Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
v lednu jsem vysadila antikoncepci a do teď jsem vůbec neovulovala
Beru clostík, utrogestan, minulý měsíc jsem měla první dávku pregnylu, piju kontryhelový čaj a v září bych chtěla vyzkoušet i kapičky gynex. Stane se, že třeba vůbec nedostanu menstruaci a musím na vyvolávačku (byla jsem na ní už dvakrát). Za chvilku mě čeká podrobná prohlídka u doktora, tak snad už konečně zjistíme v čem to je
.
Docela dost holek, se kterýma jsem si tu psala má stejný nebo podobný problém.
Proto bych vás chtěla porporosit, kdyby jste mohli napsat jak se řešil takovýhle problém u vás, jestli se vám i přesto podařilo otěhotnět a i nějakou tu radu. ![]()
Skvělé téma Niki, já jsem na tom úplně stejně, však víš
A na gynex se taky chystám
Tak jsem moc zvědavá, jak to řešily ostatní holky…
Ahoj, taky jsem měla anovuláky, menses jsem bez Agolutinu nedostávala. Femigard nepomohl, kontryhel taky ne (ten jsem pila pravidelně 5 měsíců), pomohl až Clostilbegyt a naštěstí se zadařilo hned první cyklus užívání. Přeji hodně trpělivosti! ![]()
@Petiik Teď jsem psala do téma: síla gynexu, jsou tam sice jen dvě stránky, ale asi všechny holky píšou, že se jim mimi podařilo
A děkuju za schválení téma, snad se tu dozvíme něco nového ![]()
@gabi.design Gratuluju, že se vám to povedlo
Já teď beru clostík čtvrtý měsíc a nic. Z krve mi zjistili málo progesteronu a víc testosterunu jinak zatím nic. Čekám na vyšetření příští týden ![]()
@Betynka87 Gratuluju
Mě zatím clostík nepomohl
Ale třeba po gynexu se to změní ![]()
@Niiika88 Určitě to zkus, mnoha holkám pomohl, tak třeba budeš i ty mít to štěstí. Každopádně je potřeba to brát alespoň 3 měsíce myslím. Hodně štěstí! ![]()
@Niiika88 Tak snad ti ten gynex pomůže, když si ho holky tak pochvalují
Já si teprve počkám, co se mnou udělá clostil, ale radši to posichruju i gynexem
ikdyž já teda žádný zjevný problém nemám, HP v pořádku, štítka v pořádku, „jenom“ prostě neovuluju ![]()
@Petiik Chci si právě nechat udělat nový krevní profil a tak. Jsem s doktorem domluvená, že mi udělá podrobnou prohlídku, ať víme na čem jsem
Chtěla jsem se doktoro taky zeptat na laparoskopii. A chodíš na ultrazvuk, aby věděli jak jsou na tom vajíčka? Držím palečky, ať ti clostík zabere ![]()
@Niiika88 Já jsem ho ještě nezačala brát, čekám na MS, ale na UTZ si mě nepozval, mám ho brát jen 1 denně tak cysty by se snad tvořit neměly a jestli mám ovu doufám zjistím dle BT a testů
A přítel pomaže na spermio, protože Dr. říkal, že je fakt zbytečné cpát se clostilem (co si budem povídat, je to humus, že…), když třeba spermouši jsou chcípáci…
O laparce už mě taky informoval, ale je na to prý ještě fakt brzo… Tak snad ti na prohlídce zjistí aspoň nějaké zlepšení ![]()
@Petiik Já s ním taky na ultrazvuk nechodím. Sice je ten ultrazvuk kvůli cystám, ale taky, aby věděli jesti se ti tvoří folikuli a kolik. Pak ti můžou i doporučit, kdy se milovat a tak
Po našich osmi měsících by ta laparka už asi mohla být viď? No uvidím co mi na to řekne ![]()
Ahoj, jak už jsem psala do diskuse o Gynexu, tak mě moc pomohla rehabilitace a cvičení podle Ludmily Mojžíšové. Zkoušela jsem snad všechno, ale nic mi nepomohlo. Neměla jsem po vysazení antikoncepce MS a ani ovulaci tři roky a po jedné rehabilitaci mi cyklus hned naskočil, pak jsem sice měla třeba 50ti denní intervaly, ale postupně se zkracovaly a do půl roku jsem přirozeně otěhotněla. Doktoři nám s manželem nedávali moc velkou naději na přirozené otěhotnění, manžel měl k tomu ještě nic moc spermiogram.
Tak přeji hodně štěstí ![]()
@IvčaL Gratuluju
O cvičení mojžíšovky jsem už slyšela. Kolik rehabilitace stojí?
@Niiika88 píše:
@IvčaL GratulujuO cvičení mojžíšovky jsem už slyšela. Kolik rehabilitace stojí?
Díky. Mě to stálo asi 400kč za hodinu a byla jsem tam 3×, vždycky mě napravila a přidala cviky na doma. šla jsem tam z vlastní iniciativy, ale někde možná berou doporučení od doktora ![]()
@IvčaL 400kč je docela dost
No a doma si to pak cvičila každý den?