Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1350
22.1.21 15:46

@Yorkmut to je skvěle napsané, ona za to asi opravdu bude muset být placená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 15:47
@Meredit píše:
Ne, řekla bych mám malé dítě, ten stůl je opravdu nebezpečný, bylo by možné ho na čas uklidit než dostane rozum? Ale proč to nedotahnout do absudrdna :mrgreen:

No tak já bych tohle neudělala. Navíc tedy v paneláku ten stůl není moc kam uklidit. Ale tak někdo je asi zvyklý organizovat lidem domácnost kvůli svému dítěti. Já bych tohle neudělala.

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
22.1.21 15:51
@lucenka píše:
Trošku stalking a překrucování ;)

Proc stalking? Mam pamet. A protoze svoje moudra hazis v kazdy diskuzi… Prekrucovani je tvoje parketa ;).

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.21 15:52
@Yorkmut píše:
Proc stalking? Mam pamet. A protoze svoje moudra hazis v kazdy diskuzi… Prekrucovani je tvoje parketa ;).

Tak to ti ta paměť neslouží moc dobře, protože tam máš dost výplodů tvé vlastní fantazie ;)

• Citovat
  • Upravit
1350
22.1.21 15:54
@lucenka píše:
No tak já bych tohle neudělala. Navíc tedy v paneláku ten stůl není moc kam uklidit. Ale tak někdo je asi zvyklý organizovat lidem domácnost kvůli svému dítěti. Já bych tohle neudělala.

Jak komu organizovat domácnost :roll:
Celou dobu se bavím o stole co máme doma, pokud ty o nějaké návštěvě tak tato debata naprosto ztrácí smysl. Ale vlastně jako naprostá většina debat s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 15:54
@lucenka píše:
Trošku stalking a překrucování ;)

Prej stalking :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já normálně řvu smíchy, chlap si myslí, že mi přeplo :lol:
Ale ne holky, ona je fakt skvělá, tohle každej nedokáže :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 15:56
@lucenka píše:
Tak to ti ta paměť neslouží moc dobře, protože tam máš dost výplodů tvé vlastní fantazie ;)

Ale nemá…a Ty to velice dobře víš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 15:57
@Meredit píše:
Jak komu organizovat domácnost :roll:
Celou dobu se bavím o stole co máme doma, pokud ty o nějaké návštěvě tak tato debata naprosto ztrácí smysl. Ale vlastně jako naprostá většina debat s tebou.

Nikde jsem nezmiňovala, kde a koho ten stůl je. Ale dítě v jeho přítomnosti trávilo dost času.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.21 15:58
@prokr píše:
Ale nemá…a Ty to velice dobře víš :lol:

Má tam dost svých domněnek.

• Citovat
  • Upravit
5593
22.1.21 16:01
@lucenka píše:
Má tam dost svých domněnek.

Nelži si do vlastní kapsy a osvěž si paměť vyhledáním těch svých „výkřiků do tmy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 16:03
@prokr píše:
Nelži si do vlastní kapsy a osvěž si paměť vyhledáním těch svých „výkřiků do tmy“.

Vím co jsem psala, a proto vím, že tam má nesmysly.

• Citovat
  • Upravit
1350
22.1.21 16:03
@lucenka píše:
Nikde jsem nezmiňovala, kde a koho ten stůl je. Ale dítě v jeho přítomnosti trávilo dost času.

Ne, na ty ne, psala jsem já že mi přijde nebezpečný mít takový stůl doma, ty jsi ani slovem nezmínila že není váš. No nic, zase zbytečná debata :lol:
A na nebezpečnosti to fakt nic nemění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
22.1.21 16:05
@lucenka píše:
Vím co jsem psala, a proto vím, že tam má nesmysly.

Například? Na většinu těch debat si pamatuji a na řekla bych že to má přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
22.1.21 16:07
@elibro píše:
Vysvětlete mi někdo, proč děti nesmí sahat na skleněné stoly.

Jsem se bála zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
22.1.21 16:09
@Venetia píše:
Já se snad zblaznim 8o :zed: :pocitac:

Klid, zase tady trollí jako všude. Normálně ji skákej. 8)

Příspěvek upraven 22.01.21 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová