Divná telefonní čísla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
10.12.10 21:59

Jo mě ještě nedavno volali tak třijkrát denně,tak sem si postupně ty čísla ukládala do odmitnutých,pár novejch se objevilo ale ted je chvilku ticho po pěšine :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
25.1.11 15:34

+420286008453 toto mi volalo dnes a v nedeli
po zvednuti ticho nikde nic,zadny clovek,hrobove ticho ale cas bezi tak doufam ze to nic neodecita!!!
:cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Niki666
5.1.12 11:37

Ahoj Klovaso, je to pražské číslo, mrkni na http://www.tellows.cz/num/246017877

• Citovat
  • Upravit
Niki666
5.1.12 11:41
Nikynka86 píše: +420286008453 toto mi volalo dnes a v nedeli
po zvednuti ticho nikde nic,zadny clovek,hrobove ticho ale cas bezi tak doufam ze to nic neodecita!!! :cert: :cert: :cert:

Našel jsem k tomu tohle: http://www.tellows.cz/num/286008453 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.13 18:46

DNESKA MI VOLALO číslo 777793810 Zvedla jsem to a mladý hlas klka se mi představil jako udajný Pan Novák s tím, ž emám nedoplatky na povinnem ručení. Prosím Vás já nemám ani auto.-) Řekla jsme mu že nemám žádné pojištění a on mi řekl at počkám ze se podivá. asi par sekund byl zaražený a ticho a pak řekl ahaaa to bude asi nejaka mýlka. Já jsem se naštvala a zeptala se znovu na jeho jméno a jake to bylo pojisteni?, a rekla jsme mu aha no ja si to pozjistuju a vy si laskave me vymazte ste vasi databaze. Pak jse mu poslala na to cislo, ze jej upozornim na policii a neodepsal. ale smska normálně došla. Kdybych měla jeste jiné číslo tak bych mu zavolala zpátky z jineho mobilu a cekala bych jak s epredstavi. Ale manza je bez kreditu a me cislo jiz to císlo zná Bohužel. Kdyby Vás to nekoho napadlo, tak tu prosím napište jestli jste neprisly na prave jmeno nebo prijmeni toho člověka. jsem docela vytočená že tohle nějací sopláci zkoušejí třeba k tomu aby pak nekomu dali číslo uctu a nekdo aby na to naletel. nechapu kde k memu cislu vubec prisel. To je drzost tohle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.13 01:32

Problém je v tom že člověk pokud má paušál tak automaticky dává svolení s poskytnutím svého čísla třetí osobě a to jsou právě různé firmy co furt otravují mě to už nedala a zjištovala jsem si to a ejhle jaké bylo moje překvapení když jsem se toto dozvěděla tak sjem jim jasně řekla že si toto nepřeji a oni to nějak zablokovali ale pokud si vy sami nezavoláte na operátora nebo nejlépe neskočíte na jejich pobočku tak vás takhle budopu otravovat. já už mám 6 měsíců svatý klid

• Citovat
  • Upravit
1
17.10.18 17:30

Ahoj

Klobaso to byla m banka :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
13.1.21 19:48

Je druhe je M-bank :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.1.21 19:57
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
6.8.25 10:20

Dneska mi volalo číslo, poté, co jsem hovor přijala začal ženský hlas (automat) zřejmě anglicky cosi předčítat. Bylo to velice špatně slyšet a docházelo k výpadkům, zavěsila jsem.
Co mě ale zarazilo, je, že číslo bylo o jedno místo kratší, než je obvyklé. Konkrétně +42060755186. Setkali jste se s tím někdo, nebo nevíte, jak je to možné? Je to jen chyba v zobrazení čísla, nebo jak je něco takového možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
6.8.25 10:45
@Pamina píše: Více
čísla v zahraničí bývají jinak dlouhá, než naše česká čísla, dej si to do blokace,
mojí matce včera volalo číslo, které vypadalo jako běžné české mobilní číslo, představil se jako Celní úřad a automat jí začal předčítat, že má nezaplacené pokuty, přišla o 4 body a bude jí odebrán řidičský průkaz - vtipné je, že řidičák nemá ani nikdy neměla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.8.25 10:49

Zrovna včera jsme s kolegy řešili, že jim min. 1× do týdne volají čísla, která nabízí investice v krypto měnách apod…většinou ukrajinský přízvuk. Mě se to nestalo ani jednou…mám T-mobile oni Vodafon. Myslíte, že to může být i operátorem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8453
6.8.25 11:05
@stinga píše: Více
:lol: :lol: :lol: Chudák, přijde o něco co ani nemá, tomu se říká fakt smůla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76436
6.8.25 11:07
@izabe píše: Více
říkala, že ji to přesto vyděsilo :) číslo hledala a nikde k nalezení nebylo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7689
6.8.25 12:01

Mně dnes volalo 778 454 931, ale telefon mi rovnou ukázal podezření tak jsem to nebrala a pak zadala do vyhledávaní a už o něm psalo více lidí - že po zvednutí jen hraje hudba nebo hned zavěsí nebo jen prozvání. Ale já pokud zrovna neodepisuju na nějaké prac. inzeráty nebo podobně tak nezvedám. Každopádně ta funkce, že mě telefon rovnou upozorní je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová