Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yorkmut to je skvěle napsané, ona za to asi opravdu bude muset být placená ![]()
@Meredit píše:
Ne, řekla bych mám malé dítě, ten stůl je opravdu nebezpečný, bylo by možné ho na čas uklidit než dostane rozum? Ale proč to nedotahnout do absudrdna
No tak já bych tohle neudělala. Navíc tedy v paneláku ten stůl není moc kam uklidit. Ale tak někdo je asi zvyklý organizovat lidem domácnost kvůli svému dítěti. Já bych tohle neudělala.
@lucenka píše:
Trošku stalking a překrucování
Proc stalking? Mam pamet. A protoze svoje moudra hazis v kazdy diskuzi… Prekrucovani je tvoje parketa
.
@Yorkmut píše:
Proc stalking? Mam pamet. A protoze svoje moudra hazis v kazdy diskuzi… Prekrucovani je tvoje parketa.
Tak to ti ta paměť neslouží moc dobře, protože tam máš dost výplodů tvé vlastní fantazie ![]()
@lucenka píše:
No tak já bych tohle neudělala. Navíc tedy v paneláku ten stůl není moc kam uklidit. Ale tak někdo je asi zvyklý organizovat lidem domácnost kvůli svému dítěti. Já bych tohle neudělala.
Jak komu organizovat domácnost ![]()
Celou dobu se bavím o stole co máme doma, pokud ty o nějaké návštěvě tak tato debata naprosto ztrácí smysl. Ale vlastně jako naprostá většina debat s tebou.
@lucenka píše:
Trošku stalking a překrucování
Prej stalking
Já normálně řvu smíchy, chlap si myslí, že mi přeplo ![]()
Ale ne holky, ona je fakt skvělá, tohle každej nedokáže ![]()
@lucenka píše:
Tak to ti ta paměť neslouží moc dobře, protože tam máš dost výplodů tvé vlastní fantazie
Ale nemá…a Ty to velice dobře víš ![]()
@Meredit píše:
Jak komu organizovat domácnost
Celou dobu se bavím o stole co máme doma, pokud ty o nějaké návštěvě tak tato debata naprosto ztrácí smysl. Ale vlastně jako naprostá většina debat s tebou.
Nikde jsem nezmiňovala, kde a koho ten stůl je. Ale dítě v jeho přítomnosti trávilo dost času.
@prokr píše:
Ale nemá…a Ty to velice dobře víš
Má tam dost svých domněnek.
@lucenka píše:
Má tam dost svých domněnek.
Nelži si do vlastní kapsy a osvěž si paměť vyhledáním těch svých „výkřiků do tmy“.
@prokr píše:
Nelži si do vlastní kapsy a osvěž si paměť vyhledáním těch svých „výkřiků do tmy“.
Vím co jsem psala, a proto vím, že tam má nesmysly.
@lucenka píše:
Nikde jsem nezmiňovala, kde a koho ten stůl je. Ale dítě v jeho přítomnosti trávilo dost času.
Ne, na ty ne, psala jsem já že mi přijde nebezpečný mít takový stůl doma, ty jsi ani slovem nezmínila že není váš. No nic, zase zbytečná debata ![]()
A na nebezpečnosti to fakt nic nemění ![]()
@lucenka píše:
Vím co jsem psala, a proto vím, že tam má nesmysly.
Například? Na většinu těch debat si pamatuji a na řekla bych že to má přesně ![]()
@elibro píše:
Vysvětlete mi někdo, proč děti nesmí sahat na skleněné stoly.
Jsem se bála zeptat
@Venetia píše:
Já se snad zblaznim![]()
![]()
Klid, zase tady trollí jako všude. Normálně ji skákej. ![]()
Příspěvek upraven 22.01.21 v 16:10