Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
23.1.21 20:42
@Baba píše:
Ty si pamatujes blbe kdy tvoje dite zacalo chodit. V sedmi mesicich to nebylo. A na aktivni choditko a drzeni se nohy si taky zapomnela :jazyk:
Ach, to emimino :mrgreen: Ja si pamatuju celkem prd, ale hledani mi jde :mrgreen:

sem s tim :kytka:
edit-nasla jsem, boha jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
23.1.21 20:45
@Anonymní píše:
Nejsem ona. Tobě vadí anonym, a sama tu píšeš anonymně. :mrgreen:

Konvalinko,, tak kolik dětí máš?

Muj soused, jeste predtim, nez mu žena porodila syna nemel pochopeni, kdyz se nase deti rano chystaly do skoly a tech nekolik minut nez jsme se vsichni ustrojil, byly na chodbe hlucnejsi :oops:. Dal si tu '' praci'' a otevrel dvere a trochu je zjebal :roll: :palec:
Ted kdyz ma sveho vytouzeneho syna se zase nestacim divit ja. Ale protoze vim jake to je :jazyk: :jazyk:, ani by me nenapadlo jim něco rict. On dokaze rvat, ale opravdu rvat treba hodinu. Behani po dlazbe je na dennim pořádku.
Ja je spis lituji, protoze vim jak je tezke, kdyz je dite trochu jine. Tzn.jen neji a nespi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.21 21:59
@matkabagristy píše:
sem s tim :kytka:
edit-nasla jsem, boha jeho :mrgreen:

Nebuď labuť a poděl se… :lol:

• Citovat
  • Upravit
66815
23.1.21 22:00
@Janli píše:
Nebuď labuť a poděl se… :lol:

zadej lucenka choditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.1.21 02:10
@Baba píše:
Ty si pamatujes blbe kdy tvoje dite zacalo chodit. V sedmi mesicich to nebylo. A na aktivni choditko a drzeni se nohy si taky zapomnela :jazyk:
Ach, to emimino :mrgreen: Ja si pamatuju celkem prd, ale hledani mi jde :mrgreen:

Psala jsem, že se mi v 7 měsících samo postavilo a začalo obcházet nábytek. Mě že v 7 měsících chodilo samostatně ;) Aktivní chodítko jsme mu dali ve chvíli, kdy tohle udělalo a nevidím na něm nic špatného :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová