Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zeoli píše:
Přidám se. Vadí mi lidi, co mají Facebook a instagram, chlapi, co smrdí chlastem a potem nebo nohama. A vlezdopr. deláči s křivou hubou.
njn, ale to už jich potom moc nezbývá, když je tak husté síto
@Terous1993 píše:
Ahoj, ja ti hrozne rozumimuplne jsem se v tom tvem textu nasla. Presne nemam skoro zadne pratele ale nevadi mi to, jsem rada sama se sebou ale obcas bych potrebovala nekoho, kdo by se mnou nekam zasel kdyz je chut, a ne aby mi porad vypisoval kdy zajdem tam a tam
Staci mi si obcas napsat, domluvit se na necem kdyz je na to zrovna nalada. Proto nerada planuju akce dopredu protoze nikdy nevim jak „socialni“ ten den budu a to nemam soc. fobii
Mam kolegyni a ta to ma uplne stejne. Mam tedy pritele takze partaka na podnikani neceho mam to je vyhoda
Jako že obě s kolegyní potřebujete toho druhého jen když se vám to hodí? Ale občas si s ním jen tak napsat nechcete? Já asi budu v pozici toho druhého. Taky si se mnou až tak lidé nechtějí jen tak psát, ale chtěli by, když zrovna oni mají náladu, abych s nimi někam zašla. Nebo chtějí za mnou přijít na návštěvu. Ale o to zase nestojím já. Když jim nestojím o to, aby si se mnou občas něco napsali.
@Anonymní píše:
Jako že obě s kolegyní potřebujete toho druhého jen když se vám to hodí? Ale občas si s ním jen tak napsat nechcete? Já asi budu v pozici toho druhého. Taky si se mnou až tak lidé nechtějí jen tak psát, ale chtěli by, když zrovna oni mají náladu, abych s nimi někam zašla. Nebo chtějí za mnou přijít na návštěvu. Ale o to zase nestojím já. Když jim nestojím o to, aby si se mnou občas něco napsali.
Připadáš mi jako zklamané a nedůvěřivé velké dítě, které se rozhodlo do druhých už raději neinvestovat.
Takové děti/ dospělí mívají neuspokojivé rodiče.
Nene nemyslim to napsat jen kdyz me se to hodi ale ze si proste nepotrebuju psat kazdy den nebo tyden. A rodice mam uzasne, mame skvely vztahy, detstvi uzasny:) Nevim, neumim to popsat tohle se tezko vysvetluje nekomu kdo to ma jinak ale chapu ze to asi zni divne
@Terous1993 píše:
Nene nemyslim to napsat jen kdyz me se to hodi ale ze si proste nepotrebuju psat kazdy den nebo tyden. A rodice mam uzasne, mame skvely vztahy, detstvi uzasny:) Nevim, neumim to popsat tohle se tezko vysvetluje nekomu kdo to ma jinak ale chapu ze to asi zni divne
Já to chápu.. Jsou lidi kteří zijou z jiných lidí, sami neví co se sebou a potřebuji být pořád na někoho napojení, s někým si psát, povídat, podnikat něco jen s někým a ti tohle nikdy nepochopí.
@Alušáček píše:
Já to chápu.. Jsou lidi kteří zijou z jiných lidí, sami neví co se sebou a potřebuji být pořád na někoho napojení, s někým si psát, povídat, podnikat něco jen s někým a ti tohle nikdy nepochopí.
Nooo přesně ![]()
@Alušáček píše:
Ono to má ještě jinou rovinu. Sama jsem introvert a potřebuji také hodně samoty. Ale protože jsem v domácnosti, občas také potřebuji lidský kontakt, s někým si občas něco málo napsat. A právě narážím na lidí, co to nechtějí občas po troškách, ale jen když se jim to hodí nějakou větší akci. Větší myslím třeba na 2-3 hodiny. Chtějí abych v tu chvíli někam vyrazila nebo si jeste hrají na ty hodné, že tedy dojedou ony za mnou. A budou u mě doslova několik hodin. To řekly. Ale v tu chvíli o toto nestojím zase já. Nestojím o to, aby mě tady někdo několik hodin okupoval, když jindy si se mnou nechtějí po sítích prohodit ani pár vět ![]()
@Anonymní píše:
Ono to má ještě jinou rovinu. Sama jsem introvert a potřebuji také hodně samoty. Ale protože jsem v domácnosti, občas také potřebuji lidský kontakt, s někým si občas něco málo napsat. A právě narážím na lidí, co to nechtějí občas po troškách, ale jen když se jim to hodí nějakou větší akci. Větší myslím třeba na 2-3 hodiny. Chtějí abych v tu chvíli někam vyrazila nebo si jeste hrají na ty hodné, že tedy dojedou ony za mnou. A budou u mě doslova několik hodin. To řekly. Ale v tu chvíli o toto nestojím zase já. Nestojím o to, aby mě tady někdo několik hodin okupoval, když jindy si se mnou nechtějí po sítích prohodit ani pár vět
Musíš najít někoho podobné založeného kdo si rád píše. Já se taky považuji spíše za introverta, ale nemám problém s někým strávit 2-3h, to mi přijde naprosto v pořádku. Nepotřebuju to dene, ale 1× za týden, si čas na kamarádky udělám. Nebo jdeme někam společně s detma. Mě zase nebaví psaní o ničem, kazdy to holt máme jinak. Nejela bych třeba na dovolenou s bandou lidi, nebo nerada u někoho přestávám.