Silonka v autě - kde by se tam mohla vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
2.6.19 19:47

@Verun83 já je dneska oblékla, musela jsem, neměla jsem oholený nohy(černý silonky) a čisté už jen šaty 😂(jeli jsme z návštěvy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
2.6.19 19:48

Můj muž dneska s největším sebezapřením jednu oblékl, když vyrazil na nákup bot naboso v sandálích. Fakt teda je, že byla celá a pak ji znechuceně odhodil do nejbližšího koše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.6.19 19:52

Ja hlavne vubec nechapu, proc to fotila? snad sednu do auta, vidim neco na podlaze, zvednu to, „jé, silonka, kde se to tu vzalo?“…ale ono je asi jednodussi to fotit a vymyslet slataniny na netu :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
2.6.19 19:55

Ve víru vášně jí vykousnul kousek silonky :D

Zeptej se jinak se to nedozvis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.6.19 19:59
@Aduš8 píše:
@Verun83 já je dneska oblékla, musela jsem, neměla jsem oholený nohy(černý silonky) a čisté už jen šaty 😂(jeli jsme z návštěvy)

No mas kliku, ze byly cerny. Bys byla podezrela :lol:

• Citovat
  • Upravit
14376
2.6.19 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
2.6.19 20:00
@welovefashion píše:
Ve víru vášně jí vykousnul kousek silonky :DZeptej se jinak se to nedozvis…
:mrgreen: na tom ale jeste nic neni, divny je, ze tu silonku pak jeste musel tak pet hodin zizlat, aby vypadala takto :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
2.6.19 20:02
@sabinka098 píše:
Ahoj jen bych potrebovala poradit vrta my to v hlave.Rano me muz odvezl k rodicum a po obede pro prijel. a tohle sem mela pod nohama je to kus silonky.kde by se tam mohla vzit je to divny.

Prostě tam nějakou klátil ;)
A musel se k ní nějak dostat. ;) Byl nadrženej, tak jí rychle roztrhl silonky a schválně tam ten kousíšek položil, abys měla večer o čem psát na netu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
2.6.19 20:03
@Tarinka píše: :mrgreen: na tom ale jeste nic neni, divny je, ze tu silonku pak jeste musel tak pet hodin zizlat, aby vypadala takto :lol:

Bůhví co chlapec žužlal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
2.6.19 20:05

Hele sexovala jsi nekdy v aute… to delaji lidi jen proto ze je rajcuje ze je nekdo uvidi nez ze by to bylo pohodlny a prakticky… Pokud manzelovi neveris tak provedte rekonstrukci. Kdyz by na to prislo tak to jde snad jen kdy si na nej nasednes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
2.6.19 20:08
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@ugluk píše:
Můj muž dneska s největším sebezapřením jednu oblékl, když vyrazil na nákup bot naboso v sandálích. Fakt teda je, že byla celá a pak ji znechuceně odhodil do nejbližšího koše :mrgreen:

A proč to dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40399
2.6.19 20:09
@sabinka098 píše:
Ahoj jen bych potrebovala poradit vrta my to v hlave.Rano me muz odvezl k rodicum a po obede pro prijel. a tohle sem mela pod nohama je to kus silonky.kde by se tam mohla vzit je to divny.

Není auto od čerstvé hlíny a v kufru rýč?

Je totiž možné, že manžel vzal mladou stopařku, pak ji v lese uškrtil tou silonkou a zakopal, musíš ještě nalézt ten rýč… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
2.6.19 20:11

Jestli byla u spolujezdce tak se ho zeptej, jestli s kámošem vykradli banku a když ne tak se zeptej jak se jeho milenka jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
2.6.19 20:14

Tohle se do auta mohlo dostat kdykoli, jsou tam takové záhyby a schovky až by se člověk divil, nedávno jsem hledala u manžela něco v jeho autě a objevila sem chlupy od psa co je už 7 let po smrti, mezi tím se to auto mnohokrát luxovalo a bylo i párkrát na profesionálním čištění a stejně na mě z pod sedačky chomáček chlupů naší kokřice vykoukl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6862
2.6.19 20:14

Já si teda myslím, že byl přepadnout banku nebo tak něco :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie