diskuzích směšné a ukazuje to na její hloupost…
@Paní Harringtonová píše:
To je tady odsud?
Jo. Uváděla to tu lucenka, že to s kopáním je stejné, jako naučit dítě nesahat na kamna, zásuvky - a z nějakého mě neznámého důvodu taky skleněné stoly ![]()
Buď ty stoly představují nějakou skrytou hrozbu nebo je to nějaká úklidová mánie…
@elibro píše:
Jo. Uváděla to tu lucenka, že to s kopáním je stejné, jako naučit dítě nesahat na kamna, zásuvky - a z nějakého mě neznámého důvodu taky skleněné stolyBuď ty stoly představují nějakou skrytou hrozbu nebo je to nějaká úklidová mánie…
Tak pokud se dítě zapře třeba o skleněný konferenční stolek, tak ho může rozbít a pořezat se
ale tak asi ne všem to vadí ![]()
@elibro píše:
Jo. Uváděla to tu lucenka, že to s kopáním je stejné, jako naučit dítě nesahat na kamna, zásuvky - a z nějakého mě neznámého důvodu taky skleněné stolyBuď ty stoly představují nějakou skrytou hrozbu nebo je to nějaká úklidová mánie…
Ahaaaa ![]()
A jeste trasne na koberci… aby ukazovaly na jih… ![]()
@ovichus píše:
Zakladatelka, když s nějakým názorem nesouhlasí, tak začne vykat…je to na virtuálních diskuzích směšné a ukazuje to na její hloupost…
Toz vitaj, dalsi sladous do party
![]()
@elibro píše:
Vysvětlete mi někdo, proč děti nesmí sahat na skleněné stoly.
Protože když servírujou dort a kafe, tak obvykle mívají trochu umaštěné tlapičky a zaprasí ho ![]()
@lucenka tak to je pak asi blbě sestavený stolek a asi by bylo o něco chytřejší nemít ho doma
. Když hrozí rozbitím jen proto, že se o něj malé dítě zapře nebo chytí.
Ale tak já prostě nejsem přítelem nábytku, který je jen na koukání. Uznávám, že to tak nemá každý.
@Paní Harringtonová znám někoho, kdo to v dětství fakt musel dělat ![]()
@bertoldina v tom případě bych hlasovala pro to, aby děti už nikdy nesahaly na žádné stoly ![]()
@elibro píše:
@lucenka tak to je pak asi blbě sestavený stolek a asi by bylo o něco chytřejší nemít ho doma. Když hrozí rozbitím jen proto, že se o něj malé dítě zapře nebo chytí.Ale tak já prostě nejsem přítelem nábytku, který je jen na koukání. Uznávám, že to tak nemá každý.
Blbě sestavený není. Ale je to sklo. A když se o něj dítě opře, tak zcela logicky jo může rozbít, když na něj zatlačí. Proto jsem dítě od malá učila, aby na něj nesahal.
@elibro píše:
@Paní Harringtonová znám někoho, kdo to v dětství fakt musel dělat@bertoldina v tom případě bych hlasovala pro to, aby děti už nikdy nesahaly na žádné stoly
Stoly ne, ale když jim dovolíš okna a balkónové dveře, tak ušetříš práci s vánoční výzdobou.
Za mě je to problém toho člověka, co mu hluk vadí. Pokud nejde o hlasitou hudbu, párty do půlnoci, sex nad ránem nebo štěkajíci pes, tak bych si s tím vůbec nelámala hlavu. Neřeším sousedy, sousedi zas neřeší mě. Nejsme tu teda nikdo dementi, nejpozději v deset je v baráku ticho a zbytek je prostě provozní denní bordel -televize, řev, dupani. Ja mám jako kulisu třeba TV. Můj manžel by nejradši chodil na sousedy zvonit snad denně
každý má tu míru jinou, ale holt ať se odstěhují na samotu, je to prostě základní nevýhoda bydlení v paneláku.
@lucenka píše:
Přenesu ho tam, kde kopat může?Nebo mu ty nožičky, když bude ležet tam kde kopat nesmí, chytím, aby s nimi kopat nemohou
takže nejspíš dost podobně jako vysvětlíš stejně starému dítěti, zez nemá sahat na horká kamna, na zásuvku, na skleněný stůl,..
Tak takhle bych chtěla trávit mateřskou
![]()
Tohle už snad nemůžeš myslet vážně ani Ty ![]()
Ale jako pobavila jsi mě…o tom žádná
![]()
No já si myslím, že jsou slyšet i kroky zespoda a to máme cihlovou bytovku
Nikdy by mě nenapadlo jít si stěžovat na dítě či naší hluchou sousedku. Ráda vyřvává od půl sedmé ráno do telefonu a přes den běžně slyším zvonění a vibrování telefonu na stole.
Ale děkovala mi za „záchranu života“, kdy jsem slyšela, že má zdravotní problém a zašla pro její kamarádku sousedku a ta volala rychlou