Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9180
23.1.21 14:38
@lucenka píše:
A dál jsem psala, že bych se rozhodla podle toho, jak by ti lidi uvnitř vagónu na mě působili. Takže si to opět pamatuješ špatně.
:mrgreen: :mrgreen:
Projdeme si cely vagonek pred odjezdem? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tvl, uplne blbé děvče :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.21 14:41
@Denisa56 píše:
Anebo si to špatně pamatuješ ty. Ale hledat to do pět let staré diskuse, která má několik tisíc stránek, opravdu nepůjdu. Ono je to ve finále jedno. Podstatou je, že ty se musíš za každou cenu vymezovat vůči všem, asi si tím dodáváš pocit vlastní výjimečnosti. No, co na to říct, jestli jsi tak šťastná a spokojená, tak budiž ti přáno.
Tak já narozdíl od tebe nejsem líná si tu diskuzi dohledat. Ale to bys pak musela přiznat, že si.to pamatuješ špatně. Takže ti sem klidně dám citaci:
@lucenka píše:
Nevím, záleželo by na tom, jak by vypadali, působili. Někteří muslimové mi jsou sympatičtější než češi a samozřejmě na opak. Takže podle toho, kteří by převládali.
V Paříži jsem se cítila dobře i v metru, kde převažovala muslimská většina ;)
  • Citovat
  • Upravit
26566
23.1.21 14:46

@Denisa56 Aaa, uz vim, to jak tam tvrdila, ze si za to ty znasilnene muzou samy, protoze byly urcite vyzyvave oblecene. Ze jo? :lol: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.1.21 15:31
@lucenka píše:

No tak dobře. Ale tady nebyla řeč o Arabech žijících v několikáté generaci v Paříži, ale o těch migrantech, kteří se sem valili jako lavina. To je totiž tvoje specialita, vytrhávat věci z kontextu a napsat něco, co se zdánlivě tváří, že je k věci, ale ve skutečnosti je to úplně mimo. Takže ty, než abys na rovinu, zcela lidsky, jako každá normální žena napsala, že do vagónu plnýho migrantů z Afriky a BV bys jako jediná žena čumáček ani nestrčila, jsi to zaobalila tím, co jsi napsala. Protože všichni jsme viděli, co je to v drtivé většině za typy. To opravdu nebyly tisíce prchajících akademiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.1.21 15:32
@Lenka_Hal píše:
@Denisa56 Aaa, uz vim, to jak tam tvrdila, ze si za to ty znasilnene muzou samy, protoze byly urcite vyzyvave oblecene. Ze jo? :lol: :roll: :roll:

Jojo, bránila je zuby nehty, jediná spravedlivá na zeměkouli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.21 15:33
@Denisa56 píše:
No tak dobře. Ale tady nebyla řeč o Arabech žijících v několikáté generaci v Paříži, ale o těch migrantech, kteří se sem valili jako lavina. To je totiž tvoje specialita, vytrhávat věci z kontextu a napsat něco, co se zdánlivě tváří, že je k věci, ale ve skutečnosti je to úplně mimo. Takže ty, než abys na rovinu, zcela lidsky, jako každá normální žena napsala, že do vagónu plnýho migrantů z Afriky a BV bys jako jediná žena čumáček ani nestrčila, jsi to zaobalila tím, co jsi napsala. Protože všichni jsme viděli, co je to v drtivé většině za typy. To opravdu nebyly tisíce prchajících akademiků.

Proto jsem tam psala o tom, že bych vlezla do vagónu, který by na mě působil líp.

• Citovat
  • Upravit
10185
23.1.21 15:35
@lucenka píše:
Proto jsem tam psala o tom, že bych vlezla do vagónu, který by na mě působil líp.

Ale to víš že jo. Ty jsi prostě marná. Už končím tuhle debatu, s tebou je to točení, které nikam nevede. Ale ty za to snad ani nemůžeš, prostě ti to nedocvakává, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.21 15:38
@Denisa56 píše:
Ale to víš že jo. Ty jsi prostě marná. Už končím tuhle debatu, s tebou je to točení, které nikam nevede. Ale ty za to snad ani nemůžeš, prostě ti to nedocvakává, no.

Matná jsi ty, protože jsi akorát na mě vytáhla něco, co.jsem nenapsala. Ale to je tady normální, že některé zdejší uživatelky vydávají své domněnky za pravdu.

• Citovat
  • Upravit
10185
23.1.21 15:45
@lucenka píše:
Matná jsi ty, protože jsi akorát na mě vytáhla něco, co.jsem nenapsala. Ale to je tady normální, že některé zdejší uživatelky vydávají své domněnky za pravdu.

Opět ti uniká podstata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 17:36

Přála bych vám ty p…y nad námi. Děsný, nedá se to vydržet. Celý den řev, křik, dupot, bouchání do všeho. Žádný režim. Večer to chodí spát až ve 22 h. Neumí se to slušně chovat. Řev a křik i ve společných prostorách. Návštěvy nás litují, co to nad námi žije.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.21 17:38
@lucenka píše:

Některé si myslí, že jejich děti mohou dělat hluk celý den. Neberou ohledy na druhé (sousedy). Nikdo není na ty jejich děti zvědavý.

• Citovat
  • Upravit
9180
23.1.21 18:37
@Anonymní píše:
Přála bych vám ty p…y nad námi. Děsný, nedá se to vydržet. Celý den řev, křik, dupot, bouchání do všeho. Žádný režim. Večer to chodí spát až ve 22 h. Neumí se to slušně chovat. Řev a křik i ve společných prostorách. Návštěvy nás litují, co to nad námi žije.

Kolik deti mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.21 19:32

@amazon beztak je to Lucenka jen pod rouškou anonymity, chtěla tu mít zastání, tak si ho vymyslela :D Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.21 19:53
@Anonymní píše:
@amazon beztak je to Lucenka jen pod rouškou anonymity, chtěla tu mít zastání, tak si ho vymyslela :D Zakl.

Nejsem ona. Tobě vadí anonym, a sama tu píšeš anonymně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
60142
23.1.21 20:07
@lucenka píše:
Pamatuješ si to špatně. Psala jsem, že jako samotná žena bych nejela ani ve vagónu s Čechy ani ve vagónu s muslimy ;)

Ty si pamatujes blbe kdy tvoje dite zacalo chodit. V sedmi mesicich to nebylo. A na aktivni choditko a drzeni se nohy si taky zapomnela :jazyk:
Ach, to emimino :mrgreen: Ja si pamatuju celkem prd, ale hledani mi jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová