Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vitol já zastávám názor, že ve vztahu se má mluvit. Někdy to bolí, ale je to lepší než nechat vyhnít…jdi a promluv s ní. I kdybys jí to přečetl v telefonu, prostě jí to řekni. Nemusí to dopadnout dobře. Ale pokud s Tebou chce být, tak jí tohle neodradí, ne?
@Vitol To je těžké
Nevím proč, ale nějak si to spojuji s tím, že jsi mladší. Mám totiž také o dost mladšího muže a kolikrát si říkám, kéž by mu bylo o 10 let víc
Jak je starý ten druhý a kolik je tobě?
@Vitol No trochu to na mě cele působí, že ani ona k tomu není úplně otevřena
což samozřejmě, také není dobře. Pokud to delší dobu není úplně,,kvalitní" vztah stalo by za to si sednout a vázne si promluvit. Jak to vidí ona? Jestli je spokojena? A celkové si to ujasnit. Další věc je ta, ze pokud by opravdu nechtěla nepodepíše, mě taky píše ex, a vím, ze kdybych odepsala, tak by to šlo k sipku. Manžel mě miluje a i když není taky jsou hádky a problémy, vždy nás to spíše stmelí nakonec a je nám dobře ![]()
@Vitol mimochodem jak píše @krtek7489 to staří v tom také určitou roli hrát bude
, můj muž je také o hodně starší než já a ty rozdíly tam vidět proste jsou a když je mladší žena, je to většinou vždy lepší než obrácena varianta.
Když pozná, že jsi naštvanej a nebude vědět proč, o to lépe se jí půjde na kafe, protože bude mít pocit, že si to za své chování zasloužíš. Když budeš na ni milý, bude se jí hůř provádět něco, co by ti mohlo ublížit. Zkus se na to podívat takhle. ![]()
@Vitol břichabol mám taky při každé atace žárlivosti:) Vyhnívat ne…položit to můžeš i po rozhovoru, ale prostě je lepší vyčistit vzduch. Ale to je můj názor.
Musim na nakup, potom vsem odepisu. Dekuju za odpovedi, hned jsem tu…tohle zacina vypadat spatne ![]()
@Vitol asi tě to trápí, ale tvá reakce se mi zdá zbytečně přehnaná…
Asi ví, jak to má - už je to, že používá tuto frázi: „Nic to neznamená a ty bys z toho byl akorát smutnej“…myslím, že tohle je přesně ten případ.
A vypadá to, že asi ty jsi ve vašem vztahu zainteresovanější víc než ona…
@Vitol Tak v rozkladu úplně si nemyslím, ale po 8 mecisich někam s někam s kým jsem měla před tím byt, kdybych se neseznamila s tebou. To mi přijde fakt nesprávný. Jde o tom, ze ty si sám musíš umět říct, jak moc a v čem je přítelkyně,,vycurana" Já vím, ze pro mě by takový vrahů neměl budoucnost, nevidím v tom ani jistotu ani důvěru a z tvého popisu už vůbec ne nějakou velkou lásku, kterou bych po těch 8 měsících stále očekávala
To je můj osobní názor.
@Vitol píše:
Tak jo. Jsem blbec. Teď mi volala, tak jsem se jí oklikou zeptal, kdy je příští týden v práci. Řekla, že ve středu nejde. Takže jsem se zeptal, že vlastně, říkala, že jde někam se šéfem (ten je v pohodě, jinej člověk). Řekla že nee, že jde s Filipem, že toho neznám, že ten je z města odkud přítelkyně pochází. A že si skočí někam popovídat.Takže mi lže napůl. Toho kluka znám, a ona to moc dobře ví. Nebo dobře, neznám, ale vím, kdo to je. Jenže to ona mi neřekla, a rozhodně se nedá říct „toho neznáš,“ i když je to vlastně pravda.
Vlastně je občas dost vyčůraná. A když jí řeknu, ať toho nechá, že nejsem blbej, tak se naštve, a všechno popře.
Asi mě teď sežerete. Jenže já jí fakt poslouchám, když mluví. Jenom jsem tady asi špatně pochytil jméno a myslel jsem, že je to někdo jinej.
Nicméně.. jste mi tady, holky, daly vlastně najevo, že ten vztah je stejně v rozkladu. Je to tak?
@Vitol A můj manžel by takovouhle holku, slečnu, paní, poslal také velmi rychle do slušně řečeno haje zeleného ![]()
@Vitol Já to nechápu, řekla ti, že jde s Filipem, to je pravda ne, řekla, že ho neznáš, no vždyť jsi sám psal, že ne? Jenom o něm víš. Tak jak lže napůl? Visíš na ní jak liána, řešíš kraviny a ji to nebaví. Jasně, že mě netěší, když jde chlap pokecat s nápadnicí (teda můj současný milovaný to nedělá), ale znám to, ale na to platilo vždycky jen ho mít účelově u zadku. Je mi to jedno, na nic se neptám a mít svoje aktivity, ne jen podezíravý dotazy. Docela rychle se to otočilo a začal podezírat on mě…jak to, že mi je jedno, co dělá?? Někoho máám?? ![]()