Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.1.21 15:10
@elibro píše:
@Paní Harringtonová znám někoho, kdo to v dětství fakt musel dělat :srdce:

No neboj, ze jsem si to jen tak vycucala z prstu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.21 15:11
@lucenka píše:
Neleželo jak pecka. Ale neměli jsme doma plovoucí podlahu. A i tak jsem třeba večer v paneláku už dítě nedávala na zem, ale měla jsem ho na gauči/posteli.

Tak z gauce se ale zas muze skutalet. A kdyz chce zakladatelka i neco udelat a jaksi nemuze ho nechat lezet na podlaze v pokojicku nebo na posteli, kdyz je v kuchyni…ty ses jak z Marsu, poslys. Bych jinak rekla, ze zadny dite nemas, podle tech reci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 15:17
@Lenka_Hal píše:
@prokr Ze ty ji jeste neznas? :think: My zkusene ji uz ani vazne nebereme. Ve sve touze se hadat rekne jakoukoliv kravinu. Ta uz tady rekla takovych cicovin :roll:

Já mám dojem, že jsem se s ní už jednou zhádala v tématu, kde zakl. psala, že manžel chce adoptovat jejího syna z minulého vztahu, tchyně se z toho může pominout a škodí tomu malému chlapci.
Fakt by mě zajímalo jestli je tak nebetyčně hloupá, nebo provokuje a baví se tím.
Já si prostě nedokážu sedět na rukách… v určitých případech :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
22.1.21 15:23
@suvik píše:
Tak z gauce se ale zas muze skutalet. A kdyz chce zakladatelka i neco udelat a jaksi nemuze ho nechat lezet na podlaze v pokojicku nebo na posteli, kdyz je v kuchyni…ty ses jak z Marsu, poslys. Bych jinak rekla, ze zadny dite nemas, podle tech reci.

Ale dite ma. Samozrejme dokonaly jako ona sama. Sicepocato omylem, ale kdyz si nekdo priveze omylem outezek z dovci, tak Lucena hazi :poblion:. Kdyz se partneri nedokazou dohodnout, Lucena protoci ocka. To nevadi, ze ona sama s otcem sveho ditete nejakou dobu nezila. Zato zajiste skvele poradi ohledne stridavky. Chlapec je skvely, bezvadne se stravuje, denne ten maly dortik neuskodi. Dortik denne si da i Lucena, ale k tomu v pohode hubne, protoze ji mama rekla, ze je tlusta. Ji se takovahle pravda do oci libi, proto to klidne aplikuje na kamaradky (by me zajimalo na jaky). Avsak zpet k synovi. Bravurne zvlada distancni vyuku sam. Byva i deset hodin sam doma, absolutne mu to nevadi. Jednou se sice porezal (asi v sedmi?), coz nicemu nevadilo, osetril se a skoro by na to nikdo neprisel. K tomu teda venku pobihal s kamarady, kdyz kvuli kovidu byly ve Vietnamu zavrene skoly, to bylo v poradku, ale Lucena osocuje Cechy, jak sobecti jsou a odmitaji se nesocializovat. Na Vanoce teda nikdo nesmi byt sam, v tom je madam dokonala striktni, takze i echt neprijemnou a zlou tchyni si musi domu vzit zena, ktera ma rakovinu a ktere prave ta tchyne nicila kazde Vanoce. To, ze Luceny deda je domove duchodcu na Vanoce sam, to uz nevadi. On si to preci zvolil. Abych nezapomnela, Lucena ma nadhernou hrivu, kterou vsichni obdivuji a nepotrebuje zasah kadernika, a jeji syn uz ma devce, ktere ji zajiste zboznuje.
To je asi tak mini vycuc, ale urcite nekdo doplni.

• Citovat
  • Upravit
1350
22.1.21 15:26
@lucenka píše:
Takže jsem měla majiteli stolku říct: mám dítě, u kterého kašlu na výchovu, takže dej ten stůl kam chceš, ale v obýváku jo mít nebudeš? 8o to myslíš vážně?

Ne, řekla bych mám malé dítě, ten stůl je opravdu nebezpečný, bylo by možné ho na čas uklidit než dostane rozum? Ale proč to nedotahnout do absudrdna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.21 15:31
@lucenka píše:
Co přeháním? Že dítě vychovávám a že když usoudím, že něco nemá někde dělat, tak mu v tom zabráním? 8o měla jsem za to, že i o tom je výchova :nevim:

Vychova tyranim? Drzeni nohou? 8o Privazat k topeni bys mimino nechtela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.21 15:33
@lucenka píše:
Už jsem psala, moje sedmiměsíční nemělo potřebu ležet na zádech a kopat nohama. Mělo zábavnější aktivity. Ale pokud by to dělalo, tak bych to nenechala dělat na plovoucí podlaze a otravovat tak sousedy. Takže bych ho nechala kopat v postýlce, dětském pokojíčku, na gauči, na pěnových puzzlich,… Takže možnosti pro přirozené kopání by mělo.

Kazde dite zkouma co umi ruce, nohy. Jakou zabavnejsi aktivitu? Sachy?
Ze ses zla vim dlouho. Zes prala mymu prvnakovi facku, to sem jeste presla, ale tohle je uz moc. Drzet miminku nohy, aby nekopalo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.21 15:35
@lucenka píše:
Máš dost zkreslené představy o týrání ;) týrání by bylo, kdybych to tomu dítěti neumožnila nikde. Tohle co jsem popsala, je výchova.

Nemam. Drzela bys mu nohy. Tecka. Fakt hodnotna hra mamy s malym miminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.21 15:38
@lucenka píše:
Tak ti asi nebudete mít na stolku obyčejné sklo, ale nějaké tvrzené. Tohle je starý stůl, takže netuším, jak pevné sklo tam je a nehodlala jsem riskovat pořezání dítěte.

Jo ahaaaaaa, ty myslis tvuj konkretni stul, tak to jooooo…🤦🏻‍♀️

:lol:
O Dio :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 15:41
@Denisa56 píše:
Ale no tak, lucenko, ty sis dneska asi šlehla dvojnásobnou dávku, viď? Prosím tě, řekni mi, takhle hloupě se projevuješ jenom ve virtuálním světě, nebo i naživo mezi kamarádkami například? I v osobním kontaktu lidem takhle ustavičně a neústupně dáváš své moudré rady, vyzdvihuješ, jak ty a tvé dítě jste dokonalí a protistrana je neskutečně hloupá? Ty musí být opravdu hodně oblíbená a vyhledávaná společnice, s tebou trávit čas, to jednoho asi skutečně nezapomenutelně obohatí. Nechceš se už na to vykašlat, uvolnit se, přestat tak žrát sama se a začít se chovat nějak normálně, jako člověk a ne jako chodící příručka? Že už nejsi sama ze sebe utahaná, člověče.

Tak na mě nereaguj a nebudeš utahaná :*

• Citovat
  • Upravit
26566
22.1.21 15:41
@Yorkmut píše:
Ale dite ma. Samozrejme dokonaly jako ona sama. Sicepocato omylem, ale kdyz si nekdo priveze omylem outezek z dovci, tak Lucena hazi :poblion:. Kdyz se partneri nedokazou dohodnout, Lucena protoci ocka. To nevadi, ze ona sama s otcem sveho ditete nejakou dobu nezila. Zato zajiste skvele poradi ohledne stridavky. Chlapec je skvely, bezvadne se stravuje, denne ten maly dortik neuskodi. Dortik denne si da i Lucena, ale k tomu v pohode hubne, protoze ji mama rekla, ze je tlusta. Ji se takovahle pravda do oci libi, proto to klidne aplikuje na kamaradky (by me zajimalo na jaky). Avsak zpet k synovi. Bravurne zvlada distancni vyuku sam. Byva i deset hodin sam doma, absolutne mu to nevadi. Jednou se sice porezal (asi v sedmi?), coz nicemu nevadilo, osetril se a skoro by na to nikdo neprisel. K tomu teda venku pobihal s kamarady, kdyz kvuli kovidu byly ve Vietnamu zavrene skoly, to bylo v poradku, ale Lucena osocuje Cechy, jak sobecti jsou a odmitaji se nesocializovat. Na Vanoce teda nikdo nesmi byt sam, v tom je madam dokonala striktni, takze i echt neprijemnou a zlou tchyni si musi domu vzit zena, ktera ma rakovinu a ktere prave ta tchyne nicila kazde Vanoce. To, ze Luceny deda je domove duchodcu na Vanoce sam, to uz nevadi. On si to preci zvolil. Abych nezapomnela, Lucena ma nadhernou hrivu, kterou vsichni obdivuji a nepotrebuje zasah kadernika, a jeji syn uz ma devce, ktere ji zajiste zboznuje.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26566
22.1.21 15:42
@Baba píše:
Kazde dite zkouma co umi ruce, nohy. Jakou zabavnejsi aktivitu? Sachy?
Ze ses zla vim dlouho. Zes prala mymu prvnakovi facku, to sem jeste presla, ale tohle je uz moc. Drzet miminku nohy, aby nekopalo :poblion:

Kliiid, ona za to nestoji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 15:42
@suvik píše:
Tak z gauce se ale zas muze skutalet. A kdyz chce zakladatelka i neco udelat a jaksi nemuze ho nechat lezet na podlaze v pokojicku nebo na posteli, kdyz je v kuchyni…ty ses jak z Marsu, poslys. Bych jinak rekla, ze zadny dite nemas, podle tech reci.

Zakladatelka má ohrádku ;) a dítě má nejspíš i svou postýlku. Z té žáky nespadne, když se mu nemůže věnovat.

• Citovat
  • Upravit
106044
22.1.21 15:44
@Anonymní píše:
JO A JEŠTĚ JEDNOU, PLOVOUČKA NENÍ NÁŠ VÝMYSL!!! Ta už tu x let je… taky bych dala přednost čemukoliv jinému, ale koberec na míru pořizovat z vlastního nechceme, protože je to dost atypická místnost, neměl by pak už využití

Já bych třeba už nikdy nechtěla koberce, za mne je plovoucka apod. super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 15:44
@Yorkmut píše:

Trošku stalking a překrucování ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová