Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2930
22.1.21 16:10
@Paní Harringtonová píše:
Jo ahaaaaaa, ty myslis tvuj konkretni stul, tak to jooooo…🤦🏻‍♀️:lol:
O Dio :lol:

Myslím si, že nemysli svůj stůl. To by pak nemusela majiteli stolu říkat, aby ho odklidil. Prostě někde na světě je nějaký jeden nebezpečný stůl :lol: kde majitelé šetří na tvrzené skle a proto tam raději milionkrát mění obyčejné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.1.21 16:11
@lucenka píše:
Tak na mě nereaguj a nebudeš utahaná :*

Já nejsem utahaná. Já se jen divím, že už nejsi utahaná sama ze sebe. Protože ty to sama se sebou nemáš vůbec jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
@Meredit píše:
Například? Na většinu těch debat si pamatuji a na řekla bych že to má přesně :think:

Ale to víš, že jo…To jenom Lucena si myslí, že jsme tady všichni asi padlí na hlavu a máme těžce krátkodobou paměť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Meredit píše:
Například? Na většinu těch debat si pamatuji a na řekla bych že to má přesně :think:

Třeba to chození ven s kamarády při zavřených školách je dost upravený, stejně tak Vánoce. Mamka mi nikdy neřekla, že jsem tlustá, protože tlustá jsem nikdy nebyla. Mám pocit, že tam byly ještě další polopravdy, jak jí moc nefunguje paměť. Ale věř si radši ubohému útočnému výcucu.

• Citovat
  • Upravit
106044
22.1.21 16:12
@prokr píše: :mrgreen: :lol: :D Já nevěřím, že to myslíš vážně. Takhle na hlavu fakt nemůže být nikdo. Ale provokace je to slušná to zase jo :palec:

Lucenka ví, jak vychovat génia… Držením nožiček se raději naučí rychle chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
22.1.21 16:17
@lucenka píše:
Takže jsem měla majiteli stolku říct: mám dítě, u kterého kašlu na výchovu, takže dej ten stůl kam chceš, ale v obýváku jo mít nebudeš? 8o to myslíš vážně?

Jakému majiteli stolku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
22.1.21 16:18
@Venetia píše:
Lucenka ví, jak vychovat génia… Držením nožiček se raději naučí rychle chodit

Lucenka nemusela držet kopající nožičky, protože ještě v době, kdy nebyla těhotná a řešila bydlení předem věděla, že jednou bude mít dítě a to dítě bude kopat nožičkama, tak cíleně hledala byt v přízemí, aby nikoho neobtěžovala. Ona má všechno dokonale zmáknuté, preventivně ošetřené deset kroků předem. Jsem přesvědčená, že už má koupenou i hrobku na Olšanech.
Já jsem na to asi přišla. Lucenka je takový náš Chuck Norris v ženském vydání. Tu kdyby ve Vietnamu uštkla kobra, tak umře - ta kobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 16:19
@lucenka píše:
Třeba to chození ven s kamarády při zavřených školách je dost upravený, stejně tak Vánoce. Mamka mi nikdy neřekla, že jsem tlustá, protože tlustá jsem nikdy nebyla. Mám pocit, že tam byly ještě další polopravdy, jak jí moc nefunguje paměť. Ale věř si radši ubohému útočnému výcucu.

No ubohá jsi tady jenom Ty…Navíc, jak tak vidím máš patrně i nějaký problém s porozumněním psanému textu a nebude to Tvůj jediný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 16:19
@prokr píše:
Ale to víš, že jo…To jenom Lucena si myslí, že jsme tady všichni asi padlí na hlavu a máme těžce krátkodobou paměť.

No evidentně máte tu paměť dost děravou ;)

• Citovat
  • Upravit
74217
22.1.21 16:20

Budete muset upravit podlahu, at neni hluk.
Muzes zkusit koupit ty zatezove podlozky, ktere se davaji pod stroje na cviceni. Jedna stoji 600,–. Kupovala jsem to pod behaci pas, ze to tlumi.

Moje rodina by nemohla bydlet v byte.
Mame tri decka, dva kocoury. Kteri si spolu hraji, nahani se, litaji hore dole. Nikoho nerusi, neobtezuji. Leda mi nebo manzela to muze rusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
22.1.21 16:21
@lucenka píše:
Tak na mě nereaguj a nebudeš utahaná :*
Došly argumenty?
@lucenka píše:
Trošku stalking a překrucování ;)

Vůbec ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 16:25
@lucenka píše:
No evidentně máte tu paměť dost děravou ;)

Ale no tak Luci…fakt nemá smysl zuby nehty se držet tvrzení, že je něco bílé, když všichni okolo vidí, že je to černé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
22.1.21 16:25
@lucenka píše:
Vím co jsem psala, a proto vím, že tam má nesmysly.

A to ještě opomnela svoje vysostne právo na dovolené a společně vánoce s dospělým synem a snacha do toho nemá co kecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25085
22.1.21 16:27
@Betty MacDonald píše:
Když jsme bydleli v bytě, opravdu jsme slyšeli každý krok, vrznuti dveří, spláchnuti… Ale já jsem to skoro nevnímala, ani to cvakaní výtahu hned za hlavou v ložnici. A je to všechno o lidech, prudič se najde v každé partě. Neber si to tak, paní by si zřejmě něco našla, i kdyby jste dítě neměli. Odkaž ji na majitele a finito.

Přesně. To je klasický problém paneláku. Ja jsem chvilku bydlela v garsonce, kde jsem kazdy den slysela partaje v tomto pořadí:
5:00 padání flašek od piva a půlhodinové chrchlani vpravo nahoře
5:30 souložící pár vlevo dole
6:00 dupání dětí vlevo nahoře
6:30 - 7:00 budíky všech partají +/- 2 patra kolem.
V průběhu dne pak televize, rádia, mixéry a vysavače všeho druhu, jedoucí výtah a na WC byl ještě moc prima zvuk splachování včetně zvuku padajícího exkrementu. Takže stěžovat si na kojence kopajícího do koberce mi přijde úplně směšný. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 16:27
@prokr píše:
Ale no tak Luci…fakt nemá smysl zuby nehty se držet tvrzení, že je něco bílé, když všichni okolo vidí, že je to černé…

No tak si věřte nějakému výcucu. Vím moc dobře, co jsme psala a že v tom výcucu jsou nesmysly. Ale pravda by nevypadala tak zajímavě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová