Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
22.1.21 16:34
@lucenka píše:
No tak si věřte nějakému výcucu. Vím moc dobře, co jsme psala a že v tom výcucu jsou nesmysly. Ale pravda by nevypadala tak zajímavě.

Luci je mi líto všech, kteří jsou nuceni mít s tebou co do činění v realitě…a líto je mi i Tebe :srdce: Zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.21 16:35
@MartinaIrena píše:
Přesně. To je klasický problém paneláku. Ja jsem chvilku bydlela v garsonce, kde jsem kazdy den slysela partaje v tomto pořadí:
5:00 padání flašek od piva a půlhodinové chrchlani vpravo nahoře
5:30 souložící pár vlevo dole
6:00 dupání dětí vlevo nahoře
6:30 - 7:00 budíky všech partají +/- 2 patra kolem.
V průběhu dne pak televize, rádia, mixéry a vysavače všeho druhu, jedoucí výtah a na WC byl ještě moc prima zvuk splachování včetně zvuku padajícího exkrementu. Takže stěžovat si na kojence kopajícího do koberce mi přijde úplně směšný. :P

Segra maji koupeny byt deset roku, nove postavene
byty a tam je slyset vse (kroky, vytah, otvirani dveri, klice, vysavac, televize, ted v protejsim svetla i v noci). Jeste musi chvilku vydrzet, nez si postavi a pujdou zit jinam. Mi prijde nejsilenejsi druh podlahy, ze je plovoucka. To je hlucne. Maji to v tom vsude (krome koupelny) a v pokoji koberec.

Příspěvek upraven 22.01.21 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 16:36
@prokr píše:
Luci je mi líto všech, kteří jsou nuceni mít s tebou co do činění v realitě…a líto je mi i Tebe :srdce: Zdar

To ti tak věřím, když mě tu neustále urážíš :roll:

• Citovat
  • Upravit
5593
22.1.21 16:36
@Venetia píše:
A to ještě opomnela svoje vysostne právo na dovolené a společně vánoce s dospělým synem a snacha do toho nemá co kecat

Fakt 8o? To je drsný…nemáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 16:51
@lucenka píše:
To ti tak věřím, když mě tu neustále urážíš :roll:

No já si někdy možná až tak úplně neberu servítky, ale jako úrážky to myšleno není a to i přesto, že Ty si o to přímo koleduješ.
Přečti si to po sobě a zdaleka nejen tuto diskuzi. Pokud máš nějakou soudnost, tak se opravdu nemůžeš divit, že reakce na Tebe jsou většinově takové jaké jsou.
Ty to prostě nechceš slyšet, ale pravda je to, že plácáš nesmysly, zamotáváš se ve svých vlastních příspěvcích, dost hloupě se snažíš být za každou cenu originální a jsi zlá…
A věř jednomu- když má na nějakou věc/osobu většina lidí stejný názor, tak je to s velkou pravděpodobností názor pravdivý.
Možná si jenom dost mazaný troll, který se královsky baví tím jak tady provokuje a kolik lidí se na to chytí, ale spíš si myslím, že jsi nešťastná ženská :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 16:53
@prokr píše:
No já si někdy možná až tak úplně neberu servítky, ale jako úrážky to myšleno není a to i přesto, že Ty si o to přímo koleduješ.
Přečti si to po sobě a zdaleka nejen tuto diskuzi. Pokud máš nějakou soudnost, tak se opravdu nemůžeš divit, že reakce na Tebe jsou většinově takové jaké jsou.
Ty to prostě nechceš slyšet, ale pravda je to, že plácáš nesmysly, zamotáváš se ve svých vlastních příspěvcích, dost hloupě se snažíš být za každou cenu originální a jsi zlá…
A věř jednomu- když má na nějakou věc/osobu většina lidí stejný názor, tak je to s velkou pravděpodobností názor pravdivý.
Možná si jenom dost mazaný troll, který se královsky baví tím jak tady provokuje a kolik lidí se na to chytí, ale spíš si myslím, že jsi nešťastná ženská :,(

Dost se pleteš. Jsem spokojená a šťastná. A holt na některé věci nemám stejný názor jako většina uživatelek. To se stává. Já si za svými názory ale stojím a klidně bych je komukoli řekla do očí.

• Citovat
  • Upravit
5593
22.1.21 17:04
@lucenka píše:
Dost se pleteš. Jsem spokojená a šťastná. A holt na některé věci nemám stejný názor jako většina uživatelek. To se stává. Já si za svými názory ale stojím a klidně bych je komukoli řekla do očí.

