Dlouholetý vztah s přítelem, který je ještě mladý na dítě ..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
29.10.24 11:34
@mado píše: Více

Který předělává barák a je o 4 roky mladší, takže jí bylo 19 a jemu 15 když si spolu začali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 11:59
@ibis píše: Více

dobře, ale proč tu pak píšete o prázninách? :nevim: :) z cesty..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 12:07

Jo BYLO. A??
to o dítěti začali říkat TED, né když mu bylo 15 :roll:
Pro upřesnění: bylo mu skoro 16. A já předtím měla vždy starší kluky, ale ti se absolutně neuměli chovat. A pak potkám, ano sice 15letého kluka, ale měl to v tý době už dost srovnaný, narozdíl od těch „dospělých“.
Bude to asi i tím, že ho rodiče k něčemu vedli: hlavně k práci. Což už dnes častý vůbec není. K čemu je mi chlap, který má 28 let, ale do života neumí vůbec nic a celý den umí jen mačkat klávesy na PC? :think: :think: na tohle mi odpovězte?
:mavam:

Příspěvek upraven 29.10.24 v 12:17

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 12:09

a ještě jedno doplnění: nepředělával barák logicky v 15 letech, ale teď 2 roky (to znamená 20,21 let :) )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 12:15
@Matt 02 píše: Více

Díky,.
nutit ho nechci, to zas ne, jen si říkám, jestli k této roli vůbec dospěje.. :think:
protože zatím vůbec

• Citovat
  • Upravit
22186
29.10.24 12:19
@Anonymní píše: Více

Tak to museli být ti rodiče patnactileteho dítěte celi nadšení, když se s ním začala tahat devatenactiletá ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 12:21

@mado náhodou docela v poho :* proč to teď řešíte, 15 už mu není :nevim: ale dobře, něco si musíme najít :lol: chapu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 12:23

@mado Je lehčí přijmout to, když váš kluk má starší přítelkyni, nebo to, když je třeba gay? :roll: co byste přijala líp?
Tím chci jen říct, že jsou o dost horší věci něž „jen“ věk..
Já ani ze začátku jeho věk nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
16371
29.10.24 12:25
Časem se to věkově srovná a až se na dítě bude opravdu cítit, tak jak říká, tak pro tebe pozdě ještě nebude, neboj. :kytka:

Jinak, bych řekla, že máš pravdu. Je to o mentální vyspělosti každého.
Taky jsem kdysi měla kluka, který měl 19 a já skoro 22 a na svůj věk byl hodně šikovný a zručný. Uměl veškeré řemeslnické práce, dokonce uměl i moc dobře vařit a na sex jsem si nemusela taky vůbec stěžovat. :P
Takže, by úplně strčil do kapsy kdejakýho staršího chlapa. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 12:27

@chs.jasmin Vám díky moc za názor :* a i za to s tím věkem.. Některé ženy už to tu až moc pitvají a není to příjemné.. ale jak se říka, kdo nezažije, nepochopí..
To samé platí o tom, že věk je jen číslo :andel:

• Citovat
  • Upravit
7296
29.10.24 12:27

No a co je na tom neuvěřitelného, mě v 15 taky balily dvacetiletý holky, já je teda nechtěl a nechal se rodiči zapírat, že nejsem doma, když nepomohlo nezvednout telefon a přišly zvonit. Ale nepřijde mi na tom nic neuvěřitelného, já měl v 15 už vousy a 190 cm. Chápu že někdo v 15 vypadá na dvanáct a chová na deset, ale to neznamená, že to tak mají všichni. Jestli je to troll nebo ne, to nevíme, mě na tom nic podivného nebo dokonce neuvěřitelného nepřijde, ale i kdyby to byla fake diskuze, což může být každá, furt je to míň trapný, než do každý diskuze v kteréhokoliv dny školního volna psát trapně něco o prázdninách, chování jak v MŠ oddělení předškoláků, tak hlavně, že už si neměla prázdniny 25 let. No nevypadá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22186
29.10.24 12:29

Je rozdíl, zda ty jsi dospělá a on dítě. Pokud jsou dospělí oba, tak je to na jejich libovůli. Ovšem rozdíl čtyři roky, kdy on právě dokončil základku a ty jsi dospělá, je hodně nevhodný.

Proti gayům nic nemám, pokud budou oba dospělí a nikdo z nich nebude dítě.

Ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 12:31

@Matt 02 děkuju. Nene, troleni to fakt není, nemám potřebu vymyslet si jiný zivot takto to opravdu je :) a s tim vekem je to presne tak jak to pisete no..
A jeste.. my se vlastne seznamili jen diky stejnemu prijmeni :D :D :D
Ale jiste, kazdy mi verit nemusi, ale ja nemam duvod vymyslet si takove veci :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 12:33

@mado Prosím Vás zblaznete se treba :lol: :lol:
jemu je ted 21, nechapu co tu pisete o libovuli :mrgreen:
resite tu minulost absolutne k nicemu :mrgreen: :mrgreen:
jak vidite i tak nam to vydrzelo 6 let a snad i vydrzi nadale :kytka: hezky deeeen

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.24 12:37
@Černá Madonna píše: Více

moc hezky napsany a pravdive, diky :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat