Djerba 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
23.3.16 20:43

My jsme změnili zájezd na tu Kretu.Ale klidná letos nebudu už snad z žádné destinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
23.3.16 20:52

Afriku bych vynechala. Jinak je těžké poradit kam. Ono není bezpečno snad už nikde. Hodně lidí volí sever. Ale co si budeme povídat. Když někdo chce teplo, sluníčko, pobyt na pláži, tak sever není úplně to pravé ořechové, i když je tam nádherně. My opět míříme do Chorvatska. Ale bude to asi mazec. Na hranicích a možná i na odpočívadlech. Člověk už se ani snad netěší. A jak tu někdo psal. Svět se prostě v pr… obrací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.3.16 10:57

A u jaké cestovky to máte? My sme u blue style… Vyhověli vám dobře? Bojím se že na tom budeme finančně hodně biti.Ale manžel mi říká že měnit zatím nebudeme, za čtvrt roku může být vše jinak, je pravda že letos tam budou asi prázdné pláže, a všichni se hodně valí na Bulharsko, tak aby to nebouchlo právě tam, je to těžké… Bojím se, fakt že jo, ale letos to prostě nejspíš risknem.. A pak už se cestování skončí úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.7.16 18:55

Ahoj, chtěla bych se tě zeptat, jak vám dopadla dovča na té djerbe, byli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.16 08:46

Djerba 2016

Dobrý den, momentálně jsme už týden na Djerbe a je to naše nejhezčí dovolená, je tu klid, nic se neděje, je tu spousta rodin s malými dětmi, opravdu tu je plno, žádný ozbrojenci, myslela jsem že tu budu ve stresu ale moc si to tady užíváme. Moře jako kafe, občas jsou super vlny, spousta bazénu a tobogánu, jídla a pití že pěkně ztloustnu, každou chvíli nějaký animační programy, opravdu se nám domů nebude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.16 08:48

Djerba 2016

Dobrý den, momentálně jsme už týden na Djerbe a je to naše nejhezčí dovolená, je tu klid, nic se neděje, je tu spousta rodin s malými dětmi, opravdu tu je plno, žádný ozbrojenci, myslela jsem že tu budu ve stresu ale moc si to tady užíváme. Moře jako kafe, občas jsou super vlny, spousta bazénu a tobogánu, jídla a pití že pěkně ztloustnu, každou chvíli nějaký animační programy, opravdu se nám domů nebude chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.16 08:53

Příště sem poletime zase Jo a jíme a pijeme vše, i led a zmrzlinu. A žádny průjem nemáme, ani děti. Takže paráda, určitě lette a doporučuji nás hotel penelope Beach Imperial a aqvapark. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.7.16 08:59

Víc fotek mohu poslat emailem až budeme doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.7.16 19:11

Ahoj, tak to super, moc jsem se toho bala, tam letet, ale ted vubec. Děkuji moc za zpravu od vas, pomohla a uklidnila. Přeju vám krásnou dovcu…uzivejte…jeste jednou diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
5.7.16 21:50

No brácha v sobotu odlítá s rodinkou do Tunisu, sice nevím kam přesně, ale říkal, že co nejdál od Sýrie. Já jsem jako dost pokušitel, ale mimo EU by mě asi nikdo nedostal. Natož někam na jih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
5.7.16 22:08

Já bych jel úplně klidně…tihle pomatení vyšilovači jsou fakt k smíchu…tam nejedu, támhle nejedu, tam je nebezpečno a pak jdou na oběd do Družby v Uherském Brodě, nebo na koncert v Paříži a mají po starostech…fakt, jak stádo zajíců…

• Citovat
  • Upravit
ontar
5.7.16 22:21
@Glumka píše:
No brácha v sobotu odlítá s rodinkou do Tunisu, sice nevím kam přesně, ale říkal, že co nejdál od Sýrie. Já jsem jako dost pokušitel, ale mimo EU by mě asi nikdo nedostal. Natož někam na jih.

Tak, tak hlavně do EU…takže těch 130 mrtvých z Paříže a 34 mrtvých z Brusselu a skoro 700 raněných ti nestačí…holt, komu není rady, tomu není pomoci…

• Citovat
  • Upravit
1
10.7.16 11:59

Dobrý den, prosím jak to vypadá v Penelopě s obsazeností? Minulý rok tam bylo zhruba 300 lidí, takže všude vždy volno.. ať u bazénů, na pláži, u tobogánů,…
Pokud jste ještě na Djerbě, tak přeji krásný zbytek dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.7.16 20:43

Včera sme se vrátili, obsazenost tam je cca 1000 lidi, ale l tak to bylo dobrý, děti tam měli hodně kamarádů, a je tam tolik bazenu, že ty lidi se ztratí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
6.5.17 11:11

Obnovuji diskuzi a otázka je jasná, letěli by jste letos nebo už mate dokonce koupený zájezd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí