Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Coze?? Budes miminu drzet nohy?? No tepic, ty jsi opravdu divna. Kazda normalni zenska by poslala babu do tmy, ale ty ne, ty bys radsi drzela miminu nohy. Jen aby byla baba spokonena. Az by prisla ze moc nahlas varis, tak bys prestala i varit vid? Neni nad dobre sousedske vztahy
To nepise proto, ze by to udelala, aby byla sousedka spokojena. Pise to schvalne, aby byla opet v opozici+ukazka dokonalosti jejiho ditete a ji jako matky. Klasika
@lucenka píše:
Přirozeně se rozvíjet může v dětském pokojíku, kde nikoho neruší.
A co když pod ním má zrovna ta sousedka ložnici nebo obývák a bude chodit prudit dál? ![]()
Zkus si po sobě někdy dočítat ty skvělé rady ![]()
@lucenka píše:
Na prvním místě jsem psala, že bych ho odnesla jinamto přidržení nožiček by byla jen nouzovka.
Výmluva. Prostě bys miminko týrala, aby párkrát nepraštilo patičkama o podlahu.
Sorry, ale taková pitomost nikoho normálního nenapadne.
@Baba píše:
@Venett píše:
A co když pod ním má zrovna ta sousedka ložnici nebo obývák a bude chodit prudit dál?Zkus si po sobě někdy dočítat ty skvělé rady
Psala, že pod dětským pokojíčkem je sklep ![]()
@Baba píše:
Tak mně to jako týrání nepřijde. Ale každý vychovává dítě jinak.
@lucenka píše:
Psala, že pod dětským pokojíčkem je sklep
To je fuk, zkrátka nechápeš, že prudit bude za cokoliv? ![]()
@lucenka píše:
Už to přeháníš, tohle je už celkem za hranou…
@lucenka píše:
Ty hele ale vis o tom, ze je to sedmimesicni mimino, jo? Ze nohama kope, protoze to je naprosto prirozeny a drzet mu nohy je asi stejny jako kdybys mu zakazala dejchat, protoze to nici ovzdusi.
Ale jako sousedka jsi asi fajn. Ty bydlis jak spion, nikdo o tobe nevi, ze jo.
Ale jsi vazne hodne vtipna. Pis dal, prosim…
Příspěvek upraven 22.01.21 v 14:34
@prokr píše:
Už to přeháníš, tohle je už celkem za hranou…
Co přeháním? Že dítě vychovávám a že když usoudím, že něco nemá někde dělat, tak mu v tom zabráním?
měla jsem za to, že i o tom je výchova ![]()
@suvik píše:
Ty hele ale vis o tom, ze je to sedmimesicni mimino, jo? Ze nohama kope, protoze to je naprosto prirozeny a drzet mu nohy je asi stejny jako kdybys mu zakazala dejchat, protoze to nici ovzdusi.Ale jako sousedka jsi asi fajn. Ty bydlis jak spion, nikdo o tobe nevi, ze jo.
Raději ne, nebo to zase nevydržím a dostanu opět od adminů „po čuni“ ![]()
@suvik píše:
Ty hele ale vis o tom, ze je to sedmimesicni mimino, jo? Ze nohama kope, protoze to je naprosto prirozeny a drzet mu nohy je asi stejny jako kdybys mu zakazala dejchat, protoze to nici ovzdusi.Ale jako sousedka jsi asi fajn. Ty bydlis jak spion, nikdo o tobe nevi, ze jo.
Už jsem psala, moje sedmiměsíční nemělo potřebu ležet na zádech a kopat nohama. Mělo zábavnější aktivity. Ale pokud by to dělalo, tak bych to nenechala dělat na plovoucí podlaze a otravovat tak sousedy. Takže bych ho nechala kopat v postýlce, dětském pokojíčku, na gauči, na pěnových puzzlich,… Takže možnosti pro přirozené kopání by mělo.
@lucenka píše:
Co přeháním? Že dítě vychovávám a že když usoudím, že něco nemá někde dělat, tak mu v tom zabráním?měla jsem za to, že i o tom je výchova
Ježíši Kriste
![]()
Jj, vznaset by se mohlo. To by bylo idealni. Cestmir takovej…
Na prvním místě jsem psala, že bych ho odnesla jinam
to přidržení nožiček by byla jen nouzovka.