Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mišela1 3× denně 7 kapek
@Bobsh TO je krása, takže andílek se k Vám vrátí cca ve stejný den, kdy odešel ![]()
@Naima Mně to když to někde čtu, příjde trochu jako takový dražší placebo, ale i kdyby to mělo pomoct, tak za to ty čtyři stovky dám ![]()
@Estericka Gratuluju, mně právě nikdy nic nijak nepíchalo a netahalo a ted teda docela fest
![]()
To je celkem dost, můžeš mít tzv. reverzní reakci, mírné zhoršení stavu. Kdyby to bylo horší můžeš snížit dávkování a pak se zas vrátit k tomu co bereš. Hlavně nepřestat brát. Gynex je výborná věc:-).Přeji brzké otěhotnění.
@peggy.sl píše:
Já si moc nepamatuji jaké jsem měla pocity, ale vím na 99% procent, že po něm mám přirozeně dvojčata…takže ti přeji, aby na tebe měl podobné účinky…
jestli se muzu zaptat, tak by me celkem zajimalo jestli mate v rodine nejake dvojcata. Samozrejme krome tech co cekas ![]()
@Mišela1 Taky si myslím, že to něco takového bude, o snížení jsem uvažovala ![]()
Moc Vám všem děkuji
![]()
@kar-maa píše:
jestli se muzu zaptat, tak by me celkem zajimalo jestli mate v rodine nejake dvojcata. Samozrejme krome tech co cekas
Nemáme a neměli jsme…já už je nečekám…holkám jsou už dva roky.. ![]()
@peggy.sl píše:
Nemáme a neměli jsme…já už je nečekám…holkám jsou už dva roky..
ti docela zavidim.
moc bych si dvojcatka prala. Muj otec je z dvojcat, ale cetla jsem, ze se pravdepodobnost dvojcat dedi po matce ne po otci ![]()
Ty jsi mela dvojtou ovulaci? Nebo mas jednovajecna?
My máme malýho taky po gynexu. Rok a půl snažení a pak po jednom vybraném cyklu gynexu tam byl
Bere se od prvního dne ms tři týdny tři x denně a počet kapek dle potíží. Já brala těch sedm. Pak týden pauza, těhu test a je to ![]()
Hodně štěstí. ![]()
@kar-maa píše:
ti docela zavidim.moc bych si dvojcatka prala. Muj otec je z dvojcat, ale cetla jsem, ze se pravdepodobnost dvojcat dedi po matce ne po otci
Ty jsi mela dvojtou ovulaci? Nebo mas jednovajecna?
Já ti vůbec nevím co jsem měla..doktoři mi řekli, že jsem neplodná..máme dvojvaječný holčičky, každá je úplně jiná.. ![]()
@peggy.sl píše:
Já ti vůbec nevím co jsem měla..doktoři mi řekli, že jsem neplodná..máme dvojvaječný holčičky, každá je úplně jiná..
to sis asi bazalni teplotu nemerila, co? To je skoda, celkem by me zajimal, jak vypada takovy graf s dvojtou ovulaci. ![]()
@kar-maa píše:
to sis asi bazalni teplotu nemerila, co? To je skoda, celkem by me zajimal, jak vypada takovy graf s dvojtou ovulaci.
Neměřila…já jsem byla tááák štastná, že jsem neplodná a už nemusím brát antikoncepci..Já jsem ten gynex původně brala ne kvůli neplodnosti, ale kvůli brutálním myomům, protože se mi nechtělo na operaci. no a takhle to dopadlo..
![]()
Přítelova babička je z dvojčat, a dědí se to převážně ob generaci, není to podmínka a ani to nemusí být ze strany matky, protože jak vidíš, na to aby to šlo, to nemusí být ani v rodině. Tak mě s tím tchýně taky „straší“, ale mně by to nevadilo, raději dvě najednou, než žádné ![]()
Jsem ráda, že Vám gynex takhle pomohl, snad mě účinky taky neminou.
@peggy.sl píše:
Neměřila…já jsem byla tááák štastná, že jsem neplodná a už nemusím brát antikoncepci..Já jsem ten gynex původně brala ne kvůli neplodnosti, ale kvůli brutálním myomům, protože se mi nechtělo na operaci. no a takhle to dopadlo..![]()
teeeda to jsou asi fakt zazracne kapky ![]()
Nemam maznost si je koupit a ani vlasne nevim jestli by mi k necemu byly. Ovulaci mam, cyklus je taky pravidelny, akorad mam za sebou dva potraty, a zatim zadne vysetreni, tak nevim v cem je zakopany pes.
A kolik stoji prosim te?
Ahojky
Taky se chystám si koupit gynex. Osm měsíců se snažíme o miminko a ještě neovuluju, i když beru několik prášků. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu při užívání gynexu pít i kontryhelový čaj? ![]()
@Niiika88 píše:
AhojkyTaky se chystám si koupit gynex. Osm měsíců se snažíme o miminko a ještě neovuluju, i když beru několik prášků. Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu při užívání gynexu pít i kontryhelový čaj?
ja to teda nikdy nebrala, nepila, ale jine holky to braly soucasne. tak asi muzes.