Dítě a problém se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18228
22.1.21 09:11
@Ba-stet píše:
Ale POTICHU!!!

Jak jinak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42403
22.1.21 09:12
@g.sandova píše:
hele, tebe tohle nějak uspokojuje? Jako sexuálně? Ty a sousedka možná trpíte nedostatkem sexu.

Tys na to kápla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
22.1.21 09:13
@lucenka píše:
Dítě jsem nikdy za ruce netahala. V 7 měsících se samo postavilo, samo začalo dělat krůčky kolem nábytku. Ale asi jsem ho měla přivázat k matraci, aby se nemohlo postavit :nevim:

A určitě u toho dupal jak slon nebo hned běhal jak baletka? Fakt nechápu, že jsi ho neprivazala nebo nedala do postýlky :? Taková bezohlednost k sousedům :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.21 09:15

@Midaku Samozřejmě, že ho už teď nějakým způsobem omezuji, třeba ho učím malá, malá a nenechám ho do nikoho mydlit, ale nebudu ho omezovat v pohybu. Deku skope, ale pro svůj klid jsem se rozhodla, že se teď budu snažit ho nenechávat na těch kobercích mezi 18:00-19:00 a uvidíme co to udělá,
každopádně děkuji za názor, patent na výchovu si, ale myslím, že tu nikdo nemá

• Citovat
  • Upravit
33555
22.1.21 09:17

Zakladatelko klid. Předpokládám že když nenecháš syna dupat ( takhle malé dítě jistě dupe jako slon ) :mrgreen: Tak si najde hned něco jiného. Tolerance musí být na obou stranách, to je jasný, ale pokud bydlíte v domě, kde žije víc rodin, tak je jasný že tam prostě nebude úplné ticho. Někomu se to holt špatně vysvětluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
22.1.21 09:18
@Anonymní píše:
"
každopádně děkuji za názor, patent na výchovu si, ale myslím, že tu nikdo nemá

Lucena jo :pankac: A schválně tak za týden založ diskuzi „Obtěžuje mě 7m kojenec“, to se dozvíš věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4457
22.1.21 09:18

Ale jasně, dítě nezrdousí, aby nedělalo hluk. Ale kolikrát maji lide dost zkreslené pohledy (neříkám, že to je případ zakladatelky, vidět ze se snaží ).
Ale mně si třeba kamarádka stěžovala na vyšilující sousedku a pak dodala, že přeci nezakáže těm svým bobánkum jezdit doma na plastových motorkách :mrgreen: Také ma plovoučky.🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.1.21 09:20

Tak jsem se pěkně pobavila, děkuji. Bydleli jsme na bytě, nad námi důchodci, vedle důchodci a pod nama podivín. No, problém jsme neměli. Meli jsme tam 2 deti, celkem urvane, ale nikdo si nestěžoval, naopak ještě nas chlacholili, ze to je normální a k životu to patří a aspoň je zivo. Nicmene jsme postavili a ze dvou stran mame sousedy blbce. To je proste o lidech. Pokud ma paní problém a nic nepomůže, tak ji porad, at prodá byt a jde na samotu… Ale aby ji pak třeba nestvali ptaci nebo žáby atp… Tvuj popis hluciciho dítěte mi fakt nepřijde dramatický. Ji řekni, že jednou bude ráda, že ji Tvoje děcko bude vydělávat na důchod… :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
22.1.21 09:22

Za rok dva bude teprve opravdu dupat a křičet. To se nedá s miminkem srovnat. Sousedka není normální. Co jí říct že to může přijít miminku vysvětlit, třeba ji poslechne 🤦‍♀️ Až poleze a poťape tak sousedku trefí. Tak ať už si předem radši odhluční a odizoluje být, varovala bych ji 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.21 09:24

@mota Mě právě přijde super, že nad námi bydlí babička, která nemá absolutně žádný problém, chuděra má ložnici nad tou naší a prcek teď kvůli zubům dost pláče. Kolikrát ji slyším jak si v bytě o půlnoci pouští televizi, docela nahlas, ale chápu jí, syn se neuklidní hned! Nikdy si nepřišla stěžovat a ještě když nás na chodbě potká má radost a ptá se jak se máme. Přijde mi to jako super ironie :D

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.1.21 09:27
@Paní Harringtonová píše:
To je mozna tvy vrouci prani, ale skutek utek. Chces mi rict, ze se sem chodej ptat samy bezohledny swine? Dle tvych rad… ano.
Nikdy jsi tady nikomu neporadila. Nikdy. Ani na moment te treba nenapadne, ze je v právu zakladatelka? A sousedka je neuroticka krava?? Ani na chvili se nezamyslis, nez spustis tu svoji zlucovitou palbu plnou ty tvy special empatie…
Mas ty vubec deti??? Prece vis, jak kope 7m decko??? To se tresou zdi a pada omitka.
Jdi se bodnout, fakt.

Ne nenapadlo mě to. Protože sama zakladatelka píše, že ho nechává kopat do podlahy, aby se ona mohla v klidu najíst. to mi jako slušné chování vůči sousedům nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
60142
22.1.21 09:30
@lucenka píše:
Dítě jsem nikdy za ruce netahala. V 7 měsících se samo postavilo, samo začalo dělat krůčky kolem nábytku. Ale asi jsem ho měla přivázat k matraci, aby se nemohlo postavit :nevim:

No poradit sis mela. Proste neschopna matka :roll: Akorat vymluvy :roll:
Vsechny moje mely spravny vyvoj vertikalizace, jak to ma byt. Protoze sem to dokazala zajistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.1.21 09:30
@Betty MacDonald píše:
Já zažila masakr se sousedem, ale kupodivu v domě, a hotová raz dva jsem s ním byla pokaždé, dokonce i několikrát týdně. Tím chci říct, že ani rodinný dům ti nezaručí bezproblémové soužití se sousedy. Všude můžeš narazit na nesnášenliveho člověka, prudiče, rasistu, homofoba, burana, či obyčejného blbce.Příspěvek upraven 22.01.21 v 08:23

Nebo lucenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.1.21 09:31

Ja si ted vybavila ty mrnave nozicky s jeste mrnavejsimi prstiky a jsem cela namekko. Vy mate asi podlahu z papiru, ze je to dolu tak strasne slyset, no.
Sousedka je opruz, rec s ni neni a nebude. Na kamaradku kvuli jejimu diteti podali sousedi TO, na fizlarne ji policajti litovali. Samozrejme se nic neresilo. Bezny provozni hluk je ok, snaz se byt k sousedce slusna a zaroven stroha. Kdyz jednam s takovym typem lidi, nasadim uredni ton-vecny, bez emoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.21 09:32
@Baba píše:
No poradit sis mela. Proste neschopna matka :roll: Akorat vymluvy :roll:
Vsechny moje mely spravny vyvoj vertikalizace, jak to ma byt. Protoze sem to dokazala zajistit.

Kluk měl taky správný vývoj. Doktorka na to nic neříkala. Nijak jsem mu k tomu, aby se sám stavěl nepomáhala. Přišel si na to sám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová