Gynex a síla účinku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
23.8.12 19:07

@Mišela1 3× denně 7 kapek
@Bobsh TO je krása, takže andílek se k Vám vrátí cca ve stejný den, kdy odešel :potlesk:
@Naima Mně to když to někde čtu, příjde trochu jako takový dražší placebo, ale i kdyby to mělo pomoct, tak za to ty čtyři stovky dám :mrgreen:
@Estericka Gratuluju, mně právě nikdy nic nijak nepíchalo a netahalo a ted teda docela fest :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.8.12 19:12

To je celkem dost, můžeš mít tzv. reverzní reakci, mírné zhoršení stavu. Kdyby to bylo horší můžeš snížit dávkování a pak se zas vrátit k tomu co bereš. Hlavně nepřestat brát. Gynex je výborná věc:-).Přeji brzké otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.8.12 19:13
@peggy.sl píše:
Já si moc nepamatuji jaké jsem měla pocity, ale vím na 99% procent, že po něm mám přirozeně dvojčata…takže ti přeji, aby na tebe měl podobné účinky… :mavam:

jestli se muzu zaptat, tak by me celkem zajimalo jestli mate v rodine nejake dvojcata. Samozrejme krome tech co cekas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.8.12 19:14

@Mišela1 Taky si myslím, že to něco takového bude, o snížení jsem uvažovala :)

Moc Vám všem děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.8.12 19:16
@kar-maa píše:
jestli se muzu zaptat, tak by me celkem zajimalo jestli mate v rodine nejake dvojcata. Samozrejme krome tech co cekas :mrgreen:

Nemáme a neměli jsme…já už je nečekám…holkám jsou už dva roky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.8.12 19:33
@peggy.sl píše:
Nemáme a neměli jsme…já už je nečekám…holkám jsou už dva roky.. :mrgreen:

ti docela zavidim. :oops: moc bych si dvojcatka prala. Muj otec je z dvojcat, ale cetla jsem, ze se pravdepodobnost dvojcat dedi po matce ne po otci :cert:

Ty jsi mela dvojtou ovulaci? Nebo mas jednovajecna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
23.8.12 19:39

My máme malýho taky po gynexu. Rok a půl snažení a pak po jednom vybraném cyklu gynexu tam byl :D Bere se od prvního dne ms tři týdny tři x denně a počet kapek dle potíží. Já brala těch sedm. Pak týden pauza, těhu test a je to ;)
Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.8.12 19:55
@kar-maa píše:
ti docela zavidim. :oops: moc bych si dvojcatka prala. Muj otec je z dvojcat, ale cetla jsem, ze se pravdepodobnost dvojcat dedi po matce ne po otci :cert:Ty jsi mela dvojtou ovulaci? Nebo mas jednovajecna?

Já ti vůbec nevím co jsem měla..doktoři mi řekli, že jsem neplodná..máme dvojvaječný holčičky, každá je úplně jiná.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.8.12 19:58
@peggy.sl píše:
Já ti vůbec nevím co jsem měla..doktoři mi řekli, že jsem neplodná..máme dvojvaječný holčičky, každá je úplně jiná.. :mrgreen:

to sis asi bazalni teplotu nemerila, co? To je skoda, celkem by me zajimal, jak vypada takovy graf s dvojtou ovulaci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.8.12 20:02
@kar-maa píše:
to sis asi bazalni teplotu nemerila, co? To je skoda, celkem by me zajimal, jak vypada takovy graf s dvojtou ovulaci. :think:

Neměřila…já jsem byla tááák štastná, že jsem neplodná a už nemusím brát antikoncepci..Já jsem ten gynex původně brala ne kvůli neplodnosti, ale kvůli brutálním myomům, protože se mi nechtělo na operaci. no a takhle to dopadlo.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
23.8.12 20:08

Přítelova babička je z dvojčat, a dědí se to převážně ob generaci, není to podmínka a ani to nemusí být ze strany matky, protože jak vidíš, na to aby to šlo, to nemusí být ani v rodině. Tak mě s tím tchýně taky „straší“, ale mně by to nevadilo, raději dvě najednou, než žádné :)

Jsem ráda, že Vám gynex takhle pomohl, snad mě účinky taky neminou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.8.12 20:10
@peggy.sl píše:
Neměřila…já jsem byla tááák štastná, že jsem neplodná a už nemusím brát antikoncepci..Já jsem ten gynex původně brala ne kvůli neplodnosti, ale kvůli brutálním myomům, protože se mi nechtělo na operaci. no a takhle to dopadlo.. :mrgreen: :mrgreen:

teeeda to jsou asi fakt zazracne kapky :think:
Nemam maznost si je koupit a ani vlasne nevim jestli by mi k necemu byly. Ovulaci mam, cyklus je taky pravidelny, akorad mam za sebou dva potraty, a zatim zadne vysetreni, tak nevim v cem je zakopany pes.
A kolik stoji prosim te?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.8.12 20:11

Ahojky :mavam: Taky se chystám si koupit gynex. Osm měsíců se snažíme o miminko a ještě neovuluju, i když beru několik prášků. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu při užívání gynexu pít i kontryhelový čaj? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.8.12 20:35
@Niiika88 píše:
Ahojky :mavam: Taky se chystám si koupit gynex. Osm měsíců se snažíme o miminko a ještě neovuluju, i když beru několik prášků. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu při užívání gynexu pít i kontryhelový čaj? :hug:

ja to teda nikdy nebrala, nepila, ale jine holky to braly soucasne. tak asi muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.8.12 20:44

@kar-maa Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie