Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verun83 já je dneska oblékla, musela jsem, neměla jsem oholený nohy(černý silonky) a čisté už jen šaty 😂(jeli jsme z návštěvy)
Můj muž dneska s největším sebezapřením jednu oblékl, když vyrazil na nákup bot naboso v sandálích. Fakt teda je, že byla celá a pak ji znechuceně odhodil do nejbližšího koše ![]()
Ja hlavne vubec nechapu, proc to fotila? snad sednu do auta, vidim neco na podlaze, zvednu to, „jé, silonka, kde se to tu vzalo?“…ale ono je asi jednodussi to fotit a vymyslet slataniny na netu
![]()
Ve víru vášně jí vykousnul kousek silonky ![]()
Zeptej se jinak se to nedozvis…
@welovefashion píše:
Ve víru vášně jí vykousnul kousek silonkyZeptej se jinak se to nedozvis…
@sabinka098 píše:
Ahoj jen bych potrebovala poradit vrta my to v hlave.Rano me muz odvezl k rodicum a po obede pro prijel. a tohle sem mela pod nohama je to kus silonky.kde by se tam mohla vzit je to divny.
Prostě tam nějakou klátil ![]()
A musel se k ní nějak dostat.
Byl nadrženej, tak jí rychle roztrhl silonky a schválně tam ten kousíšek položil, abys měla večer o čem psát na netu ![]()
@Tarinka píše:na tom ale jeste nic neni, divny je, ze tu silonku pak jeste musel tak pet hodin zizlat, aby vypadala takto
Bůhví co chlapec žužlal ![]()
Hele sexovala jsi nekdy v aute… to delaji lidi jen proto ze je rajcuje ze je nekdo uvidi nez ze by to bylo pohodlny a prakticky… Pokud manzelovi neveris tak provedte rekonstrukci. Kdyz by na to prislo tak to jde snad jen kdy si na nej nasednes
@ugluk píše:
Můj muž dneska s největším sebezapřením jednu oblékl, když vyrazil na nákup bot naboso v sandálích. Fakt teda je, že byla celá a pak ji znechuceně odhodil do nejbližšího koše
A proč to dělal?
@sabinka098 píše:
Ahoj jen bych potrebovala poradit vrta my to v hlave.Rano me muz odvezl k rodicum a po obede pro prijel. a tohle sem mela pod nohama je to kus silonky.kde by se tam mohla vzit je to divny.
Není auto od čerstvé hlíny a v kufru rýč?
Je totiž možné, že manžel vzal mladou stopařku, pak ji v lese uškrtil tou silonkou a zakopal, musíš ještě nalézt ten rýč… ![]()
Jestli byla u spolujezdce tak se ho zeptej, jestli s kámošem vykradli banku a když ne tak se zeptej jak se jeho milenka jmenuje.
Tohle se do auta mohlo dostat kdykoli, jsou tam takové záhyby a schovky až by se člověk divil, nedávno jsem hledala u manžela něco v jeho autě a objevila sem chlupy od psa co je už 7 let po smrti, mezi tím se to auto mnohokrát luxovalo a bylo i párkrát na profesionálním čištění a stejně na mě z pod sedačky chomáček chlupů naší kokřice vykoukl.