Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
23.1.21 02:06
@lucenka píše:
Trošku stalking a překrucování ;)
Říká někdo, kdo mi včera udělal výcuc z mých diskuzí a pořádně to překroutil jen aby mi dokázal, že mám tlustý děti a já jsem úplně líná… :mrgreen: :mrgreen:
Už se s tím léčíš nebo pořád běháš po svobodě?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.21 04:31

@ZubejdaN Děkuji za nápad, ale snad se již vše ohledně paní vyjasnilo, včera jsme mluvila s majiteli, píšu i tom podrobně na straně 12 :) Zakl.

• Citovat
  • Upravit
42381
23.1.21 05:37
@Janli píše: Říká někdo, kdo mi včera udělal výcuc z mých diskuzí a pořádně to překroutil jen aby mi dokázal, že mám tlustý děti a já jsem úplně líná… :mrgreen: :mrgreen:

To víš, dvojí metr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.21 05:54
@Janli píše: Říká někdo, kdo mi včera udělal výcuc z mých diskuzí a pořádně to překroutil jen aby mi dokázal, že mám tlustý děti a já jsem úplně líná… :mrgreen: :mrgreen:

Napsala jsem věci, tak jak jsi napsala ve dvou diskuzích. Nic jsem nepřekroutila. Zato ten příspěvek, co se objevil tady o mě, je rádoby výcuc z diskuzí za několik let. Ale spoustu věcí jsou jen domněnky autorky, upravené tak, aby to tady zaujalo.

• Citovat
  • Upravit
1350
23.1.21 07:04

Dej odkaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.21 09:26
  • Citovat
  • Upravit
10185
23.1.21 10:53
@Janli píše:
@Meredit https://www.emimino.cz/…roky-416440/

Lucenka nezklame nikdy, u žádného tématu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
23.1.21 11:47

@Denisa56 to opravdu ne :mrgreen: Vtipné je když to někdo obrátí proti, viz třeba ten nebezpečný stůl, to je najednou naprosto v pořádku :lol:
Naopak od tebe, ty patříš opravdu k mým nejoblíbenějším diskutujícím, vždy se snažíš poradit a často mi bereš myslenky na 100% :srdce:
Jen nechápu, jestli to má Lucenka jako koníček nebo to myslí vážně, vůbec mi nepřijde hloupá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.1.21 12:41

@Meredit Děkuju :kytka:
U lucenky taky nevím, jestli si dělá legraci, nebo to myslí smrtelně vážně, nebo má v sobě nějak nedořešenou pubertu a stůj co stůj musí být v opozici, i kdyby měla „zdechnout“. Já ji poprvé zaznamenala před pěti lety, v diskusi na téma imigrační vlna. Jak se sem - myšleno do Evropy - ve velkém a naprosto nekoordinovaně hrnuly ty tisíce a tisíce mladejch zdravejch chlapů a v návaznosti na to se začaly množit zprávy o znásilněných Evropankách těmito migranty. Tehdy lucenka zastávala názor, že i naši chlapi znásilňují, a že nemůžeme všechny migranty házet do jednoho pytle. Prostě taková ta našrocená humanitní masírka. A já jsem se jí zeptala, kdyby měla jako samotná žena nastoupit do vagónu plného Čechů, nebo do vagónu plného migrantů z Afriky a Blízkého východu, který by si vybrala. A ona mi zcela vážně odpověděla, že v tom nevidí žádný rozdíl a klidně by šla do toho vagónu s migrantama, protože nevidí důvod, proč by z toho měla mít obavu. No, tehdy jsem pochopila, že ona má, chudák, v hlavě opravdu vydrnčíno. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak ona je tady taková nezapomenutelná postavička a já kolikrát vyloženě čekám na její vyjádření, na nějakou další perlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
23.1.21 12:50
@Denisa56 píše:
U lucenky taky nevím, jestli si dělá legraci, nebo to myslí smrtelně vážně, nebo má v sobě nějak nedořešenou pubertu a stůj co stůj musí být v opozici, i kdyby měla „zdechnout“. Já ji poprvé zaznamenala před pěti lety, v diskusi na téma imigrační vlna. Jak se sem - myšleno do Evropy - ve velkém a naprosto nekoordinovaně hrnuly ty tisíce a tisíce mladejch zdravejch chlapů a v návaznosti na to se začaly množit zprávy o znásilněných Evropankách těmito migranty. Tehdy lucenka zastávala názor, že i naši chlapi znásilňují, a že nemůžeme všechny migranty házet do jednoho pytle. Prostě taková ta našrocená humanitní masírka. A já jsem se jí zeptala, kdyby měla jako samotná žena nastoupit do vagónu plného Čechů, nebo do vagónu plného migrantů z Afriky a Blízkého východu, který by si vybrala. A ona mi zcela vážně odpověděla, že v tom nevidí žádný rozdíl a klidně by šla do toho vagónu s migrantama, protože nevidí důvod, proč by z toho měla mít obavu. No, tehdy jsem pochopila, že ona má, chudák, v hlavě opravdu vydrnčíno. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak ona je tady taková nezapomenutelná postavička a já kolikrát vyloženě čekám na její vyjádření, na nějakou další perlu.

Ja v jejich reakcích vidim palicatou, souperivou, dominantní, a i hloupou osobu. Nechtěla bych se s ni o něčem dohadovat, (diskuze s ni je nemozna), protože ona i kdyby kolikrát zjistila, ze tvrdi nesmysl, tak ho bude obhajovat a kroutit se a to vse jen proto, ze chce zvítězit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.21 12:55
@Denisa56 píše:
U lucenky taky nevím, jestli si dělá legraci, nebo to myslí smrtelně vážně, nebo má v sobě nějak nedořešenou pubertu a stůj co stůj musí být v opozici, i kdyby měla „zdechnout“. Já ji poprvé zaznamenala před pěti lety, v diskusi na téma imigrační vlna. Jak se sem - myšleno do Evropy - ve velkém a naprosto nekoordinovaně hrnuly ty tisíce a tisíce mladejch zdravejch chlapů a v návaznosti na to se začaly množit zprávy o znásilněných Evropankách těmito migranty. Tehdy lucenka zastávala názor, že i naši chlapi znásilňují, a že nemůžeme všechny migranty házet do jednoho pytle. Prostě taková ta našrocená humanitní masírka. A já jsem se jí zeptala, kdyby měla jako samotná žena nastoupit do vagónu plného Čechů, nebo do vagónu plného migrantů z Afriky a Blízkého východu, který by si vybrala. A ona mi zcela vážně odpověděla, že v tom nevidí žádný rozdíl a klidně by šla do toho vagónu s migrantama, protože nevidí důvod, proč by z toho měla mít obavu. No, tehdy jsem pochopila, že ona má, chudák, v hlavě opravdu vydrnčíno. Ale když se to vezme kolem a kolem, tak ona je tady taková nezapomenutelná postavička a já kolikrát vyloženě čekám na její vyjádření, na nějakou další perlu.

Pamatuješ si to špatně. Psala jsem, že jako samotná žena bych nejela ani ve vagónu s Čechy ani ve vagónu s muslimy ;)

• Citovat
  • Upravit
10185
23.1.21 13:59
@lucenka píše:
Pamatuješ si to špatně. Psala jsem, že jako samotná žena bych nejela ani ve vagónu s Čechy ani ve vagónu s muslimy ;)

Nechci se hádat, ale ano, to jsi sice tvrdila, ale diskuse pokračovala dál a já se tě ptala, co bys dělala, kdyby sis vybrat musela. Lucenko, ono je to celkem jedno, nemusíme slovíčkařit, nenapadlo tě ale se nad sebou alespoň trochu zamyslet? Zapojit sebereflexi, vždyť tady není snad nikdo, kdo by tě měl rád, kdo by tě v diskusích rád viděl a rád si s tebou popovídal, případně by se nějak obohatil o tvé názory. Všem jdeš na nervy, nikdo tě nebere vážně. Tobě opravdu nevadí, že tady plníš funkci třídního šaška? Neříkej mi, že ty sama nevidíš, jaké nesmysly kolikrát píšeš, jak hloupě a demagogicky argumentuješ, vytrháváš věci z kontextu… Proč to děláš? Co ti to přináší? Nějaké zvláštní, vnitřní uspokojení? Ono není nutné každému přitakávat a být s každým zadobře, výměna názorů bývá prospěšná pro obě strany. Ale není ani nutné proti sobě ostatní cíleně štvát. Proč máš potřebu vystupovat tak, jak vystupuješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.21 14:11
@Denisa56 píše:
Nechci se hádat, ale ano, to jsi sice tvrdila, ale diskuse pokračovala dál a já se tě ptala, co bys dělala, kdyby sis vybrat musela. Lucenko, ono je to celkem jedno, nemusíme slovíčkařit, nenapadlo tě ale se nad sebou alespoň trochu zamyslet? Zapojit sebereflexi, vždyť tady není snad nikdo, kdo by tě měl rád, kdo by tě v diskusích rád viděl a rád si s tebou popovídal, případně by se nějak obohatil o tvé názory. Všem jdeš na nervy, nikdo tě nebere vážně. Tobě opravdu nevadí, že tady plníš funkci třídního šaška? Neříkej mi, že ty sama nevidíš, jaké nesmysly kolikrát píšeš, jak hloupě a demagogicky argumentuješ, vytrháváš věci z kontextu… Proč to děláš? Co ti to přináší? Nějaké zvláštní, vnitřní uspokojení? Ono není nutné každému přitakávat a být s každým zadobře, výměna názorů bývá prospěšná pro obě strany. Ale není ani nutné proti sobě ostatní cíleně štvát. Proč máš potřebu vystupovat tak, jak vystupuješ? :nevim:

A dál jsem psala, že bych se rozhodla podle toho, jak by ti lidi uvnitř vagónu na mě působili. Takže si to opět pamatuješ špatně.

• Citovat
  • Upravit
148527
23.1.21 14:13
@lucenka píše:
A dál jsem psala, že bych se rozhodla podle toho, jak by ti lidi uvnitř vagónu na mě působili. Takže si to opět pamatuješ špatně.

Bych si do vlaku plného muslimských uprchlíků nesedla a to ani přes to, že můj milovaný manžel tvrdí, že já se znásilnění bát nemusím, poněvadž taková tma nikdy nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.1.21 14:36
@lucenka píše:
Pamatuješ si to špatně. Psala jsem, že jako samotná žena bych nejela ani ve vagónu s Čechy ani ve vagónu s muslimy ;)

Anebo si to špatně pamatuješ ty. Ale hledat to do pět let staré diskuse, která má několik tisíc stránek, opravdu nepůjdu. Ono je to ve finále jedno. Podstatou je, že ty se musíš za každou cenu vymezovat vůči všem, asi si tím dodáváš pocit vlastní výjimečnosti. No, co na to říct, jestli jsi tak šťastná a spokojená, tak budiž ti přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová