Dnes poslední pilulka antikoncepce

verulicek
5.5.13 18:16

dnes poslední pilulka antikoncepce

Je tu ještě někdo, kdo dnes nááhodou bere poslední prášek v platíčku? antikoncepci beru 8 let a poprvé budu vysazovat tak jsem zvědavá, co to s mým tělem udělá. :lol: a snad se taky brzo zadaří 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lo
6285
5.5.13 18:24

@verulicek Držím palce! Já vysazovala minulý rok v dubnu po 10ti letech..druhý měsíc jsem otěhotněla a ted mám krásnýho syna - včera měl 10 týdnů :srdce:
Moje rada je opravdu na to nemyslet, neřešit, nechat volný průběh..
Já nechávala tak volný průběh, ani jsem nečekala, že to půjde tak rychle, že jsem si pak i uvědomila, že už jako těhotná jsem byla s mužem na vínku a těch vínek bylo poměrně více :lol:
Prostě dělej jakoby nic a ono to brzy příjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.5.13 18:27

@Lo no…ale s naší frekvencí to stejně budu muset trochu sledovat ;)

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
5.5.13 18:29

@verulicek aha :) ale stejně, i dooktor mi říkal, hlavně když neotěhotníte hned, nestresujte… věřím sama, že psychika dělá strašně moc :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.5.13 18:34

@Lo tp každopádně…stres z toho nemám, je mi „teprve“ 25 - v dnešní době věk na pohodu co se snažení týče. takže mám čas.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Lo
6285
5.5.13 18:37

@verulicek Mně v době snažení bylo 26, syn se narodil přesně měsíc před mýma 27 narozkama, takže taky dobrej věk, myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2836
5.5.13 18:43

@verulicek
Já též vysadila loni po cca 12 letech, nechali jsme tomu volný průběh a ejhle na 2. pokus se zadařilo. Taky jsme s tím vůbec nepočítali. Teď jsme ve 33tt. Dělávám si legraci, že moje vaječníky se celou dobu třásly na příležitost. :mrgreen: Takže jen souhlasím s @Lo pěkně v klidu, moc neřešit a hlavně pokud ti je 25, tak to je myslím spousta času. Držím palce, ať se zadaří. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
5.5.13 18:49

@truchaa Já se ještě ptala doktora, jestli mám nechat tělo pročistit, než na to hupnem :lol: A doktor říkal, že vůbec, že právě tělo je zpitomnělý, tak to půjde nejvíc ty první 3 měsíce a fakt - 2. měsíc // :dance: ooo, 33tt, hmm, to klepe na pupek :mrgreen: Já rodila 2 dny před termínem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
5.5.13 18:57

@Lo já na to taky spoléhám. ale zároveň se šancí otěhotnění jsem slyšela i o nejvyšší možnosti zamlklých těhotenství.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2836
5.5.13 19:04

@Lo
Jo, jo, klepe, klepe. :D Utíká to jako voda, nedávno // a teď už se tu valím jako hrošík. :mrgreen:

@verulicek
Jestli jste přesvědčení, že je pravý čas, tak neřešit, nedumat, hupnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.13 19:20

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale nikdo (krom manžela samozřejmě :lol: ) o tom neví a ještě nechci aby věděl. Poslední tabletku beru zítra a jsem zvědavá, jestli se zadaří. Jedno dítě už máme, tak uvidíme…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex