Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
saracenka píše:
my taky máme velký byt ,velkou chatu ,malou chatu,auto a co myslíš že nám chybí?Můžeš hádat ,máš jeden pokus..
Velký byt, velká chata, malá chata…tak že by malý byt? v seznamu taky nevidím psaný letadlo.
eva valoi píše:saracenka píše:Velký byt, velká chata, malá chata…tak že by malý byt? v seznamu taky nevidím psaný letadlo.
my taky máme velký byt ,velkou chatu ,malou chatu,auto a co myslíš že nám chybí?Můžeš hádat ,máš jeden pokus..
jojo letadlo ..ale na to už nebude páč máme poslední pokus ivf
Anonymní píše:
No,právě že těch 34Ale říkám si,že rok a půl by ještě nemusel hrát takovou roli.Bohužel jsem partnera potkala až po píše: Více
Podívej, můj názor je, že ještě na mimi nejsi připravená ..ženská, když chce - opravdu touží mít mimi jde přes „mrtvoly“ nehledí nalevo napravo ..nic ji nezasraví ..Ty podle mě ještě v této fázi nejsi …proto bych to asi nechala být jak to zatím je ..ono mít mimi jen proto, že si myslíš „že bys ho asi měla mít“ je dost rozdíl od toho pocitu já ho mít prostě MUSÍM … věř, že vím o čem mluvím .. já takhle MUSELA prostě čtyřikrát a i kdybych měla být s dětma v podnájmu, prostě jsem je mít musela …o tom to je. Podle mě buduj firmu, buduj kariéru a počkej .. nikde není napsáno, že všechny ženy jsou povinny mít děti, nejsou ..prostě počkej. Zatím to u tene s miminem nevidím tak žhavě no. A nemyslím si, že jsi kvůli tomu sobec ..nejsi ..pudům a hormonům člověk neporučí prostě ..ono za dva měsíce tomůže být klidně jinak …
Tak to my zas dítě (děti) máme, ale máme holou řiť
Teda máme auto a snad budem mít ten domek - holou řiť budem mít až potom ![]()
Holky neukamenujte mě,ale v dnešní době když má člověk peníze,tak si může koupit všechno-a může si těch pokusů IVF zaplatit mnohem víc,než člověk,co ty peníze nemá.A co si budeme namlouvat,IVF je byznys,bohužel
Mimochodem,do kolika to IVF prodloužili?Co já vím tak to je do 38 let,ne?
Jenže ono ani to IVF vyjít nemusí. Klidně mockrát. A co si zaplatíš potom?
každý má něco ,ale pokud není zakladatelka přesvědčená o tom ,že to mimi spěchá,tak at počká ..nevidim na tom nic špatného
Angua píše:
Tak to my zas dítě (děti) máme, ale máme holou řiťTeda máme auto a snad budem mít ten domek - holou řiť budem mít až potom
tuším do 49let ,ale musíš začít od r. 2012,ten kdo už začal dřív má smůlu ,ale stejně máš jen 3 pokusy a pak si cáluješ ..ani ted to není zadarmo jak si lidi myslí ..
Angua píše:
Tak to my zas dítě (děti) máme, ale máme holou řiťTeda máme auto a snad budem mít ten domek - holou řiť budem mít až potom
Všechno bude, telefon si necháte zavést až do maštale a celej svět se bude divit… ![]()
Já bych ten majetek tak nehrotila. Člověk může mít jeden den všechno a druhej den nemá nic.
No kdyby mi nevyšlo třeba ani to IVF na X tej pokus,tak bychsi asi nějaký dítě adoptovala,jsou jich plný dětský domovy
Do kolika to IVF prodloužili?
Angua píše:
Jenže ono ani to IVF vyjít nemusí. Klidně mockrát. A co si zaplatíš potom?
Adopce ?
eva valoi píše:Angua píše:Všechno bude, telefon si necháte zavést až do maštale a celej svět se bude divit…
Já bych ten majetek tak nehrotila. Člověk může mít jeden den všechno a druhej den nemá nic.
Tak to už se těším
![]()
Sisule, my máme mrňavé pokojíčky a jenom dva - pro jistotu ![]()
eva valoi píše:Angua píše:Všechno bude, telefon si necháte zavést až do maštale a celej svět se bude divit…
přesně tak ,dneska ho máš ,zítra o to můžeš přijít ..o tom to není ..