Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat, zda se díváte na horory?
Já si pamatuji, že v pubertě mi to vůbec nevadilo a chodili jsme na horory i do kina. Ale mám pocit, že se snad bojím čím dál víc, nebo jestli je to tím, že když jsem už nějaký ten rok mamina, tak mám velký pud sebezáchovy + strach o děti
, každopádně bych se už na žádný horor nepodívala!
Nehledě na to, že ty nové horory jsou čím dál drastičtější a krvavější a vůbec fuj
, už to nemá co dělat s Fredym a noční můrou z Elm street, nebo Panenka Chuckee /nebo jak se to jmenovalo/.
Mimochodem na jaké horory z 80. a 90. let si vzpomínáte? ![]()
Už bych se asi po… strachy, zvlášť když jsem doma sama. Nejvíc si pamatuju na Kruh - to jsem se pak týden bála jít v noci na WC
Teď je můj největší vodvaz čučet na Sběratele kostí ![]()
Tak se musím podepsat pod každou tvou větu ![]()
Dřív jsem se jako „malá“ koukala na horory s láskou a beze strachu… dneska to zapnu a zdrhám
Řekla bych, že to hodně bude i tím mateřstvím
Já se vůbec na všechny filmy teď dívám z mateřského pohledu ![]()
Ja jsem se bala Critters
Ale stejne jsem na ne tajne koukala v TV, kdyz jsem byla mala ![]()
Horory miluju
Ano dívám se.na ty drastičtější vyžaduji aby byl večer manžel doma.Abych pak nemusela se psama
![]()
já teda se bála a bojím se doted někdy buď upírů, nebo vetřelce „facehuggera“, někteří snad budou vědět co myslím:-) takže jednoznačně film vetřelec viděnej poprvé cca v 5-ti letech:-) ![]()
Chystám se na Paranormal aktivity, nikdo se mnou nechce jít a všichni slibujou, že se budu bát jít v noci vyčůrat ![]()
makina: můj oblíbenej horor, ale pouze 1. dvojka už stála celkem za prd. ale u prvního se bál i můj přítel spát u dveří:-D a to je co říct:-D ale taky jsme paka koukali po tmě, při svíčkách a pod prostěradlem:-DDD
taky se nekoukám, pak z toho akorát nespím, ale na škole jsme je s kamarádkou sledovaly, o víkendu jsme u sebe spávaly, a půjčovaly si z půjčovny ty nejhororovatější horory:-) Takže už mám něco zkouknuto, taky to na mě zanechalo následky:-) někdy když u sínám tak mám strach se otočit protože tam třeba bude ta holka z vymítače ďábla nebo z kruhu, kolikrát je to na psychiatra:-DD
makina píše:
Chystám se na Paranormal aktivity, nikdo se mnou nechce jít a všichni slibujou, že se budu bát jít v noci vyčůrat
videla jsem 1 i 2… a neni to podle pravdive udalosti, takze jsem se tomu vicemene smala…
![]()
Videla jsem 1dil se 3 alternativnimi konci ![]()
Nedívám,tohle fakt nemusím.Zbytečně se pak bojím-přitom jsou to vesměs nesmysly.
V životě dostanou nervy zabrat i bez hororu.
Pokud se to ale někomu líbí ať se kouká.Pro mě je to ztráta času.
ahojky bála jsem se hororů jako Hory mají oči…pátek 13-náctého…Vetřelec 1 a 2…dříve jsem něco málo zkoukala a teď už nic
..prostě to neunesu..tedy moje psychika…
Tak na horor přes den mi nevadí se koukat, ale večer
to pak nemůžu ani usnout. Názvy filmů si ale moc nepamatuju.
Monny89: já taky 3 různý konce viděla a 2 totálně suchý,u jednoho sem měla husí kůži. tak holt každýmu se líbí něco jinýho:-) a viděli jste někdo the strangers?