Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
nezlobte se, že zakládám nové téma ohledně gynexu, ale nikde jsem nenašla přesnou odpověd na mou otázku. Beru gynex od pondělka, před tím jsem pila kotnryhel, tkerý jsem teda ted vysadila, zbývá mi pět dní do MS (pokud nebude zase delší cyklus, snad se to srovnává), a hodně mě píchá v podbřišku, prsou i tříslech, což jsem nikdy neměla. Měl na některou z Vás taky takovéhle nebo třeba ještě jiné účinky? Já jen abych věděla, čemu to (ne)přisuzovat.
Moc děkuji ![]()
Já si moc nepamatuji jaké jsem měla pocity, ale vím na 99% procent, že po něm mám přirozeně dvojčata…takže ti přeji, aby na tebe měl podobné účinky… ![]()
@Bekynka no to co jsi pila a brala o tom nic nevím, ale tak nějak mě píchalo v prsech a tříslech když jsem otěhotněla. Ale nevím jestli na to nemá vliv ty ostatní věci to já neznám vůbec.
@peggy.sl
Mi uplně poskočilo srdce, jak jsi to napsala.
My se taky snažíme, po nevydařeném těhu ukončeném v květnu (Turnerův syndrom). Dvojčátka bysme si přáli, ale budu štastná i za jedno ![]()
@Bobsh Mně taky takhle jak mi je ted, bylo když jsem byla těhotná. Ale tomu moc nevěřím, takže to přisuzuju spíš tomu gynexu.
@peggy.sl Peggy, a za jak dlouho se ti po něm povedlo otěhotnět?
@Bekynka píše:
@peggy.slMi uplně poskočilo srdce, jak jsi to napsala.
My se taky snažíme, po nevydařeném těhu ukončeném v květnu (Turnerův syndrom). Dvojčátka bysme si přáli, ale budu štastná i za jedno
To mně moc mrzí, že jsi prožila takovou ztrátu.. ![]()
Ale věř, že ted už bude všechno jenom dobré.
@Bekynka píše:
@peggy.sl Peggy, a za jak dlouho se ti po něm povedlo otěhotnět?
Vybrala jsem polovinu lahvičky - zbytek jsem potom dala kamarádce..
byl to fofr a hlavně velké překvápko..
@Bekynka já měla taky jeden nezdar a po tří měsíční pauze hned první pokus vyšel. Tak přeji ať je to co nejdřív a se šťastným koncem.
@peggy.sl Týýýýjo, tak to bylo vážně hopem
To je paráda. Ani vlastně nevím, jak dlouho ta lahvička tka nějak vydrží??
@Bobsh Když tohle někdo říká, tak mam alespon větší naději, že se to povede takhle brzy. My žádnou pauzu mít nemuseli, tead šestinedělí nebylo. A řekli nám, že se můžeme snažit hned po první MS, že to stejně asi nebude hned. Zatím to není a proběhly dvě MS. Tak uvidíme. Kéž bysme na Vánoce už zase nebyli sami ![]()
@Bekynka chápu to, já byla na revizi 18.10. taky jsme si s manželem říkali jak bude prcek s námi v bříšku, ale bohužel, ale tyhle vánoce už budeme tři a termín mám vypočítaný akorát na 18.10. Moc držím palce ať je to u vás vše v pořádku a co nejdřív.
Gynex je výborný na srovnání cyklu a celkově působí blahodárně na ženský reprodukční systém. Sama jsem ho užívala, ovšem přikládám mu v úspěchu našeho otěhotnění asi takový jasný významný podíl, jako tomu výbornému uheráku, kterým jsem se ten měsíc pravidelně nacpávala. ![]()
Já gynex brala a hned první měsíc užívání jsem po 8mi měsíčním snažení otěhulila
Jinak to byl teda snad první cyklus, kdy mě skoro nic netáhlo, nepíchalo (
) ani nebodalo - tak jsem si říkala, že to je zvláštní ![]()
@Estericka píše:
Já gynex brala a hned první měsíc užívání jsem po 8mi měsíčním snažení otěhulilaJinak to byl teda snad první cyklus, kdy mě skoro nic netáhlo, nepíchalo (
) ani nebodalo - tak jsem si říkala, že to je zvláštní
Ale teda nevím nakolik až to bylo gynexem, každopádně myslím, že je to dobrá věc.