Tak jo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.21 17:17
@lucenka píše:
Dost se pleteš. Jsem spokojená a šťastná. A holt na některé věci nemám stejný názor jako většina uživatelek. To se stává. Já si za svými názory ale stojím a klidně bych je komukoli řekla do očí.

Ale prosimte :roll: na jedno tema mas klidne protichudne nazory :roll:
Jednou se musi clovek detem venovat, podruhy jim nemaj byt rodice za zadkem, jednou neni problem sehnat hlidani pro damozivitelku, jindy to je problem neresitelny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
22.1.21 17:17

Nedělala bych nic. Snažila ses. Každý kdo se nastěhuje do takového bytu- bytovky, panekáku, s tímto musí počítat.. že je vše slyšet..
My máme sousedku, kdy ze stromu moc lítá listí, jin soused zase řeší, že jinému moc svítí světlo venku, další řeší že pes moc škěká..
My bydlíme vedle souseda co provozuje obchod, věděli jsme kde bydlíme, nebudu si stěžovat, že mu ráno tady vozí pečivo..
Zase si může zakladatelka postěžovat, že když jí dítě třeba spí na balkoně, že třeba venku zaléva, a nebo kouří a nebo si pouští rádio..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.21 17:22
@Denisa56 píše:
Lucenka nemusela držet kopající nožičky, protože ještě v době, kdy nebyla těhotná a řešila bydlení předem věděla, že jednou bude mít dítě a to dítě bude kopat nožičkama, tak cíleně hledala byt v přízemí, aby nikoho neobtěžovala. Ona má všechno dokonale zmáknuté, preventivně ošetřené deset kroků předem. Jsem přesvědčená, že už má koupenou i hrobku na Olšanech.
Já jsem na to asi přišla. Lucenka je takový náš Chuck Norris v ženském vydání. Tu kdyby ve Vietnamu uštkla kobra, tak umře - ta kobra.

Kde asi drzeli Lucenku :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.1.21 17:44
@lucenka píše:
Tak ale ona na tebe hodila jen to, co pravda je. Že nezvládáš výchovu svého dítěte a to ji obtěžuje hlukem. Ty jsi měla v klidu říct, že se snažíš hluku bránit a že se třeba budeš snažit, aby dítě do tý země nekopalo (což se zajistit dá, pokud se dítěti věnuješ).

tak tohle je hláška týdne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nezvládá výchovu 7 měsíčního dítěte :lol: :lol: :lol: :lol:

Nám venku jezdí tramvaje, auta, možná by si tam paní mohla stoupnout a začít na ně řvát, aby tam nejezdily, nezastavovaly a nezvonily…

proč si ta ženská teda nenasadí třeba sluchátka? noční klid je 22-6, v ostatních případech se prostě s nějakým provozním hlukem počítat musí… dítě nepřivážeš v pokoji k posteli ani mu nezalepíš pusu páskou… jestli jí vadí pár pokopání a dupání o 2 patra výš, tak co pak bude dělat až se bude dítě učit chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
22.1.21 19:15
@bertoldina píše:
Když na tom trochu mákneš, tak všechno půjde :pankac: Třeba i to kafe uvaří. Tip pro začátek:

To by se mi hodilo i pro 4letou :lol: Ta se po zemi válí taky furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.1.21 19:21
@Šmoulice píše:
To by se mi hodilo i pro 4letou :lol: Ta se po zemi válí taky furt :mrgreen:

to pouzivas, kdyz se robotickemu vysavaci vybijou baterky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
22.1.21 19:25
@Kelsey píše:
Budete muset upravit podlahu, at neni hluk.
Muzes zkusit koupit ty zatezove podlozky, ktere se davaji pod stroje na cviceni. Jedna stoji 600,–. Kupovala jsem to pod behaci pas, ze to tlumi.Moje rodina by nemohla bydlet v byte.
Mame tri decka, dva kocoury. Kteri si spolu hraji, nahani se, litaji hore dole. Nikoho nerusi, neobtezuji. Leda mi nebo manzela to muze rusit.

Zátěžová podložka? :think:
Dík za inspiraci. Tu si asi pořídím. Koupila jsem si trampolínu, tak to hodím pod ni. Bude to super hlavně na to, abych tu podlahu nezničila. Máme ji chvilku.
A to jsem uvažovala, že bych pod ni dala kousek nějakého koberce. Ale podložka bude lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15493
22.1.21 19:26
@matkabagristy píše:
to pouzivas, kdyz se robotickemu vysavaci vybijou baterky? :lol:

Já zatím ne :mrgreen: Ale uvažuji o tom právě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek