Díváte se na horory?

693
1.3.11 20:59

Díváte se na horory?

Chtěla bych se zeptat, zda se díváte na horory?

Já si pamatuji, že v pubertě mi to vůbec nevadilo a chodili jsme na horory i do kina. Ale mám pocit, že se snad bojím čím dál víc, nebo jestli je to tím, že když jsem už nějaký ten rok mamina, tak mám velký pud sebezáchovy + strach o děti :nevim: , každopádně bych se už na žádný horor nepodívala!

Nehledě na to, že ty nové horory jsou čím dál drastičtější a krvavější a vůbec fuj :poblion: , už to nemá co dělat s Fredym a noční můrou z Elm street, nebo Panenka Chuckee /nebo jak se to jmenovalo/.

Mimochodem na jaké horory z 80. a 90. let si vzpomínáte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
1.3.11 21:05

Už bych se asi po… strachy, zvlášť když jsem doma sama. Nejvíc si pamatuju na Kruh - to jsem se pak týden bála jít v noci na WC :mrgreen: Teď je můj největší vodvaz čučet na Sběratele kostí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
1.3.11 21:06

Tak se musím podepsat pod každou tvou větu :-)
Dřív jsem se jako „malá“ koukala na horory s láskou a beze strachu… dneska to zapnu a zdrhám :D Řekla bych, že to hodně bude i tím mateřstvím ;-) Já se vůbec na všechny filmy teď dívám z mateřského pohledu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.3.11 21:08

Ja jsem se bala Critters :mrgreen: :mrgreen: Ale stejne jsem na ne tajne koukala v TV, kdyz jsem byla mala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.3.11 21:09

Horory miluju :lol: Ano dívám se.na ty drastičtější vyžaduji aby byl večer manžel doma.Abych pak nemusela se psama :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
1.3.11 21:10

Jo a panenka Chuckie byla super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 21:10

já teda se bála a bojím se doted někdy buď upírů, nebo vetřelce „facehuggera“, někteří snad budou vědět co myslím:-) takže jednoznačně film vetřelec viděnej poprvé cca v 5-ti letech:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.3.11 21:11

Chystám se na Paranormal aktivity, nikdo se mnou nechce jít a všichni slibujou, že se budu bát jít v noci vyčůrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 21:13

makina: můj oblíbenej horor, ale pouze 1. dvojka už stála celkem za prd. ale u prvního se bál i můj přítel spát u dveří:-D a to je co říct:-D ale taky jsme paka koukali po tmě, při svíčkách a pod prostěradlem:-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
1.3.11 21:16

taky se nekoukám, pak z toho akorát nespím, ale na škole jsme je s kamarádkou sledovaly, o víkendu jsme u sebe spávaly, a půjčovaly si z půjčovny ty nejhororovatější horory:-) Takže už mám něco zkouknuto, taky to na mě zanechalo následky:-) někdy když u sínám tak mám strach se otočit protože tam třeba bude ta holka z vymítače ďábla nebo z kruhu, kolikrát je to na psychiatra:-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.3.11 21:18
makina píše:
Chystám se na Paranormal aktivity, nikdo se mnou nechce jít a všichni slibujou, že se budu bát jít v noci vyčůrat :lol:

videla jsem 1 i 2… a neni to podle pravdive udalosti, takze jsem se tomu vicemene smala… :lol: :lol: :lol: :palec:

Videla jsem 1dil se 3 alternativnimi konci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
1.3.11 21:20

Nedívám,tohle fakt nemusím.Zbytečně se pak bojím-přitom jsou to vesměs nesmysly.
V životě dostanou nervy zabrat i bez hororu.
Pokud se to ale někomu líbí ať se kouká.Pro mě je to ztráta času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769

ahojky bála jsem se hororů jako Hory mají oči…pátek 13-náctého…Vetřelec 1 a 2…dříve jsem něco málo zkoukala a teď už nic :think: ..prostě to neunesu..tedy moje psychika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502

Tak na horor přes den mi nevadí se koukat, ale večer 8-o to pak nemůžu ani usnout. Názvy filmů si ale moc nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.11 21:21

Monny89: já taky 3 různý konce viděla a 2 totálně suchý,u jednoho sem měla husí kůži. tak holt každýmu se líbí něco jinýho:-) a viděli jste někdo the strangers?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí