Divná SZ - taky vám přišla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
19.9.11 19:26

Taky jsem takovou soukromou zprávu dostal (několikrát) - bez otevírání mažu. Tohle mě imrvére otravuje i v mailové schránce na Seznamu. Antispamový filtr s tím nic nenadělá, protože to mění odesílací adresy (spamuje robot), na majitele těch otravných stránek je po Evropě podáno několik žalob - a on se jen chechtá. (Je to Němec, jmenuje se Werner K.) I přesto, že už mu několik stovek lidí z ČR psalo, že si nepřeje, aby je obtěžoval (obratem jim zahltil mailovou schránku reklamou…)Mluvím pořád o tom Seznamu.
No ale i tady je princip stejný. Z různých adres furt stejná stupidita…
Holt tochce být disciplinovaný, nic neotevírat a rovnou mazat. Adminy bych s tím neotravoval, zbytečná práce navíc (pro ně) s nulovým efektem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
19.9.11 19:26

není zač, případné opakování budeme hlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.9.11 19:28
Mě přišla v 18:34 podobná zpráva od uživatele susanbaby:
susanbaby píše:
Ahojky,
Jak se máš? Jmenuji se Susan, 23 let, žena jednoho hledá pravou lásku,
Je mi potěšením napsat tento mail vám připomenout, že poté, co prošel váš profil, U www.emimino.cz jsem dospěl k závěru, že se musím dostat zpátky k vám a musím ti něco říct budoucnost přinese do našeho vztahu, můžete dostat mě prostřednictvím služby Můj
e-mailovou adresu tak, (susankonlove1@hotmail.com), tak vám povím o mně s mými obrázky, tady ale pošlu je ihned slyším od vás.
Hezký den s láskou a obrovitost
Upřímně v lásce
Susan.Hello Dear,
How are you doing? My name is Susan, 23 years old female single searching for true love,
It is a pleasure to write this mail to you,to remind you that after gone through your profile, At www.emimino.cz i concluded that i must get back to you and i have something to tell you future will bring to our relationship, you can reach me via my
email address thus; (susankonlove1@hotmail.com) so i will tell you about me with my pictures, here but i will send them immediately i hear from you.
Have a nice day with love & hugeness
sincerely in love
Susan.

Nevím, jak jinak na to upozornit adminy, proto tento svůj příspěvek nahlásím jako nevhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
19.9.11 19:52
Ywett píše:
Nevím, jak jinak na to upozornit adminy, proto tento svůj příspěvek nahlásím jako nevhodný.

Jak jsem již psala v 19:23. Uživatel rozesílající tento spam zablokován a smazán :wink:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
19.9.11 20:48
admin píše:
Ywett píše:

Jak jsem již psala v 19:23. Uživatel rozesílající tento spam zablokován a smazán :wink:

Tereza

Všimla jsem si později. Každopádně dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
19.9.11 22:02
Jura007 píše:
Taky jsem takovou soukromou zprávu dostal (několikrát) - bez otevírání mažu. Tohle mě imrvére otravuje i v mailové schránce na Seznamu. Antispamový filtr s tím nic nenadělá, protože to mění odesílací adresy (spamuje robot), na majitele těch otravných stránek je po Evropě podáno několik žalob - a on se jen chechtá. (Je to Němec, jmenuje se Werner K.) I přesto, že už mu několik stovek lidí z ČR psalo, že si nepřeje, aby je obtěžoval (obratem jim zahltil mailovou schránku reklamou…)Mluvím pořád o tom Seznamu.
No ale i tady je princip stejný. Z různých adres furt stejná stupidita…
Holt tochce být disciplinovaný, nic neotevírat a rovnou mazat. Adminy bych s tím neotravoval, zbytečná práce navíc (pro ně) s nulovým efektem.

Mě to chodí na Seznamu na LIDÉ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová