Dlouho neovuluji

4521
23.8.12 20:02

Dlouho neovuluji

Ahojky :mavam:

v lednu jsem vysadila antikoncepci a do teď jsem vůbec neovulovala :,( Beru clostík, utrogestan, minulý měsíc jsem měla první dávku pregnylu, piju kontryhelový čaj a v září bych chtěla vyzkoušet i kapičky gynex. Stane se, že třeba vůbec nedostanu menstruaci a musím na vyvolávačku (byla jsem na ní už dvakrát). Za chvilku mě čeká podrobná prohlídka u doktora, tak snad už konečně zjistíme v čem to je :think:.
Docela dost holek, se kterýma jsem si tu psala má stejný nebo podobný problém.
Proto bych vás chtěla porporosit, kdyby jste mohli napsat jak se řešil takovýhle problém u vás, jestli se vám i přesto podařilo otěhotnět a i nějakou tu radu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1848
23.8.12 20:05

Skvělé téma Niki, já jsem na tom úplně stejně, však víš :( A na gynex se taky chystám ;) Tak jsem moc zvědavá, jak to řešily ostatní holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.8.12 20:08

Příspěvek upraven 03.06.16 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
23.8.12 20:10

Ahoj, taky jsem měla anovuláky, menses jsem bez Agolutinu nedostávala. Femigard nepomohl, kontryhel taky ne (ten jsem pila pravidelně 5 měsíců), pomohl až Clostilbegyt a naštěstí se zadařilo hned první cyklus užívání. Přeji hodně trpělivosti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.8.12 20:17

@Petiik Teď jsem psala do téma: síla gynexu, jsou tam sice jen dvě stránky, ale asi všechny holky píšou, že se jim mimi podařilo :) A děkuju za schválení téma, snad se tu dozvíme něco nového :hug:
@gabi.design Gratuluju, že se vám to povedlo :) Já teď beru clostík čtvrtý měsíc a nic. Z krve mi zjistili málo progesteronu a víc testosterunu jinak zatím nic. Čekám na vyšetření příští týden :)
@Betynka87 Gratuluju :potlesk: Mě zatím clostík nepomohl :( Ale třeba po gynexu se to změní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
23.8.12 20:21

@Niiika88 Určitě to zkus, mnoha holkám pomohl, tak třeba budeš i ty mít to štěstí. Každopádně je potřeba to brát alespoň 3 měsíce myslím. Hodně štěstí! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.8.12 20:26

@Betynka87 Budu v to doufat, je to moje poslední naděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
23.8.12 20:31

@Niiika88 Tak snad ti ten gynex pomůže, když si ho holky tak pochvalují :hug: Já si teprve počkám, co se mnou udělá clostil, ale radši to posichruju i gynexem :mrgreen: ikdyž já teda žádný zjevný problém nemám, HP v pořádku, štítka v pořádku, „jenom“ prostě neovuluju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.8.12 20:39

@Petiik Chci si právě nechat udělat nový krevní profil a tak. Jsem s doktorem domluvená, že mi udělá podrobnou prohlídku, ať víme na čem jsem :) Chtěla jsem se doktoro taky zeptat na laparoskopii. A chodíš na ultrazvuk, aby věděli jak jsou na tom vajíčka? Držím palečky, ať ti clostík zabere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
23.8.12 20:56

@Niiika88 Já jsem ho ještě nezačala brát, čekám na MS, ale na UTZ si mě nepozval, mám ho brát jen 1 denně tak cysty by se snad tvořit neměly a jestli mám ovu doufám zjistím dle BT a testů :nevim: A přítel pomaže na spermio, protože Dr. říkal, že je fakt zbytečné cpát se clostilem (co si budem povídat, je to humus, že…), když třeba spermouši jsou chcípáci… :lol: O laparce už mě taky informoval, ale je na to prý ještě fakt brzo… Tak snad ti na prohlídce zjistí aspoň nějaké zlepšení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.8.12 20:59

@Petiik Já s ním taky na ultrazvuk nechodím. Sice je ten ultrazvuk kvůli cystám, ale taky, aby věděli jesti se ti tvoří folikuli a kolik. Pak ti můžou i doporučit, kdy se milovat a tak :) Po našich osmi měsících by ta laparka už asi mohla být viď? No uvidím co mi na to řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.8.12 05:42

Ahoj, jak už jsem psala do diskuse o Gynexu, tak mě moc pomohla rehabilitace a cvičení podle Ludmily Mojžíšové. Zkoušela jsem snad všechno, ale nic mi nepomohlo. Neměla jsem po vysazení antikoncepce MS a ani ovulaci tři roky a po jedné rehabilitaci mi cyklus hned naskočil, pak jsem sice měla třeba 50ti denní intervaly, ale postupně se zkracovaly a do půl roku jsem přirozeně otěhotněla. Doktoři nám s manželem nedávali moc velkou naději na přirozené otěhotnění, manžel měl k tomu ještě nic moc spermiogram.
Tak přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
24.8.12 19:56

@IvčaL Gratuluju :hug: O cvičení mojžíšovky jsem už slyšela. Kolik rehabilitace stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
24.8.12 20:02
@Niiika88 píše:
@IvčaL Gratuluju :hug: O cvičení mojžíšovky jsem už slyšela. Kolik rehabilitace stojí?

Díky. Mě to stálo asi 400kč za hodinu a byla jsem tam 3×, vždycky mě napravila a přidala cviky na doma. šla jsem tam z vlastní iniciativy, ale někde možná berou doporučení od doktora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
24.8.12 20:05

@IvčaL 400kč je docela dost :( No a doma si to pak cvičila každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí