Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mado píše: Více
Mě to třeba taky přišlo nevhodný, proto jsem žádnou dvacítku neměl, měl jsem starší, ale o rok, čtyři by mi přišlo už moc. Bohatě stačilo, že jsem byl v devítce a dnes už manželka ve druhaku na gymplu, je totiž srpnová a já zářijový, takže nás dělily dva školní roky a to byl pro mě strop. Ale zas chápu, že každý to má jinak. Já od té devítky vypadám pořád stejně a doufám, že ještě dlouho budu
. A v těch 15,16 mi všichni tipovali přes 20. V osmý třídě po mě nechtěli občanku, když jsme šli s tátou do Kauflandu pro nějaký chlast pro jeho kamaráda k narozeninám, po manželce jí chtějí někdy ještě dneska ![]()
Příspěvek upraven 29.10.24 v 13:15
@Matt 02 muj pritel v devitce nebyl, byl uz v prvaku na stredni, to jsme tu nezminila to je pravda
a kdyz mu pak bylo 16, me furt 19 (takze 3 a pul) ![]()
a bylo to na nasi stredni celkem bezne, ze holky chodily s mladsima. protoze taky prumyslova skola - vetsinou jen kluci
![]()
takze spoluzacka mela o 2 roky mladsiho a rikali jsme si jak je divna, no a pak i na mne doslo
![]()
@Matt 02 a seznamila nas vlastne ma spoluzacka
ktera ho taky chtela, ale moc ho uhanela a on mel zajem o mne..
pak byla nastvana, ze jsem se s nim stykala
![]()
@Matt 02 a ted mi to i svym zpusobem notuje, ze si muzu rict, ze i na mladsiho furt mám
takze tomu kdo ma kecy furt na ten vek se uz jen smeju
![]()
@Matt 02 a jasne, ze nekteri v okoli (ze skoly) na to koukali pres prsty
hlavne tech 10 kluku, kteri me furt v kuse psali a uhaneli, ale ja vedela co jsou zac, ze chteji hlavne nejakou
a uz byli treba i provareny
a ja nechtela byt dalsi z mnoha
![]()
Je to otázka. Mám kamarádku. Taky čekala, než partner dozraje. Kolem třicítky se rozešli, přestali si rozumět. Jí je 35 a dalšího muže zatím nepotkala. Má oči pro pláč, protože po rodině touží. I bych zvažovala odchod, uvidíš.
@Tayen no mate prvadu, ale u me to uz po 30 bude horsi
![]()
a hlavne, abych pak vubec mohla.. ![]()
Jeho rodiče budou asi dost vymaštěný. Normální rodič fakt netlačí kluka kterému je 21let a má první vážný vztah hned do dítěte. Je mladý, celý život před sebou a už po něm chtějí aby byl táta od rodiny? Nemůžou být normální prostě. Ať si užívají děcko od synovce nebo co to je jejich a svýho syna nechají užít si bezdětný život.
@Pajjjina pravda
jsou jiny no. asi jim jde jen o sebe a bavilo by je občas chovat. No jeho synovec má jen 19 a už má dítě. A přítele měli, kdyz jim bylo 21, tak asi proto
@Anonymní píše: Více
Jo já taky chodil na průmku a tak ty dvě tři holky ze třídy šly taky na dračku. A taky tam odtud znám že holka ze čtvrťáku začala chodit s naším spolužákem, když jsme byli v prváku, jako nevydrželo jim to, protože ona byla holka veselá a tak s každým pololetím zabrousila do jiné třídy, ale myslím, že než věkovým rozdílem, to bylo spíše holky povahou. Ale věřím, že někde si to může sednout. A dokonce věřím, že to může i té holce imponovat. U nás to třeba bylo tak, že jsme se začali řekněme intenzivně kamarádit, když jsem byl ještě v osmičce a manželka v prváku. Líbil jsem se jí, znali jsmezse od dětství z tábora, ale vídali jsme se čistě v dětství jen tam a pak nějaké roky vůbec, protože tam přestala jezdit. Mě na těch táborech štvala, protože tam furt brečela, že chce mámu, když jí bylo asi osm
. No prostě pro mě trapná holka, co si měla doma kreslit a neotravovat na táboře. Jenže pak se mi v těch 14 ozvala přes sociální sítě a já byl zrovna v nemocnici, tak jsem jí řekl ať za mnou přijde, abych udělal frajera před kámošema, že za mnou do nemocnice přišla holka z gymplu. No tak přišla a už nebyla tak trapná, ale stejně mě mnohem víc zajímal její pes. Tak jsme se domluvili že až mě pustí, že půjdeme ven s našima psama a mě tak dobrých půl roku opravdu fakt zajímal ten její, dnes náš pes. Bylo to takový roztomilý štěně staforda a já tyhle psy miluju od mala. No ale za ten půlrok už se to pomalu konečně i z mé strany začalo ubírat jiným směrem a bylo mi s ní čím dál tím lépe a to klidně i bez psa, což byl pokrok
. A manželce to právě imponovalo, že to bylo takové nezjištné a postupné. Měla zkušenosti s tím, že jí chtěli starší kluci, ale určitě ne na procházky se psema, což já ten minimálně první půlrok opravdu jo. A docela si i umím představit, že by to mohlo takhle dopadnout i kdyby byla třeba o ty čtyři roky starší. Já ty dvacítky nechtěl pro to, že ty mě chtěly do postele rovnou, oni mnohdy nevěděly kolik mi je, protože jsem vypadal o dost starší, ale mě to vždycky vylekalo a utekl jsem za maminkou
. Tady to bylo jiný, postupný, nenásilný a pěkný. Takže věřím, že i kdyby byl větší rozdíl, že by to klidně mohlo dopadnout stejně.