Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
22.1.21 19:43

Ahoj zakladatelko. Řekla bych to asi tak, že když člověk bydlí v paneláku, tak musí počítat s tím, že se tam vše rozléhá.
Nastěhovali jsme se s manželem do bytu, když jsem byla v 8 měsíci těhotenství.
Máme pejska trochu většího Jorkšírka a už po týdnu co jsme tam bydleli na nás vlítla sousedka co bydlí pod námi a hrozně si stěžovala, že nám doma dupou děti a že to je k nevydržení, že se nemůže ani dívat na televizi.
Byla dost překvapená a nevěděla co říct, když jsem jí oznámila, že dítě ještě není na světě, a jediný kdo tu občas proběhne je náš pes.
Odešla a pak už si nestěžovala nám, ale majitelce bytu která nám ho pronajímala.
takhle to pokračovalo docela dlouho a pokračovalo až do nedávna, než se rozhodla odstěhovat se s dcerou do jiného bytu. Jenže pod námi zůstal její otec a tak to vše pokračovalo akorát s horším průběhem.
jeden večer bylo cca 7 hodin, syn už měl 3 roky, hrál si s autíčkem a najednou rány jak sviňa. Pan soused mlátil na dveře div nám je nevymlátil, otevřela jsem syn byl u mě protože byl fakt vyděšený a on začal na syna křičet, že je to dementní debil, a že už toho má plný zuby, že si byl i stěžovat na policajtech a tam ho poslali do háje.
To už i na mě bylo moc, tak jsme se tam začali na chodbě docela dost hádat a skončilo to tím, že jsem mu řekla že jestli okamžitě nevypadne tak na něj zavolám policajty. Cca do měsíce se odstěhoval i on :D Jednou mě to nedalo a při jedné z návštěv jsem se zeptala, jestli měli děti. A víte co? měl a tuším že říkal 4, a když jsem se ho zeptala jestli je naučil lítat aby nedupali, tak na to mě řekl, že nedělali žadnej kraval, že furt seděli na prdeli.
Zůstala jsem koukat a jen jsem řekla že jeho děti fakt lituju.
Je to prostě tak, kdo chce bydlet v paneláku musí se s hlukem smířit s tím se nedá nic dělat.
Až zase ta babizna na vás přilítne, zeptejte se jí, jestli ona má děti a jestli byli furt ticho a uvidíte co vám na to řekne.
A ještě dodám, že opravdu někdy děcka lítaj jak pominutí a dupou, ale není to každý den.
Svým dědem rozhodně nebudu vytýkat, že si občas chtějí se svou sestřičkou akčněji hrát. :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.21 19:45
@Šmoulice píše:
Zátěžová podložka? :think:
Dík za inspiraci. Tu si asi pořídím. Koupila jsem si trampolínu, tak to hodím pod ni. Bude to super hlavně na to, abych tu podlahu nezničila. Máme ji chvilku.
A to jsem uvažovala, že bych pod ni dala kousek nějakého koberce. Ale podložka bude lepší :pankac:

Kupovala jsem tady, jak je na odkazu. Kdyz to prokliknes, tak maji i tvar puzzle, ze se to do sebe slozi.
 https://www.sportago.cz/…tago-protect

Příspěvek upraven 22.01.21 v 19:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
22.1.21 19:47
@prokr píše:
Fakt 8o? To je drsný…nemáš odkaz?

Není to tak dlouho, ale na název si teď nevzpomenu… Zkusím to později najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
22.1.21 19:48
@Šmoulice píše:
To by se mi hodilo i pro 4letou :lol: Ta se po zemi válí taky furt :mrgreen:

To je asi díra na trhu. Ale návod by se dal okopčit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15482
22.1.21 19:49
@Kelsey píše:
Kupovala jsem tady, jak je na odlazu. Kdyz to prokliknes, tak maji i tvar puzzle, ze se to do sebe slozi.
https://www.sportago.cz/…tago-protect

Paráda :) děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.1.21 19:57
@Šmoulice píše:
Paráda :) děkuji :kytka:

Prosim. Ted se divam, ze tu nasi nemaji skladem. Ale jinak je to rychly, solidni e-shop. V nedeli 13. 12. jsem vsechno i podlozku objednavala. V pondeli jsem jim posilala penize a ve stredu byla cela zasilka doma. Je fakt, ze to vezl top trans, byla to tezka zasilka na palete. Ale celkove rychla komunikace byla u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
22.1.21 20:32
@lucenka píše:
Zakladatelka má ohrádku ;) a dítě má nejspíš i svou postýlku. Z té žáky nespadne, když se mu nemůže věnovat.

Dost casto chce dite videt na mamu. Ze si bude hrat samo v postylce nejakou delsi dobu mi prijde taky jako sci-fi. Teda krome tvyho ditete, samozrejme. To je disciplinivany uz od kojence. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
22.1.21 20:43
@Venetia píše:
Není to tak dlouho, ale na název si teď nevzpomenu… Zkusím to později najít

Mám :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…ankovani/30/

Taky mazec, ale pamatna je pro mě diskuse o tchyni a mance s rakovinou, tam se mi udělalo regulérně špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
22.1.21 20:48
@Meredit píše:
Mám :mrgreen:
https://www.emimino.cz/…ankovani/30/Taky mazec, ale pamatna je pro mě diskuse o tchyni a mance s rakovinou, tam se mi udělalo regulérně špatně…

Jj, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
22.1.21 20:51

Vůbec jí neřeš. Ta si vždycky něco najde. Vím, co dělá náš malý a přijít někdo si stěžovat, tak ho pošlu do p*dele, už jen proto, že to dělá od 8-19:30. Což bude počítám cca i váš případ. Prostě si musí uvědomit, že máte malé dítě a nevěřím, že dělá takovej vyrval, že by se to nedalo vydržet. Nad námi mají dvě děti malé, taky dupou, taky řvou a nikdy mě nenapadlo si tam jít stěžovat, protože prostě to jsou děti. Kašli na ni. Pokud je sama a bez dětí, tak ji to asi vlezlo na mozek.

• Citovat
  • Upravit
9180
22.1.21 21:06
@lucenka píše:
Tak ono stačí zapojit trochu mozek, aby člověku došlo, že když dítě kope do podlahy, že to bude obtěžovat sousedy. Takže to nenechám dítě dělat. A uvařit, najíst se, se dá i bez toho, aby dítě obtěžovalo okolí. Ale to musí mít matka něco v hlavě a nemyslet si, že si všichni z jejího dítěte sednou na zadek.

Provokace :roll:
Co se pak dela s detmi, kdyz lezou? To matky taky nepouzivaji mozek a diteti dostatecne nevysvetli, ze tim lezenim po ctyrech hluci a rusi sousedy? v :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
22.1.21 21:10
@lucenka píše:
Tak.moje dítě v i měsících už stálo a začínalo obcházet nábytek. Ale i když chtělo kopat, tak jsem ho to nenechávala dělat v paneláku na zemi. A to jsme neměli naprosto příšernou plovoucí podlahu jako vy. Ale jsem naučená se chovat ohleduplně k sousedům.
:mrgreen:
Muj syn asi 6 měsíců lozil, to bys nam asi poradne zatopila jako nase sousedka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
22.1.21 21:31
@Paní Harringtonová píše:
Toz vitaj, dalsi sladous do party :hug: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
22.1.21 22:29
@Paní Harringtonová píše:
Kde asi drzeli Lucenku :think: 8)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.1.21 23:07

Nečetla jsem úplně celou diskuzi, ale dost se tu objevuje názor, že má zakladatelka poslat sousedku do háje, víc neřešit a odkázat jí na majitele bytu. Já bych to teda tak snadné neviděla. Pokud nechce majitel řešit odhlučnění podlahy, tak s tím nic neudělá. Příp. by mohl i přijít na to, že bude jednodušší najít si radši bezdětné nájemníky. Spíš bych paní navrhla, že si k ní půjdu poslechnout, co konkrétně ji ruší. Ono to fakt může být i hodně velký hluk při špatně udělané podlaze. A napadá mě např. navrhnout majiteli, že se postarám o odhlučnění a on mě pak ty náklady nechá odbydlet, tedy dá mi odpovídající slevu na nájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová