Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
22.1.21 14:41
@lucenka píše:
Už jsem psala, moje sedmiměsíční nemělo potřebu ležet na zádech a kopat nohama. Mělo zábavnější aktivity.

Tak jiste. Predtim nez zacalo chodit, tak lezelo bez hnuti jak pecka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
22.1.21 14:42
@Sexynohy píše:
Plovoučka je mor, který by se měl v panelácích a bytovkách zakázat. Nechapu, ze si ji nekdo jeste dnes, pokud neni v baraku dava. O sousedech vim vzdycky kazdy prd a dokonce to lip “nese” i konkretni rec.
Ale co vy s tim, vase to neni. Konerec mate. A jestli to chapu spravne, tak pod vami jsou sklepy, ne sousedka. Takze nevim co vysiluje.
Ja v jednom dome slysela hluky a mluvu z ruznych pater. Casem mi bylovysvetleno, ze to je jakysi “lom” domu a ze se to nese pres zdi. To se faktnedalo vydrzet. Ale neumim si predstavit jak chodim po sousedech, at se doma idealne ani nehybou.
Dala bych jeste penove puzzle tam, kde se maly nejvic pohybuje (nakonec to bude teplejsi lezeni pro nej) a dal na to prdela.

Jakou podlahu doporučujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
22.1.21 14:42

8o takhle koukám na pár příspěvků tady. na nás taky byla sousedka, že se to nedá, no nedá, s tím souhlasím :mrgreen: ale co mám dělat s batoletem a prvňákem? Když slyší dupot, tak musí slyšet i můj křiř, když už je po 150 za den umirňuji. Mě taky nezajímají její noční hádky s manželem. Prostě panelák, slyším souseda jak močí a ráno budíky na mobilech, a žiju. :mrgreen: Prostě ještě takhle doba, kdy všichni čupíme doma, děcka nevybouřené atd. Věř, že budou u Vás ještě větší rány, než podupávání nožiček. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
22.1.21 14:44
@lucenka píše:
Tak tohle je stůl starý cca 30 let. Takže opravdu netuším jaké sklo na něm je. Jen si pamatuju, že je za tu dobu na něm už asi 3. nebo 4. sklo, protože se v minulosti rozbily.

Tak pokud bylo sklo už 4× rozbité tak tím spíš považuji za dost nezodpovědné si ten stůl nechat a spoléhat na to že se ho dítě nedotkne, nedej bože aby do něj třeba tuklo hračkou.
Ale odpověď je mi jasná, ty jsi mu stála stále za zády dokud nedorostl věku ( rozuměj jeden rok ) a byl naprosto rozumný a vychovaný na aby si to ošéfoval sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.1.21 14:45
@suvik píše:
Tak jiste. Predtim nez zacalo chodit, tak lezelo bez hnuti jak pecka. :)

Nešil…píše, že mělo zábavnější aktivity ne…něco tak stupidního jako ležet a kopat nožičkama :roll:.To je hluboce pod úroveň miminka vyrůstajícího pod vedením dokonalé matky jakou bezesporu Lucena je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 14:46
@suvik píše:
Tak jiste. Predtim nez zacalo chodit, tak lezelo bez hnuti jak pecka. :)

Neleželo jak pecka. Ale neměli jsme doma plovoucí podlahu. A i tak jsem třeba večer v paneláku už dítě nedávala na zem, ale měla jsem ho na gauči/posteli.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.21 14:48
@Meredit píše:
Tak pokud bylo sklo už 4× rozbité tak tím spíš považuji za dost nezodpovědné si ten stůl nechat a spoléhat na to že se ho dítě nedotkne, nedej bože aby do něj třeba tuklo hračkou.
Ale odpověď je mi jasná, ty jsi mu stála stále za zády dokud nedorostl věku ( rozuměj jeden rok ) a byl naprosto rozumný a vychovaný na aby si to ošéfoval sám :lol:

Tak moje dítě ten stůl nikdy nerozbilo. Takže jsem v klidu. A tedy nenapadlo mě, nutit majitele stolu, aby ho kvůli mému dítěti vyhodil. Naopak mi přišlo správné dítě naučit, jak se má chovat, aby ten stůl nerozbilo.

• Citovat
  • Upravit
106044
22.1.21 14:52
@lucenka píše:
Tak.moje dítě v i měsících už stálo a začínalo obcházet nábytek. Ale i když chtělo kopat, tak jsem ho to nenechávala dělat v paneláku na zemi. A to jsme neměli naprosto příšernou plovoucí podlahu jako vy. Ale jsem naučená se chovat ohleduplně k sousedům.

Já se snad zblaznim 8o :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26563
22.1.21 14:53

@prokr Ze ty ji jeste neznas? :think: My zkusene ji uz ani vazne nebereme. Ve sve touze se hadat rekne jakoukoliv kravinu. Ta uz tady rekla takovych cicovin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
22.1.21 14:53

@lucenka to samozřejmě, ale jsi opravdu odvážná. Tak nejjednodušší způsob by bylo ho třeba uklidit, ne hned vyhodit :nevim:
Moje děti taky skleněný stolek nerozbily, ale vím co to je za sklo, proto jsem byla v klidu, i v době kdy jsem jim na 100% věřit nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 14:58
@Meredit píše:
@lucenka to samozřejmě, ale jsi opravdu odvážná. Tak nejjednodušší způsob by bylo ho třeba uklidit, ne hned vyhodit :nevim:
Moje děti taky skleněný stolek nerozbily, ale vím co to je za sklo, proto jsem byla v klidu, i v době kdy jsem jim na 100% věřit nemohla.

Takže jsem měla majiteli stolku říct: mám dítě, u kterého kašlu na výchovu, takže dej ten stůl kam chceš, ale v obýváku jo mít nebudeš? 8o to myslíš vážně?

• Citovat
  • Upravit
999
22.1.21 14:58

Muzu Vam pujcit nasi 2,5 letou holcicku na 2 dny… 😂 je zvykla na dum, zadne tlumeni.. kdyz ji to chytne vyrvava jak pavian, porada zavody na odrazedle a skace imrvére 😂 😂 😂 vstava v 5 a od te doby jede 😂 hlava bolí i me, ucitelky ve skolce se smejou, ze se pozna, kdo bydli dome a kdo v byte… date si s ni 2 dny a verim ze sousedka si s vasim malym pak bude uzivat to ticho a bude rada za obcasne kopkani nozickama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.21 15:00
@lucenka píše:
Tak mně to jako týrání nepřijde. Ale každý vychovává dítě jinak.

Ze ti to neprijde je naprosto egal. Tohle tyrani regulerne je.
Fakt strasny, co jsou lidi schopni vymyslet. A ruce mu svazes, aby je nerozhazovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 15:03
@Baba píše:
Ze ti to neprijde je naprosto egal. Tohle tyrani regulerne je.
Fakt strasny, co jsou lidi schopni vymyslet. A ruce mu svazes, aby je nerozhazovalo?

Máš dost zkreslené představy o týrání ;) týrání by bylo, kdybych to tomu dítěti neumožnila nikde. Tohle co jsem popsala, je výchova.

• Citovat
  • Upravit
10185
22.1.21 15:08
@lucenka píše:
Takže jsem měla majiteli stolku říct: mám dítě, u kterého kašlu na výchovu, takže dej ten stůl kam chceš, ale v obýváku jo mít nebudeš? 8o to myslíš vážně?

Ale no tak, lucenko, ty sis dneska asi šlehla dvojnásobnou dávku, viď? Prosím tě, řekni mi, takhle hloupě se projevuješ jenom ve virtuálním světě, nebo i naživo mezi kamarádkami například? I v osobním kontaktu lidem takhle ustavičně a neústupně dáváš své moudré rady, vyzdvihuješ, jak ty a tvé dítě jste dokonalí a protistrana je neskutečně hloupá? Ty musí být opravdu hodně oblíbená a vyhledávaná společnice, s tebou trávit čas, to jednoho asi skutečně nezapomenutelně obohatí. Nechceš se už na to vykašlat, uvolnit se, přestat tak žrát sama se a začít se chovat nějak normálně, jako člověk a ne jako chodící příručka? Že už nejsi sama ze sebe utahaná, člověče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová